Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma ##@@ flash ROM a sam radio, pa kontam da nisam nesto uprskao. :banghead:

Pukli Google serveri

Pa kad ti nije radilo *** heh Krece predstavljanje u 3h po nasem vremenu, gase servise da malo rasterete sistem :)

Poslednja izmena:
Nema prezentacije, bice valjda za par dana.

Indtalirah app System Monitor, vrh aplikacija svu statistiku prikazuje. Ovako nesto sam i trazio. Ne bi bilo lose da i GPU prikazuje :) preporuka za app ko nije install.

Imam ja jos jedan taman. Posalji mi svoj mail. :)

Kako sam se iznervirao, Themer ne podržava 854x480 :banghead: grrrr

poslato sa opasnog telefona

Tubemate. Potrazi preko googla nema na playstore.

Da li se još nekome pojavljuje ovo obaveštenje ??? Ne znam o čemu se radi
y4edu4ed.jpg

Moras da obrises knox. Kao on ocitava security breach neki.

Jedino da ga ONEMOGUĆIM . Nije rutovan telefon , a aplikacija ne može da se deinstalira

Probaj i sa tim, aliiiii ne znam kakav ce biti problem dalje. Znam da su ljudi rutovali i sve da bi se toga resili, nije to samo jedna aplikacija za knox, ima jos dosta stvari u sistemu sto se tice njega.

Instaliraj pnf i smanji vrijeme na 5 minuta i nece kasniti. Jel ono bjese imas Nexus 4? Ako je tako aktiviraj arp offload.

Edit: Onda samo Push Notification Fixer sa marketa. Mozda ima neki tweak za taj telefon, nisam u toku, ovo sa PNF je univerzalno...

Koliko je pogubno po bateriju to?

Ne radi mi google play, a nigde ne mogu da nađem B92 i planplus (poslednje verzije), pa ako neko može da skine i prebaci u .APK, ili ako zna gde ima, ako ima razlike u platformama, meni treba za 2.3.6. Hvala

Planplus je postao uzas. Sada je neophodan internet da bi radio. Znaci sada gubi svoju funkciju nacigacije i aplikacije za prevoz. Ako radi samo kada ima internet onda je bolje koristiti igo i nezvanicnu busplus koje rade i offline, a ako ima internet onda opet bolje da koristis busplus ili online ppanplus...
A i aplikacija se vuce koliko je spora. Da dajem ocene na play-u dao bih joj jedva jedan i to od deset!

Kojom aplikacijom mogu najjednostavnije da iskljucim privremeno sve notifikacije osim odredjenih kontakta (sms i call)?

Ako imas Samsung mobilni tu imas po defaultu opciju blocking mode.

Vrh Dno