Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko imaš uključenih jezika?

I meni.
Čak po nekad od tog trenutka onda nemam predictions kad pišem sms, pa ili reset tel ili odem pa destikliram jezike i ponovo stikliram..
Da, tada nema predikcije. I ja sam prije resetovao telefon ali sinoć nisam, samo sam ga ostavio tako, predikcija nije radila, a evo od jutros radi, ništa mu nisam radio u medjuvremenu.

Koristim samo engleski i naš jezik.

Ja nemam takvih problema sa tastaturom mada je meni kupljena verzija moguće da ako je creck da zabaguje

Dešavalo se to i meni sa kupljenom aplikacijom, ali nije odavno, sigurno poslednjih par meseci.

Izasao je update Swiftkey-a, koji ispravlja taj problem. Verovatno imate krekovanu, pa ne znate za update :p

Meni zadnje 2-3 verzije rade mnogo bolje i brže stavio sam ovo novu temu sa snegom baš je simpa. Kao da flow radi mnogo brže.

Ma i za narodne izlazi odmah update nema čekanja, samo posetiš radnju.
A radnju vala posećujem svaki dan;)

Poslednja izmena:
Meni zadnje 2-3 verzije rade mnogo bolje i brže stavio sam ovo novu temu sa snegom baš je simpa. Kao da flow radi mnogo brže.

Vala baš :)

Imam kupljeni SwiftKey, skinuo sam danas novu verziju pa ću vidjeti.

Kucaj hohoho klikni na predikciju (na tu reč hohoho) , zadrži malo i swipe levo.

Evo ako neko hoce da proba.. navodno radi na svim telefonima. Koliko znam ove aplikacije se ne placaju, samo nisu radile na mnogim telefonima do sada.

effect_open_fadein_nr.png

Xperia Z1 SOMC App Motion Shot For All Sony Xperia Phones Running ICS,JellyBean,KitKat

cam_cap_mode_motiongraph_icn.png

Xperia Z1 SOMC App Motiongraph for Xperia™ For All Sony Xperia & Other Android Phones Running JellyBean,KitKat

Poslednja izmena:
Pozdrav! Koristi li neko aplikaciju Tango za video pozive, sms i slicno. Vidim na play store da je popularna i dobro ocenjena, pa me zanima misljenje ljudi sa foruma. Da li se mogu zvati samo brojevi (telefoni) koji koriste ovu aplikaciju ili mogu npr. zvati i fiksnu mrezu besplatno? Ako ne besplatno onda da li ima mogucnost dopune kredita kao na skajpu kad se zove na fiksnu mrezu. Hvala!

Jedini razlog zašto bih koristio (i zašto ga i jesam koristio) pored skajpa i hangoutsa je što je na symbian nokiji radio video poziv a na njima nije. Doduše to je bilo pre 2 godine.

Ne znam da li je google nesto menjao, ali ja od pre dva dana na kompu, tel-u i tabletu bez VPN-a vidim paid apps, movies, music, news, books :)))

Koristi li iko DX Toolbox?

Opaaaa! Odma skidam nešto :D

Hvala. Taman prosla ponoc :d

Inace imao sam vec taj njihov store, pa me zanima ako uhvatim neke dobre stvari za tih 5$ i promenim telefon onda mi ostaje to na acc-u? :) Nisam to koristio pa zato ne znam :)

Da, samo opet staviš taj nalog i ćao. :p

Hvala, evo bas sada vidim da imam neke 2 u cloud-u jer sam bio izbrisao Appstore pre nekog vremena. :)

Ja skinuo angry birds go i nista se nije desilo, gde treba da se pojavi 5$?

Vrh Dno