Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Drugari, nije me bilo nekoliko dana. Evo novih ikonica na kojima radim.

★CRYTEN★
Veoma minimalisticki dizajn, sa svetlom pozadinom.

Vise ovde
Screenshots

Zanima me vase misljenje

Veliki pozdrav i hvala

I meni se svidjaju.. volim svetle boje, pogotovo pavu.

Takodje pozdravljam ovaj izgled, em svetlo, em minimalisticki, sve kako valja.

Knock v2

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387318785201.jpg
    uploadfromtaptalk1387318785201.jpg
    18.9 KB · Pregleda: 275
  • uploadfromtaptalk1387318794622.jpg
    uploadfromtaptalk1387318794622.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 276
Jel moze predlog za 2g/3g switch widget, ali da menja 2g/3g mrezu, bez ulaska u podesavanja. Znaci ne treba mi precica do podesavanja, kao sto su generalno svi widgeti.

I meni se čini da nema...
Jedino probaj da konvertuješ power toggles u sistemsku app... Mada sumnjam da će i onda moći.

Jedino custom AOSP ROM-ovi to imaju. Stock nijedan ne moze, google je izbacio to od 2.3 androida taj self switch.

Uf, to bih i ja voleo da imam.

Pa imam custom rom. PSX za Nexus 4. Ali nigde ne mogu da nadjem opciju da dodam u notification bar kad se spusti. Na drugom telefonu na Paranoid Romu imam tu opciju.

Pa nemaju svi romovi tu opciju... Tako ti je to :)

Zavisi od roma, ako je neki baziran na stock romu onda verovatno nema to. Inače ova opcija moze I da se doda, samo je ogroman cim.

Ko hoće da se cima nek googla lindroid, xda, how to add 2g/3g toggle.

Pretpostavljam da i vama Zedge radi lošije od zadnjih ili zadnjeg updatea, meni radi lošije a vidim da se i drugi žale. Recimo kad odem na Downloaded > Wallpapers da mi prikaže ranijem skinute wallpapere on užasno sporo skroluje kroz njih, sporije nego da ih vuče sa neta, a kad otvorim jedan u njemu on ga dugo kao učitava da ga prikaže u pravoj oštrini.

Meni instant otvara sve. U milisekundi.

2g/3g toggle svima treba :(

Meni instant otvara sve. U milisekundi.
Čudno je da piše da je zadnji update od juče a meni ne nudi da uradim update, a nisam ovih dana radio update ni ručno ni automatski. Deinstalirao sam prethodnu verziju pa uradio update ali mi sad ne vidi stare wallpapere koje sam sa njim skidao, nove skida u isti folder kao stare, u Zedge folderu, ali unutar Zedge aplikacije ne vidi slike od ranije. Mada u changelogu im u planu za naredne verzije stoji nešto tipa restore starih slika.

Preporuka aplikacije za reddit? Vidim ima ih podosta pa nebih bas sve da skidam da probavam.

Aj kad vec pominjete whatsapp...nikako ne mogu da uradim sms verification. Ni Call me opcija ne radi. Jel ima neko ideju zasto??

A zasto meni na zedge ne daje pravu rezoluciju nog ekrana, vec moram da secem sliku da bih je stavio na pozadinu ?
Zar se whatsapp ne apdejtuje sam preko gp-a ?

Potvrđujem da Google maps više ne radi voice navođenje

Preporuka za neku dobru aplikaciju koja čisti prazne foldere i temp fajlove

Vrh Dno