Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja skinuo angry birds go i nista se nije desilo, gde treba da se pojavi 5$?

Haha i ja isto skinuo angry birds GO i takođe ništa...
Tamo piše dobijaju svi koji imaju poslednju verziju store-a, a ja imam...

Ne piše ništa nigde, samo skineš nešto bezveze i posle odeš na neku od paid apps, cenu i kreće download. Ja skinuo SwiftKey, sad razmišljam na šta da potrošim preostali dolar. :)

dal je moguce da na amazon app nema Beautiful Widgets Pro, ili ja ne vidim?

Sreća pa sam ja skinuo swiftkey kada je bio besplatan :D
Onda ću sutra da malo pregledam store da dobro razmislim na šta ću potrošiti onolike pare :p

Ja sam skontao da treba da ti stigne mail kad ti prebace pare?

Nemam ideju na sta da potrosim :D Inace ja sam skinuo crtanje cica glise EPIC :d

Ja sam dobio mail od njih pre nedelju dana, sa nekim kodom i 3$ bonusa, ali ga nisam koristio zato što na amazonu nema Nova Launcher - a i Titaniuma, dok je SwiftKey 4$, pa mi tih 3$ ništa ne znači.

Ja sam dobio mail od njih pre nedelju dana, sa nekim kodom i 3$ bonusa, ali ga nisam koristio zato što na amazonu nema Nova Launcher - a i Titaniuma, dok je SwiftKey 4$, pa mi tih 3$ ništa ne znači.
Jel uspeo neko da iskoristi vaučer od 3$? Mora li se imati povezana kartica sa Amazonom, pošto ne uspevam da iskoristim?

Poslednja izmena:
Kako pametno iskoristiti ovih promotivnih 5$ na Amazon App Store? Jedino što sam ja video je Terraria i GTA: Vice City. Ima li neko ideju?

Izgleda da smo sinoc malo pozurili. Danas ovo kaze :

Edit:
Dobio sam i mejl sada.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387873025714.jpg
    uploadfromtaptalk1387873025714.jpg
    70.3 KB · Pregleda: 262
Jel će biti san andreas na amazon app storeu? Ako će biti da sačekam to da uzmem.

Pozdrav ljudi,cale mi ima motorolu atrix 4g,na njemu je 2.3.6,ne moze covek da se snadje sa qwerty tastaturom pa mi treba aplikacija da moze da se namesti da radi tastatura kao na obicnim telefonima(probao sam sve i svasta s marketa i ne mogu da namestim),ako neko zna aplikaciju nek javi,hvala unapred.

Swiftkey je 2$, barem kod mene. Šta ima korisno od app na ovom amazonu, ako može neki predlog :)

^
Kod mene 1,99$ :p

Ne znam da li da to uzmem kad ne volem te tastature :/ koristim fleksy, neka obicna, jos nema srpski.

^Meni se zivot promenio od kad koristim swift key. Treba ti neko vreme da on provali koje reci koristis, ali posle toga mozes da pises bez da gledas.

Zivot se promenio :d :d :d Zar je toliko dobro? :D

Mozda cu joj dati jos jednu sansu. Jednom sam je samo probao na jedan dan i samo sam se nervirao jer sam svaku rec morao "rucno" da prepravljam.

Poprilično je dobra. Kao tamo pivo, crvenokose žene, jagnjetina... samo treba dati šansu. B-)

Sledeća je situacija. Koristim dva Andorid telefona (priv + firma).

Treba mi aplikacija koja će ako se pojavi propušteni poziv na firminom telefonu automatski pošalje SMS na privatni broj. Postoji li tako nešto. Pretrage mi nisu dale neki rezultat.

GB 2.3.3 ako je bitno.

^Meni se zivot promenio od kad koristim swift key. Treba ti neko vreme da on provali koje reci koristis, ali posle toga mozes da pises bez da gledas.

Nece da mi se sinhronizuje sa Facebook-om :/ Fail-uje neka provera verodostojnosti o_O
I koje jezike drzis ukljucene?
Nekako me opet nervira cim sam skinuo ovaj djavo :D

Treba mi aplikacija koja će ako se pojavi propušteni poziv na firminom telefonu automatski pošalje SMS na privatni broj. Postoji li tako nešto. Pretrage mi nisu dale neki rezultat.

GB 2.3.3 ako je bitno.

Ako ti odgovara notifikacija kroz gtalk stavi GTalkSMS,
ako mora SMS, trebalo bi da tasker moze da se podesi

Ideja je super. Instalirao sam pa ću probati kod kuće sa devojkom. Svaka čast.

GB 2.3.3 ako je bitno.

To može tasker. Imaš posebnu temu, baš sam ja nešto slično pravio pa pogledaj u tasker temi. :wave:

Nazad
Vrh Dno