Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji neka aplikacija pomocu koje mogu da slusam muziku sa neta, ali je glavna stvar da moze da radi u pozadini?

taj adblock smara jer bleji u notification meniju i mora rucno da se pali svaki put kad se ukljucuje fon...

Bio sam ga probao ranije dok nisam rutovao telefon ovo preko proxy-a. Koliko se sjecam da nije cucao u not meniu (i da jeste to je lako rijesiti), nego je zderao memoriju. Imao je memory leak. Mada iako imam 2GB, ne volim to pa sam ga batalio posle prvog dana. Sad kako se ponasa na rutovanom telu nemam pojma, pretpostavljam da je OK, jer nema potrebe da cuci u memoriji, niti da se bilo sta pokrece. Njegova je uloga da izmjeni hosts u /system/etc i da zavrsi pos'o :D

Probao sam ova dva Download Managera (ADM i Loader), ali ne mogu da ufate download file sa nekih file hostera, pa sam ih batalio jer je za mene to beskorisno. Ostalo moze i Stock Browser. Znaci, Opera ostaje kralj Downloada :) :D

Probao sam ova dva Download Managera (ADM i Loader), ali ne mogu da ufate download file sa nekih file hostera, pa sam ih batalio jer je za mene to beskorisno. Ostalo moze i Stock Browser. Znaci, Opera ostaje kralj Downloada :) :D

Za vecinu file host servera treba premium da bi mogao da koristis neki download manager.

Za vecinu file host servera treba premium da bi mogao da koristis neki download manager.

Nema ovo veze sa tim, niti radi na taj fazon. Download Manager ima svoj (jednostavni) browser, a ima i opciju za unos download linka (direktni download). Ja mu nisam nasao doru stvarnu, jos pogotovo danas sto je 99% downloada sa nekih file hostera. Dobra stvar je njegov Manager, ali kad skontas ovo je telefon nije racunar. :)

Nego sa cim ima veze? Ja ADM najviše koristim za skidanje video streamova.

Istina, prevelik cim. Za stream skines recimo tv portal, i kad krenes da pustis nesto izaberes da otvori link sa ADM umesto playerom.

Istina, prevelik cim. Za stream skines recimo tv portal, i kad krenes da pustis nesto izaberes da otvori link sa ADM umesto playerom.

Ako je kazem direktan link, to moze u svakom browseru. Ne vidim sta bi to drugo ADM mogao uraditi, klasican download kao i svaki drugi. Neki Download Manageri imaju npr download sa Youtube-a. NOTE: YouTube is not supported under the rules of Google. za ADM

Mislim da ima neki AdFree, možda je to ovo, nisam siguran http://adfree.bigtincan.com/

To je to. Svaka cast, radi odlicno. Bolje to nego da se patim sa Adaway, cak mi nije host mogao revertovati. Ovaj Adfree odradi sve za sekund. :) Sva sreca pa se uvijek nadje alternativa!:)
Adblock+ ne valja ni k***u uvijek cuci u memoriji, skroz druga ideja izgleda! :)

Poslednja izmena:
To je bila prva stvar koja je iskočila na Googlu kad sam kucao 'alternatives for AdAway', nema na čemu u svakom slučaju.

[
HD APPS UPDATE - v1.5.5

MAJOR UPDATE!!!​

MORE TO COME IN A FEW DAYS!!!

v1.5.5 - 19.10.2013.
- added 80+ HD icons
- added 25 alternative icons
- 3 new HD wallpapers
- some icons revised
- fixed some bugs

Thank you all for the support!

33420z9.jpg

HD PLANE NEW ICONS​
14agdp5.png
HD PLANE APP on GOOGLE PLAY
HD DARK NEW ICONS​
nx5l6g.png
HD DARK APP on GOOGLE PLAY
HD LIGHT NEW ICONS​
2i7ldw8.png
HD LIGHT APP on GOOGLE PLAY

HD RIFON - NEW ICON PACK!! CHECK IT NOW
HD RIFON APP on GOOGLE PLAY

[url]WWW.VERTUMUS.COM[/URL]

ALL THE BEST!

YOUR FRIEND
VERTUMUS (VICTOR)

Vertumuse, jeste da sad nisam u mogucnosti da kupujem tvoje aplikacije iako mi se svidja HD Plane paket, ali jesi li razmisljao i da ih postavis na Amazon store npr. jer gomila ljudi ne moze da ih uzme jer nema pristup placenim aplikacijama..

Vertumuse, jeste da sad nisam u mogucnosti da kupujem tvoje aplikacije iako mi se svidja HD Plane paket, ali jesi li razmisljao i da ih postavis na Amazon store npr. jer gomila ljudi ne moze da ih uzme jer nema pristup placenim aplikacijama..

Kako ne možeš? Svi ih kupujemo sa Tunnel Bear aplikacijom

Ne radi vise nekima zbog geolokacije i zakljucavanja...i meni je glavni nalog sad trajno zakljucan na Srbiju

Ma ok, pitam samo posto vidim da se ta Amazonova prodavnica iskristalisala kao popularna alternativa Google Store-u...ako je cimanje, onda nema veze...sta je, tu je

Mozes da koristis i Hideman za kupovinu preko play store. Samo je potrebno da obrises cache za play store app pre nego je startujes i to je to :)

TunnelBear sasvim lepo radi..nije problem u Vpnu :)
a8ury5yg.jpg

Nego? Ako lepo radi, zasto ne bi radio i playstore?
Kad obrisem cache za playstore, a ukljucen je hideman, prikaze se usa playstore i radi najnormalnije. Kad ga iskljucim, vrati se na stari. Ne vidim razlog zasto i tebi ne bi radio...

Zato sto je meni zakljucan Play Store na Srbiju... U walletu mi stoji zemlja Srbija, u Dashboardu stoji Srbija, ukljucen je location service na telefonu i Telenor kartica je u njemu.. Google Play Services koji imas instaliran u telefonu cita sve te podatke i prikazuje ti play store za tvoju zemlju, vpn tu ne pomaze vise. Ono sto je najgore je kad jednom ocita neku vrednost, koliko sam video zakljuca ti ceo nalog na tu zemlju i mozes da palis vpn i da simuliras i Mars, ne vredi :D
Onima koji jos vide preko vpna, mozda su u tom nekom trenutku ocitavanja imali upaljen vpn, ne znam. Niko ne zna tacno i ne moze da da konkretan odgovor. Imas na xda temu bas o toj geolokaciji i zakljucavanju gde su se ljudi npr. nakon 13 god zivota u Japanu selili u Ameriku ali im je play store zakljucan na Japanski, pa su pisali tehnickoj podrsci, slali skenove licnih karti i racuna da im dokazu da su promenili prebivaliste da bi im oni rucno promenili region.

ne razumem toliku komplikaciju oko zemlje i play storea... upalite tor, podesite izlaznu zemlju i radite šta hoćete...
pričam naravno za varijantu sa kompa... ne sećam se kada sam poslednji put upalio play store na telefonu.

Nazad
Vrh Dno