Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nece da mi se sinhronizuje sa Facebook-om :/ Fail-uje neka provera verodostojnosti o_O
I koje jezike drzis ukljucene?
Nekako me opet nervira cim sam skinuo ovaj djavo :D

Meni je ok sinhronizacija. Drzim eng i srpski, lako switchujes, samo slide na space. Kazem, treba ti malo strpljenja da on napravi bibilioteku reci koje koristis, ali posle toga leti. Malo sam preterao sto se tice menjanja zivota :D ali da je dobra, stvarno je dobra, prosto ne mogu da zamislim da se vratim na neku "obicnu" tastaturu.

JA sam je isto hejtovao bas zbog predikcije, ali sad kad uzmem neku drugu tastaturu, pa glava me zaboli. Naravno i flow isto koristim, pa kad mi stoji telefon na stolu onda swipe-ujem :beat:

skini njihovu aplikaciju i koristi isti nalog
ja dobio tih 5$ samo ne znam ni na sta bi potrosio. prevrnuo sam skoro sve...nema nista

Stigao mi je mail da sam dobio tih 5$ i pop up notifikacija u samom Amazon Store-u i kad hocu da kupim SwiftKey iskace error...

Jesi stavio karticu?!

Vidis, toga se nisam setio, reko vezace ga nekako za nalog, otkud znam.
Hvala, proslo iz prve. :)

Ja razmišljam da uzmem My backup Pro kad već nema titanium-a na amazonu

Imaš ultimate backup kao free app, ne znam za šta bi ga koristio ali ono osnovno radi

Jel zna neko da li mogu da ubacim rečnik iz piratske verzije SwiftKey - a koje sam do sada koristio u ovaj novi koji sam kupio na Amazonu? Inače, odavno je nisam ažurirao, još od verzije 4.0, ne mogu da verujem koliko je napredovala, opcija za akcentovane karaktere je odlična

Probaj iz titaniuma samo da restore-ujes data. Ne garantujem da će da radi. Jedino ti ostaje da probaš.

^^ Mislim da možeš samo da instaliraš preko stare, ostaju podaci. Prvo ukloni patch ako postoji. Nova verzija ima opciju da sačuva rečnik u cloud-u.

Verzija koju sam koristio nije imala tu sinhronizaciju. Nisam mogao da instaliram preko, morao sam prvo da uninstaliram staru verziju. Vratio sam backup podataka preko titanium backupa, radi sve, osim što ne znam da podesim da č, š i đ budu umesto q, w i y :)
Nije toliko ni bitno, samo sam hteo da probam i to

Vratio sam backup podataka preko titanium backupa, radi sve, osim što ne znam da podesim da č, š i đ budu umesto q, w i y :)

To i mene oduvek muči. Ima ih nakon instalacije programa ali čim čačnem nešto oko jezika postane obična qwerty i onda clear cache & data padne pa podesim začas opet i ne diram ništa oko tipa tastature...

tamo gde biraš aktivne jezike klikneš na tastaturicu i promeni layout

Samo klikni ono QWERTY kod jezika i tamo mozes da biras.
Ja sam uzeo QWERTY opciju jer sa nasim slovima tastatura je skroz popunjena. Guzva nekako na tasterima. A posle Fleksy tastature to nije uopste lepo :)

Neće, to je bag u aplikaciji. Ako zameniš layout, ne možeš više da se vratiš na ovaj:
2ynaguju.jpg

U pravu je stejer, pomaže samo brisanje keša i podataka.

Kod mene radi sve normalno, ne moram brisati cache/data...

Znam ja to sve, ali ima očigledno neka fora. Odmah po aktiviranju Srpskog jezika podešena je tastatura kao na slici, znači nema q, w, y nego ima ž, š, ć, đ, č umesto njih.
Blastoise, da, ima i ta fora sa svim slovima zajedno ali ih ima previše.
Pa se pitamo kako baš ovu, kao sa slike da namestimo? Jer sam probao sve mogućnosti tamo i ni jedna ne daje baš ovu koja je napočetku kad samo dodaš Srpski jezik.

Edit: Evo vidim da dok sam napisao ovaj kilometarski post da su neki već potvrdili.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387913285042.jpg
    uploadfromtaptalk1387913285042.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 285
Poslednja izmena:
E ne mogu :p
Mada ja i onako ne koristim taj layout.
Kod mene je ovako
u3aburyr.jpg

Ne znam za vas kako vam ne radi, ali ja koristim ovakav raspored i najbolje mi je nego da mi razvlači tastaturu sa našim slovima... Imam srpsku I englesku predikciju...

ubu2yhas.jpg
9edevy4u.jpg

Ma radi nama sve kao i vama, ali je samo par nas naviklo i lakše nam je sa ž, š, ć, đ, č, umesto q, w, y. Lakše je da odmah imaš naša slova sa kvačicama nego da do njih dolaziš long pressom. Dok do engleskih slova dolaziš svajpom preko space bara.

Poslednja izmena:
Meni ne radi sync sa Facebook-om , ne znam zasto. Vama?

Mislim na SwiftKey

Poslednja izmena:
Takodje. Potvrda verodostojnosti ne uspe nesto :/ Koliko sam skontao problem je do FB app-a :/

Sveo sam izbor na neki od ovih, što se tiče amazona. Možda nekom pomogne da ne pretražuje store.
Zooper widget pro
Wolfram alpha
Swype keyboard
Office suite pro 7
ezPDF
Root explorer

Baš je siromašan ovaj store.

Nazad
Vrh Dno