Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tek sam sad provalio da mi push bullet pravi opasan wakelock. Obrisao sam ga iako mi je bio bas koristan za brzo slanje linkova sa kompa na fon. Jel ima jos neka slicna app koja nema veliki wakelock?

Sad sam vratio inteli3g i podesio kako ste rekli pa cu videti kad se negde nakacim na wi fi da li radi.
Ne znam da li ce biti problema ali sam uklonio ikonicu iz status bara koja stalno stoji?

Ne mogu da verujem ali meni radi na TW.
Ovo je taj modul koji mi je falio u xposed framework-u.
-kad sam na wi-fi mobilna mreza je na gsm only
-kad se diskonektujem sa wi-fi mobilna mreza je 2G ali ako je dovoljno jak 3G signal u roku od oko 5-6 sekundi se prebaci na 3G.

Samo treba namestiti onako kako je to neko ovde okacio...

Da,radi i na G2,ali mi je skocila potrosnja baterije nakon instaliranja te aplikacije,ne znam zasto.
Svakako je na G2 baterija nestvatno dobra,ne znam sta mi bi da se zamlacujem time:)

+1

Kako se apdejtuje aplikacija koje nema na nasem GP vec je kupljena preko tunelovanja?
Da li automatski kao sve aplikacije ili opet tunel?

Poslednja izmena:
Ni ja do sada, ali sam slucajno bacio pogled i imam sta da vidim, od 2h screen on-a samo 1h i 22m wakelock od pushbullet-a.

Kako se apdejtuje aplikacija koje nema na nasem GP vec je kupljena preko tunelovanja?
Da li automatski kao sve aplikacije ili opet tunel?

Nekima je uvek dostupan update. Samo odeš u My Apps, nađeš aplikaciju na listi i onda "Update".

Meni se neke vide u my apps, a neke ne... Pa onda moram pomoću mede da ih apdejtujem ;)

Ili tunnel bear pa u my apps / installed
Ili bez tb pa u my apps / all

Auto update će raditi dok je aktivan strani ps

Poslednja izmena:
Meni radi apdejt i normalno prikazuje app cim je kupim, kao da je free

Znaci mozda automatski, a mozda sitno budzenje.
Ok, hvala.:)

A verlo verovatno će i same kada resetuješ telefon, ako ti je stavljeno auto.

@The PunisheR
ako je samo za slanje linkova sa kompa na telefon, nema ništa bolje od chrome to phone.
Ima ga i za firefox i operu.

A verlo verovatno će i same kada resetuješ telefon, ako ti je stavljeno auto.

@The PunisheR
ako je samo za slanje linkova sa kompa na telefon, nema ništa bolje od chrome to phone.
Ima ga i za firefox i operu.

Samo za linkove.. Ma chrome to phone moze, ako ne pravi wakelock-ove ? Jesi ga koristio?

Već skoro 3 godine. Probaj ga. Ja se ne obazirem previše na na wakelock. :)

Da li ste videli da moze da se namesti da preko taskera namestimo widged za switch 2g/3g pomocu ovog Intelli3g, ili da kada ukljucimo data ukljuce 3g a da do tada bude samo 2g.. ??

za widget : Import this file into Tasker: https://www.dropbox.com/s/xvz7j3ca80rvtel/Toggle_3g.tsk.xml

Create a widget using the above Task (don't mind the name it will change in first click).

If it doesn't work you might have to change the number accordingly to your provider/hardware

Poslednja izmena:
Tek sad sam našao ovako nešto, do duše nisam vas nikada pitao :) :

Desktop VisualizeR

Služi mi da menjam ikonice na noob način:
1. download the icons
2. copy/unzip to your phones sdcard
3. install Desktop Visualizer, its for free at the market.
4. long press on the homescreen and choose the widget "Desktop-Visualizer". there u can make shortcuts and choose also the size
5. done - have fun

Let's say you have 12 favorite shortcuts you use & have DV widgets to.
Make a folder on your SD card called 'Icons'. Make your 12 DV icons point to 12 icons named something like 01.png to 12.png.
Have subfolders in the Icon folder like /sdcard/icons/theme1. Each theme has icons called 01.png to 12.png.
When you want to change all your icons, copy the 12 icons from theme1 to the root of the /sdcard/icons drive (overwriting the 12 files that are there). Reboot phone. Now your new icons are there.
Have as many theme subfolders as you'd like

To je pre trebalo kada launcher-i nisu podržavali menjanje ikonica, pošto sad većina podržava, ne treba ti aplikacija za to, sem ako nećeš da praviš ikonicu 2x1 ili 3x1 itd itd.

Ne znam koliko je uopšte potrebno menjati na 2g kada je na wifi, data konekcija tada ionako nije aktivna. Ne može samo preko taskera da se namesti, to podešavanje nije dostupno aplikacijama na stock romovima. Zapravo može taskerom zaobilaznim putem preko input dijaloga kao i ručno što bi se radilo.

potrebno je, kad ti na 3G stoji 1 crtica, a na 2G full signal... Logicno da ce na 3G vise trositi, narocito ako stalno prebacuje sam

Sta koristite umesto tunnel bear-a za Gingerbread?

Imam jedan problem sa igricom Despicable me. Kada je skinem sa gplay-a i pokrenem je ekran bude crn na 2s i ugasi se, tacnije vrati me na home.Do cega je problem imam 1.15gb slobodnog prostora,da nije do toga?

Dosta toga se skine pri prvom pokretanju igre, verovatno nisi sacekao da odradi, ili si mozda iskljucio net.

Dosta toga se skine pri prvom pokretanju igre, verovatno nisi sacekao da odradi, ili si mozda iskljucio net.

Ne, cim sam je skinuo izbacila me je, a net je bio ukljucen ,koliko ona tacno zauzima i ima li neko resenje?

Ne znam tacno koliko, jer sam je deinstalirao, ali mislim da skine bar 50MB posle instalacije.

Nazad
Vrh Dno