Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nema na čemu :)

Kome ne radi Intelli3g moze da proba preko GravityBox-a, meni radi na optimus g

Kada se iskljuci data (ili kad je na wifi) automatski prebaci na 2g i obrnuto na 2g/3g mod ili koji vec izaberete

Phone tweaks>Smart radio

Pogledajte prilog 133682

E to mi je trebalo. Hvala...

EDIT: Ne radi na arhd.. Izbacuje mi Restricted acces changed, i ne moze da dobije domet..

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc oko Unified Remote-a. Promenuo sam net provajdera i sada kada sam hteo da podesim na S2 u aplikaciji (server na kompu nisam dirao jer nema potreba, bar mislim) ne znam sta treba da se stavi za host ip/address. Mislio sam da je to u stvari kada se ode na Network connection detail IPv4 address koja je u ovom slucaju 198.168.0.100 ali nije, nece da se konektuje mobilni preko wifija na server sa kompa pa da mogu da upravljam preko mobilnog.
Kada u Unified Remote probam automatski da mi nadje server nece, a za manulno negde pravim gresku.

---------
Izem li ga, proradilo je. Ne znam zasto je zezao, mislio sam da sam da treba drugu adresu da ukucam ali ipak je ta iz polja IPv4.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem.. apdejtovana w2u aplikacija :d

Posle vise od godinu dana :) sad cu bas da vidim jel valja cemu. Inace sam na android weather bas zbog neazuriranja i ruznog widgeta.

Edit: slabo i dalje, malo sminke ali i dalje nema nikakvih opcija za widget.

Poslednja izmena:
^ da, samo je malo izmenjen izgled i sada postoje 3 teme (dark, light i classic) ali ja nastavljam da koristim w2u jer se do sada (u mom slucaju) pokazalo da nema tacnije prognoze. Naravno da ima na desetine lepse dizajniranih i sa vise podesavanja ali su cesto podaci pogresni.

Neko je ovde preporucio Futbol24 i ja sam skroz zadovoljan. Mada ja ne pratim to cesto, tako da nisam merodavan, bitno mi je bilo da ne ostaje stalno aktivna aplikacija.

Gresi, samo tako, npr., juče kod tenisa, smejurija. Prvo piše 2:1,u trećem setu, za Vavrinku, zatim, 2:1 za Djoleta, i on servira, pa na kraju 1:1,i 30:30.Ko je tu lud?

Aha... Pratim samo fudbal, tako da jos nisam video neke anomalije :d

Sad sam video ovaj program za sms, po mom mišljenju, najlepši do sad. plus, ima strip unicode, tako da ću ga malo duže koristiti. :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klinker.android.evolve_sms

izgleda zanimljivo... Mada, mene smaraju ovih 850+ smajlija, recimo to je na HTC One ubaceno sa zadnjim 4.3 firmwareom, ali su LAGANO izbacili one najobicnije: kad ukucam : - ) , hocu da mi automatski to prikaze kao smajli :) , isto tako i za primljene SMS... Zato koristim 8sms, a to je u principu Cyanogenova SMS aplikacija. Pride, MMS me apsolutno ne interesuje, pored gmaila, vibera i ostalih free varijanti... Nisam poslao ni 1 vec godinama, pa mi te opcije samo smetaju...
Kakva je situacija sa smajlijima kod tog Evolve SMS?

Timeshift burst

Vidim treba bar 4.2 Android.. radi li na telefonima drugih proizvodjaca koju su na 4.2+?

Poslednja izmena:
Evo radi i meni GravityBox. Odlican je, kada ne koristis data ili kada je ukljucen wifi onda je 2g, kada ukljucis data prebacuje na auto 2g/3g ili sta god da namestis. Jos bolje reselje od widgeta za switch 2g/3g.

Kod tih 2g/3g stvarcica, ono sto mi smeta je restartovanje modema prilikom prebacivanja. To radi i gravityBox, intelli3G... jednostavno svi tako rade, sto znaci da u tom trenutku prebacivanja nemas signal mobilne telefonije.

Kod tih 2g/3g stvarcica, ono sto mi smeta je restartovanje modema prilikom prebacivanja. To radi i gravityBox, intelli3G... jednostavno svi tako rade, sto znaci da u tom trenutku prebacivanja nemas signal mobilne telefonije.

Pa svejedno kada prebacujes i rucno on resetuje, koliko sam ja primetio.. tj ne znam da resetuje al znam da tih par sekundi nemas domet, vidis kao da imas a ustvari nemas.

Ako vas zanima lepo udjete i vidite detalje, nemojte me sprdati i ujedno mraciti. Hvala.
Nije nista licno i jeste debeli off, ali kaze se ne sprdaj se samnom a ne ne sprdaj me, kao sto se kaze ne šali se samnom a ne ne šali me....morao sam posto otkako su beogradjani pogresno uvezli ovaj izraz iz cg, skoro svaki dan ga cujem, naravno pogresno:D:banghead:

Nije nista licno i jeste debeli off, ali kaze se ne sprdaj se samnom a ne ne sprdaj me, kao sto se kaze ne šali se samnom a ne ne šali me....morao sam posto otkako su beogradjani pogresno uvezli ovaj izraz iz cg, skoro svaki dan ga cujem, naravno pogresno:D:banghead:

Totalno je nebitno, ali ne koristim taj izraz skoro nikad, sad sam ne znam ni ja zbog cega napisao.

Nebitno, nije tema za to.

Power amp ili player Pro.

nisam tinejdzer(ka) :d , ali: jel ima nacin da se u Viber ubace ovi placeni stickeri (osim ociglednog :p ) ?

Vrh Dno