Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Može neko da mi kaze kako je moguće da u Tapatalk _ u i dalje dobijam notifications iako sam u settingsu destiklirao receive notifications.?

Ne znam da li je pravo mesto, ali da li znate kako da podesim proxy na androidu, a da ga prepoznaju svi programi. Uspesno ja konektujem telefon preko wifi-a koji je proxy podesim parametre ali osim fb aplikacije i playstore-a vise ni jedna aplikacija ne radi..

I mene to zanima. Ne mogu da skinem update za Minion Rush u Studentskom gradu zbog proxy-ja :banghead:

Je l neko mozda imao problem sa instagramom ,i to takav da instagram.najnormalnije funkcionise uz bilo koji wi fi ,a kada je u pitanju mrezni (mts) net ,ni da mrdne .... :(

Couldnt refresh feed :(

Btw. Pokusao sam sa gasenjem paljenjem reinstalom aplikacije i nikakav pomak :/

Poslednja izmena:
Verovatno kao i kod mnogih aplikacija treba da se obrise proxy.

Ne mora. :p

@Coni i ja sam u studentskom, napravio mrezu preko connectify, povezem se, podesim parametre, ali na kraju samo fb i playstore radi... ovi ostali nista...
@Dacha, ja nemam problema sa inst na mts mrezi
@Telep, mozes li da objasnis, sta i kako da brisem?

Odeš u settings tamo u mobilne mreže pa u access point name i onda (kod mene je telefon wap) i tamo nađeš proxy i obrišeš.

@Coni i ja sam u studentskom, napravio mrezu preko connectify, povezem se, podesim parametre, ali na kraju samo fb i playstore radi... ovi ostali nista...
@Dacha, ja nemam problema sa inst na mts mrezi
@Telep, mozes li da objasnis, sta i kako da brisem?

Koristite TunnelBear, ja tako zavaravam akademske mreže ;)

Koristi li iko solid Explorer još uvek ? Vidim da je na popustu. A ne mogu da ga probam, kaže istekao trial. Dok sam bio na desire i on bio u beti, bio je odličan.

Koristi li iko solid Explorer još uvek ? Vidim da je na popustu. A ne mogu da ga probam, kaže istekao trial. Dok sam bio na desire i on bio u beti, bio je odličan.

Odličan, koristio sam do juče narodnu verziju unlockera, čekajući da mu padne cena i napokon dočekah :d. Najbolji file explorer po meni.

Kako znate šta je na popustu tih dana?

Evo kupio sam ga.

Instalirao sam sad taj iOS 7 Browser ali ga nemam u Draweru pod Apps, gdje je? Mogu ga pokrenuti preko Play Store sa Open kad idem na njega, znači da je instaliran.

Gdje se u Nova Launcheru podešava da shortcut za novoinstalirane aplikacije odmah stavlja na homescreen?

Vrh Dno