Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne, nije bila navigacija do sada.

Upravu si skontah sad. Ima samo preview, ali ne ono da te vodi. Joj njesra, steta nema za BiH :D Svakako nema krstene navigacije za ove nase prostore kad uzmes u obzir i kvalitet aplikacije + mape. Meni je GMaps najbolja za te stvari tj. najbolje mape, ima sve ucrtano.

Poslednja izmena:
iGO, OsmAnd? To su offline navigacije što im je velika prednost.

iGO, OsmAnd? To su offline navigacije što im je velika prednost.

Kakav iGO, dok ga namjestis da radi OK, muka ziva, sto s*anja nekih. Nikad mi nije dobro radio na Nexusu. Najbolje mape ima Navigon, ali je app njesra, a najbolji program Sygic ali su mape njesra. Ostalo nije vrijedno pomena.

Ne znam o čemu pričaš, kod mene je sve prošlo za čas, bez ikakvih zezancija i iGo radi kao 1, 2, 3....

Sto se navigacija tice moj glas ide Copilotu. Prost, lak, precizan, pouzdan....

Da li stvarno rade aplikacije za kalibrisanje baterije? Jer sam dobijao i 6h screen on-a a sada jedva 4, a i desilo mi se da baterija padne sa 50-49% na 36% za sekund.

Iz mog iskustva ne rade, naravno možda i grešim. Jedina korist koju sam ja imao od svih aplikacija tog tipa je to što možeš da vidiš šta ti (nepotrebno) troši bateriju...

Da li stvarno rade aplikacije za kalibrisanje baterije? Jer sam dobijao i 6h screen on-a a sada jedva 4, a i desilo mi se da baterija padne sa 50-49% na 36% za sekund.

Nema kalibrisanja baterija, to je bio placebo efekat, a sto se tice ludovanja procenata baterija (pogotovo ako cesce restartujes) je normala, iako ne bi trebalo biti :)

Poslednja izmena:
Koja je po vama dobra app za wreme koju god da stavim ili ne pokazuje realno ili je loša izgledom

Koja je dobra offline mapa (konkretno za IStanbul, ali i inače), MapsWithMe Pro, City Maps 2Go Pro, imam i neku Istanbul Maps ili Google maps, navodno radi i offline režim.

Da li i vama aplikacija TubeMate ne dozvoljava da se skidaju full hd klipovi sa you tube-a?

Ima li neka alternativa kako bi mogao i full hd da se skine?

Kako inace moze u Google Maps da se namesti da radi u offline rezimu? Ne mogu nikako da pronadjem...

Nema offline rezima, mozes da kesiras mape odredjenog dijela grada i da ih tako koristis.

namestis mapu tamo gde ti treba, stisnes lupu za pretragu. skroz dole imaš opciju make this area available offline. ako je na primer area previše velika opcije neće biti

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387015013663.jpg
    uploadfromtaptalk1387015013663.jpg
    50.6 KB · Pregleda: 477
Aha, nisam znao da moze samo deo mape. Mislio sam da moze da se skine npr. cela Srbija za offline rezim. Valjda ce da uvedu i to jednom. :trust:

Hvala Vam u svakom slucaju. ;)

http://www.aptoide.com/ odlicna alternativa playu, posto i pretrazuje 20 drugih alternativnih prodavnica

Omasio sam temu, pa sam napisao istu stvar u temi o kupovini aplikacija na playu.

Da li i vama aplikacija TubeMate ne dozvoljava da se skidaju full hd klipovi sa you tube-a?

Ima li neka alternativa kako bi mogao i full hd da se skine?

YouTube Downloader! Ubedljivo najbolja app za skidanje yt sadržaja! Možeš da biraš između kvaliteta, veličine, želiš li da skineš samo audio ili video!

Šta je sa mxplayer? Nikako da izađe update, dev odustao od razvijanja?

Pa kad je google krenuo da izbacuje najtlije, ovi koji prave aplikacije imaju malo problema. Doci ce update.

Ukucaj mx player beta u gugl i naci ces verziju koja radi na kit katu

Nema potrebe, izašao zvaničan update ;-)
Sad je stigo

Vrh Dno