Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na zvaničnom sajtu.
http://show-box.me

4a2e4e7u.jpg

Poslednja izmena:
Bitnije mi je to što su uveli da može da se gleda preko nekog plejera, tačnije MX Player-a. :D

Vrh... :) Pretpostavio sam da će napraviti sajt. Hvala za info.

Bitnije mi je to što su uveli da može da se gleda preko nekog plejera, tačnije MX Player-a. :D

To je moglo i u prethodnoj verziji. Na par telefona sam isprobao i otvarao preko MX Player-a.

Jos kad bi mogao nekako da se i titl ubaci automatski (automatski search).
Ovako imam i xbmc instaliran na tabletu,skinem film,pustim ga kroz xbmc ,a on sam nadje titl.

To je moglo i u prethodnoj verziji. Na par telefona sam isprobao i otvarao preko MX Player-a.

Pre ove najnovije v1.2 sam imao v1.0 i na njoj nije mogao da se koristi drugi plejer koliko sam ja bio upućen te sam pored videa imao i navigation i notfication bar, a sad je uživanje gledati preko MX-a. :)

to je onaj car što prodaje PGM, prestane da je razvija, i onda krene da pravi identičan touch control i sad daje popust onima koji su kupili PGM? kako takve stvari uopšte mogu da prođu na playu? prevara klasična

Mislim da je to isti lik koji je napravio WiFiKill i snifer za FB.

pod style tab staviš tabs #ff000000 a tab text #ffffffff
tab indicators su ove plave linijice (#ff33b5e5) a tab dividers su mi isto crni pa se ne vide, vertikalne linije između imena tabova

Mislim da si ga zestoko fulao :D Covjek pita za pozadinu aplikacije, koliko skontah. Pod Style se za homepage background i background player page izabere crna, a color font info section bijela :)

PS. Ima li neko bag sa Viralom, nece da otvori pocetnu stranicu kad startujem app, a ulogovan sam. Samo vrti onaj kruzic. Super Tube radi bez problema.

Poslednja izmena:
pa ja sam objasnio kako da dobije ono na screenshotu što sam okačio, izvaliće posle i sam šta i kako da promeni u ostalim podešavanjima

Samo mi jos jedan IM fali da mi cedi bateriju. Dosta mi je i hangouts, WA i Viber. Ovo cu da zaobidjem, posto je BB izumr'o kod nas.

Tako ti je to kad zivis u Srbiji. Sve ti cveta :)

Koliko se secam bas tu app sam probao pre 2 meseca pa mi nesto i nije pomogla :O Jer trazi po nazivu cini mi se, a kada se skine serija sa Show Boxa, naziv je sa nekim tackama pa mislim da ne konta SubLoader to :O Mozda gresim...

Koliko se secam bas tu app sam probao pre 2 meseca pa mi nesto i nije pomogla :O Jer trazi po nazivu cini mi se, a kada se skine serija sa Show Boxa, naziv je sa nekim tackama pa mislim da ne konta SubLoader to :O Mozda gresim...

Slažem se ! Jedina olakšavajuća okolnost je sto se vrlo lako odradi rename fajla, tako da nadje title bez problema.