Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam koliko je koristis, ali ja je koristim jakooooo dugo, tako da uopste nemam problema sa predikcijom, cak mogu da kucam i da ne gledam u telefon on ce mi pogoditi sve u 90% slucajeva sta sam hteo da napisem, eto koliko je reci naucio...

Ma nije uopste problem sa predikcijom, to radi super.
Vec kad kliknem/odaberem rijec koju mi dobro prediktuje, umjesto da je ubaci u peti red, gdje joj je i mjesto, swift key je ubaci u treci red kao izmedju petnaeste i sesnaeste rijeci.
Totalno poludi, mozes misliti na sta lici takav tekst kad ga citad i sta je pisac htio reci.

Nemam pojma zasto mi to radi :lupko:
Inace super tastatura, samo ne smijem koristiti predikciju, tj. selectovati ponudjenu rijec.

Meni je SwiftKey to umeo da radi u Stock aplikaciji za mail na SGS3. Nikad nisam otkrio zašto. Otkako sam promenio app, toga nema više. Možda se to dešava u još nekim aplikacijama?

Ostao sam bez google playa, ma koliko smarao ipak je nezamenjiv, jer ima app koje se samo tu mogu naći. Ima li kakva alternativa, ali ne amazon sa 25mb instalacije, a kad se obriše , ode i sve što je skinuto.

Ostao sam bez google playa, ma koliko smarao ipak je nezamenjiv, jer ima app koje se samo tu mogu naći. Ima li kakva alternativa, ali ne amazon sa 25mb instalacije, a kad se obriše , ode i sve što je skinuto.

Ne znam o kakvom "smaranju" pričaš.

Imaš AppBrain i 1Mobile Market kao alternative.

Nemojmo da se zezamo, Play Store nema alternativu i predstavlja srce Androida. Sve ostalo su poor man's prodavnice, Amazon included.

Ja bih voleo da se jos jedna prodavnica ukljuci u igru, jer mi je dosta vise njihovih sr@nja o regionalnom zakljucavanju i ostalim [email protected] mi se da Amazon ide u tom smeru

Nemojmo da se zezamo, Play Store nema alternativu i predstavlja srce Androida. Sve ostalo su poor man's prodavnice, Amazon included.

Slažem se. Alternative postoje, ali da li su dovoljno dobre da kompletno odmene Play Store? Naravno da nisu.

Aptoide nije los ali se sa njega skidaju i placene app tako da ne znam dal smem link da stavim ovde. Takodje zna da zaglupi pa mi je jednom updateovo dialer i jos neke aplikacije na CM-u i naravno one su nestale i morao sam da odradim reflash.

Koju aplikaciju koristite za notifikacije propuštenih poziva? Ima li ExDialer to u sebi? Znači da podesim da se zvučno oglasi svakih pet minuta ako imam propušten poziv. Za propuštene SMS-ove GO SMS ima tu opciju.

Koju aplikaciju koristite za notifikacije propuštenih poziva? Ima li ExDialer to u sebi? Znači da podesim da se zvučno oglasi svakih pet minuta ako imam propušten poziv. Za propuštene SMS-ove GO SMS ima tu opciju.

Ledblinker notifications.

Pa kada ni nema te opcije jos. Jel si procitao tekst. Postoje neke indikacije unutar same aplikacije da ce background audio uskoro biti omogucen.

Iskreno, nisam! Pogledao sam samo screenshot!

[
HD APPS UPDATE - v1.5.8

JUST AMAZING UPDATE!!!
MORE TO COME DURING THE WEEKEND!!!

v1.5.8 - 23.10.2013.
- added 55+ HD icons
- added 10+ alternative icons
- new phone icon, KitKat style
- now you can see newly added icons
- fixed some bugs

Thank you all for the support!

ru0i85.jpg

HD PLANE NEW ICONS​
1zwk7sp.png
HD PLANE APP on GOOGLE PLAY
HD DARK NEW ICONS​
r2mg.png
HD DARK APP on GOOGLE PLAY
HD LIGHT NEW ICONS​
vd1czp.png
HD LIGHT APP on GOOGLE PLAY
HD RIFON - NEW ICON PACK!! CHECK IT NOW
154y1vq.png
HD RIFON APP on GOOGLE PLAY

[url]WWW.VERTUMUS.COM[/URL]

ALL THE BEST!

YOUR FRIEND
VERTUMUS (VICTOR)

Igo za Full HD? Jel bi aploadovao neko folder da se ne jurim, crko mi računar.. Bio bih mu jako zahvalan

Je li imao neko problem sa igo? Naime gasi mi se kad vozim većom brzinom po autoputu.

Jel vam kasne poruke na Hangouts? Znaci u zadnje vreme mi uopste ne stizu notifikacije, tek kad udjem u Hangouts a i tada mi mu treba neko vreme da refreshuje poruke, nevezano da li je wifi ili gprs. Na Androidu 4.2.2 sam, MGA Stock rom, i9505

Meni na Nexus-u radi dobro

Meni je sve u redu... Ne znam mozda zato sto ga koristim stalno, pa ga ne izbacuje iz RAM-a.

Evo sad sam odradio clear data pa cemo da vidimo :)

Jel vam kasne poruke na Hangouts? Znaci u zadnje vreme mi uopste ne stizu notifikacije, tek kad udjem u Hangouts a i tada mi mu treba neko vreme da refreshuje poruke, nevezano da li je wifi ili gprs. Na Androidu 4.2.2 sam, MGA Stock rom, i9505

Kasne i meni ponekad, ali 10-15 min, nisam primetio duže kašnjenje.

Meni su kasnile tj nisu se ni pojavile dok nisam usao u app

Instaliraj pnf i smanji vrijeme na 5 minuta i nece kasniti. Jel ono bjese imas Nexus 4? Ako je tako aktiviraj arp offload.

Edit: Onda samo Push Notification Fixer sa marketa. Mozda ima neki tweak za taj telefon, nisam u toku, ovo sa PNF je univerzalno...

Poslednja izmena:
Ima S4

Kasne meni... od veceras. Tacnije ne radi ni odlaz ni dolaz. Ne vidim ni ko je online.

Vrh Dno