Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pise samo browser

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387451761695.jpg
    uploadfromtaptalk1387451761695.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 319
Hvala obojici, to je to :)

Drugari, ajde da mi pomognete da napravim nešto u Taskeru :)

Ovako, želim da mi Tasker zameni 2 aplikacije koje trenutno koristim: Shush! i Auto SMS

Želeo bih da napravim task za popodnevnu dremku koji će raditi sledeće:

1. isključiće sva zvona
2. pokrenuti aplikaciju alarm da me propudi iz popodnevne dremke
3. kada me neko zove JEDNOM da pošalje auto sms
4. ako me ista osoba zove više puta u 5-10 min da uključi zvono i da zvoni (onda je nešto hitno)
5. kada mi neko pošalje poruku, da odgovori sa auto sms-om

Pošto nisam neki expert za Tasker, ovo ne znam ni kako bih počeo da pravim, a verujem da će koristiti svima ovako nešto.

Ja sam imao ideju da otvorimo posebnu temu za Tasker upravo zbog takvih stvari jer je meni taj program užasno komplikovan, a ima par stvari koje bih hteo sa njim da odradim. Mislim da takav omnipotentan :d program zaslužuje svoju temu.

Ja ne znam zasto se ljudi toliko ustrucavaju da otvore novu temu.

Jel vam zeza Instagram kad hoćete da ubacite video?

Mene izbaci na završnom koraku. Inače S3, 4.3

Evo sutra ću ja napraviti temu i opisaću kako sam ja napravio Nap Mode profil. Pomogli mi ljudi sa xda, radi kao sat :)

Jel vam se dešava u mxplayeru kada smanjite zvuk do kraja da se i dalje čuje, ako može neko neka proveri

Imam ja par profila, onih osnovnih :)

pogledaj ovo ako nisi http://tasker.wikidot.com/sleepmode
nije bas ono sto trazis ali za pocetak je ok.preskocis ovaj prvi korak sa podesavanjem vremena jer ces ga aktivirati u razlicito vreme,pa mozes napravi widget.za sms mozes npr ako %SLEEPMODE matches 1 + recieved text,za task stavis send sms u sender stavis %SMSRF u tekst stavis sta hoces.eto pa vidi sta mozes da uradis nisam ni ja strucnjak ali toliko mogu da ti pomognem bez googlanja:)

Pre neki dan nije bila opcija, iako je pre nedelju dana radila.

Dođoh da napišem isti post kao i Corvus, kad ono međutim :D. Dakle, isto pitanje za Lightning Launcher? Vidim da ima odličnu ocenu.

Upravo sam kupio LL extreme, koristio sam besplatnu verziju do sada. Brz, mali launcher sa mali milion opcija i podesavanja. U pocetku moze da bude malo konfuzan ali kao i kod svih launchera postoji odredjeni period privikavanja. Za 0.5€ je dzabe :)
Probajte prvo besplatnu verziju, ako vam se svidi kupujte ;)

Nekad mi SwiftKey iz čista mira u notifikaciji izbaci poruku: "Unable to load language packs". Dešava li vam se to? Koje je rješenje?

Koliko znam, to se desi samo kad postoji neki problem sa sd karticom.

Kupio Lightning Launcher, neće se baci :d.

Nekad mi SwiftKey iz čista mira u notifikaciji izbaci poruku: "Unable to load language packs". Dešava li vam se to? Koje je rješenje?

I meni.
Čak po nekad od tog trenutka onda nemam predictions kad pišem sms, pa ili reset tel ili odem pa destikliram jezike i ponovo stikliram..

Nazad
Vrh Dno