Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hehe, upravo mi se instalirao zvaničan mx. Kao zamenu koristio sam VLC, oduševio me je :)

Ps. Kada počinju popusti na Play - u? :)

Poslednja izmena:
I ja sam koristio vlc kao zamenu i sad ne znam ni da li da se vracam na mx :d

Meni je najvise falila opcija swipe udesno za forward.

Poslednja izmena:
Postoji li neki video recorder koji može automatski da seče fajlove pre nego što dostignu 4GB (limit za FAT32) i da tako može da snimi recimo dva do tri sata video materijala bez potrebe za interakcijom sa telefonom i aplikacijom?

Није то. У г мапама је била опција да на мапи пипнеш тачку коју хоћеш и добијеш дужину ваздушне линије, надморску висину тренутне позиције, задате тачке, висинску разлику и исцртан попречни пресек рељефа између њих.

Da li je neko uspeo da pusta FLAC audio fajlove sa Bubble UPNP aplikacijom? Radi posao i neka druga app koja podrzava DLNA, ali cini mi se da je ovo nedostatak Androida (koristim ICS), a ne same aplikacije, ili ne?

Kako je dobro odradjena aplikacija.

Није то. У г мапама је била опција да на мапи пипнеш тачку коју хоћеш и добијеш дужину ваздушне линије, надморску висину тренутне позиције, задате тачке, висинску разлику и исцртан попречни пресек рељефа између њих.

Mozda to radi Google Earth, desktop verzija dovodjenjem kursora na zeljenu tacku pokazuje visinu. Treba proveriti.

Dropchord, muzička igra kompanije Double Fine, besplatna je danas na Amazon App Store-u.

I meni na naslovnoj pokazuje da je to free app of the day ali kada uđem da skinem aplikaciju stoji cena $1.99. U čemu je fora?

Meni je besplatna...

Sada sam prvi put na ovom telefonu instalirao Amazon app store, možda to ima neke veze. Jel treba nešto da se podesi?

Samo onaj nalog, ništa više.

Jedno pitanje, jel onaj prey anti thief moze da se obrise pomocu hard reset-a telefona ? Samo pitam da znam koliko je siguran.

Ma dere bateriju, ja sam bio ubacio na s2, valjda se zvaše No led, i baterija nestaje jer je ipak ekran upaljen.

Zavisi od telefona, koji imaš? Najbolja kombinacija za ovakve programe je Amoled ekran i hardverski tasteri, tipa s3 s4..

Nexus 4, postavio sam display na 30 sec da ostane uključen i podešavanje remindera na 10min da me ponovo podseti... Za sada je ok :D

Plus, od 23h do 8h ujutru ne radi softver :banana:

Poslednja izmena:
A imaš i podešavanje brightnessa da pritegneš... :)

Meni radi odlično, uopšte ne srče bateriju, mada nisam ostavio mnogo aplikacija jedno 5,6 za koje mi treba notifikacije. Stavio sam da mi se gasi posle 5 min, ekran na 8%. Kad je u dzepu se ne pali. U pruncipu mi služi kad mi je telefon na stolu i izađem na par desetina minuta, bacim pogled i odmah vidim ima li nešto novo. Super aplikacija za one bez leda, mnogo bolja od noleda koji sam do skoro koristio.

Treba mi preporuka za 4.1.2 lock screen aplikaciju. Ne treba da izgleda fensi samo da bude moderna minimalisticka i najbitnije lagana da ne baguje drainuje bateriju i slicno. Ove najpopularnije sam probao i ne zadovoljavaju :)

Kažem ja Action keva :)

Kažem i ja sad kad sam probao, tačno ono što mi je trebalo -> kupljen.

Nexus 4, postavio sam display na 30 sec da ostane uključen i podešavanje remindera na 10min da me ponovo podseti... Za sada je ok :D

Plus, od 23h do 8h ujutru ne radi softver :banana:

Biće na popustu još 10 dana pa javi posle nedelju dana kakvo je iskustvo.
Vidim na gplay da su ocene i komentari šareni...

Genijalne su, ajde okači neku betu ovde dok ne izbacis full na playu

Nazad
Vrh Dno