taj adblock smara jer bleji u notification meniju i mora rucno da se pali svaki put kad se ukljucuje fon...
Program koju bilo koju pesmu sa youtube,direktno prebacuje u mp3?
Probao sam ova dva Download Managera (ADM i Loader), ali ne mogu da ufate download file sa nekih file hostera, pa sam ih batalio jer je za mene to beskorisno. Ostalo moze i Stock Browser. Znaci, Opera ostaje kralj Downloada![]()
![]()
Za vecinu file host servera treba premium da bi mogao da koristis neki download manager.
Nego sa cim ima veze? Ja ADM najviše koristim za skidanje video streamova.
Istina, prevelik cim. Za stream skines recimo tv portal, i kad krenes da pustis nesto izaberes da otvori link sa ADM umesto playerom.
jel ovo jedini?
Program koju bilo koju pesmu sa youtube,direktno prebacuje u mp3?
pandora (uz vpn) i songza
jel ovo jedini?
Mislim da ima neki AdFree, možda je to ovo, nisam siguran http://adfree.bigtincan.com/
Vertumuse, jeste da sad nisam u mogucnosti da kupujem tvoje aplikacije iako mi se svidja HD Plane paket, ali jesi li razmisljao i da ih postavis na Amazon store npr. jer gomila ljudi ne moze da ih uzme jer nema pristup placenim aplikacijama..
Ne radi vise nekima zbog geolokacije i zakljucavanja...i meni je glavni nalog sad trajno zakljucan na Srbiju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari