To sam se i ja pitao.Video sam tu opciju,ali mi nije jasno kako se šeruje.Kako da sherujem sliku sa dropboxa kako sliku, a ne link?
Ako stavim IMG tagove ispadne ovako:
![]()
Kako da sherujem sliku sa dropboxa kako sliku, a ne link?
Ako stavim IMG tagove ispadne ovako:
![]()
Knock je odlicna za one koji nemaju LED notifikaciju. samsungu ne unistava bateriju toliko. ortak je vrlo zadovoljan.
problem je sto se i njemu desava da pukne u nekom trenutku i mora da reinstall. valjda ce to resiti.
Promeni sifru za dropbox.
Upravo sam shvatio da jos neko uplaoduje fotografije na moj DropBox account, a ubedjen sam da sam pri prodaji telefona mesecima unazad obrisao svoj DropBox nalog (tj uradio factory reset). AKo slucajno nisam to uradio, koje je resenje za ovaj prbolem, jer su mi tu sve licne slike?\
Kako izgleda folder? Možda je neko od ljudi koji su se registrovali preko tvog referala napravio zajednicki folder.
Meni je poslednja 5.0.0.26.31. WTF?
nemamo ni Pay Paaal :'-(*** neko ima more, neko ima Facebook na play store-u![]()
ja ubacio i ovu 7.0.0.7, i isto...Мени је ова верзија 6, једном другу нека верзија 4, а другом другу та као твоја 5. Е сад, 6 и 4 су нам наизглед исте а овај друг што има 5-ицу њему је скроз промењен фб изглед и у неком холо фазону је (ако могу то тако назвати).
Ja bih ti inace preporucio OvO, pogotovo sto mozes da customize-ujes do mile volje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari