Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Treba mi neka aplikacija s kojom bih sacuvao savegame. Konkretno Plants vs Zombies 2. Hocu malo da testiram neke romove i ovo me sad koci.

Titanium Backup i sačuvaš Data od igre.

To je ok ali postoji li neko all in one resenje koje bi cuvalo i apk i sd data?

Samo pazi tb ne radi na svim 4.3 uređajima (ne znam šta imaš) meni npr ne radi šta god pokušao od rešenja koja imaju tako da ga više ne koristim. Ease backup pro sam skinuo preko appgratis i ima cloud save opciju.

Radi samo moraš da promeniš putanju gde pravi/traži backup

Ne znam da li se još neko sem tebe žalio na to ovde na bench-u...

Nije na benchu, našao sam na xda temu njih par imaju potpuno isti problem, srećom bio je ease backup free i radi posao..

Ima fix za Titanium backup. Neki dev stavio na xda u Note3 temi. Negde sam video, procitao. Potrazi.

Dal si uopšte pročitao šta sam ja napisao? NE RADI! Pokušao sam sve ali i dalje ne radi, i nisam jedini.

Da li si ti uopste probao to sto ti je rekao, a pogotovo fix sto je izbacio titanium? Naravno da nisi jedini, zajedno si sa onom grupom Indijaca (na xda video sam temu) koji govore plz halp me phonz kanot wrk bcap unavailabnle. Najlakse je kukati

Ako kod 99% ljudi radi, a ovih drugih 1% ne radi sta mislis u cemu je problem?

Samo da javim da oni koji koriste FB da ne update-uju na zadnju verziju od 29.10 pošto aplikacija puca na desktop i ne ucitava slike.

+1, ali kasno :( autoupdate odradio posao...

Ja za FB koristim Friendcaster, oficijelnu FB aplikaciju nisam koristio odavno, mislim da je i bateriju jela nekad, ne znam sad kakva je, vidio sam da se mnogi žale a ima i dosta malu ocjenu. Čudi me da FB to ne napravi kako treba. Ima li još nekih dobrih FB aplikacija?

kod mene bez problem radi official facebook app, skroz korektno

Onda ću probati oficijelnu FB, samo da izbace novu verziju jer za ovu zadnju kažete da puca.

Ja nisam radio update Fb sigurno 5-6 meseci. Citam komentare ispod i zbog toga me strah jer mi trenutna verzija radi, ne sjajno, ali korektno. Ako izadje neki dobar update bilo bi lepo da neko napise ovde.

Tinfoil for FB je brza i stabilnija 20 puta od zvanicne aplikacije.
Sto se tice azuriranja aplikacija, treba da budete svesni da je vec sada dominantna verzija Androida JB, dakle uglavnom telefoni sa 1GB memorije i vise, tako da nije realno da ce se previse baviti optimizacijom za "starije" i "slabije" telefone.

Poslednja izmena:
^^
Ali problem je to sto official FB app ne radi dobro ni na Note2 sa 2GB rama. Mislim pre ovog update-a je radila dosta korektno ali nije ni priblizno glatko kao G+. Tek nedavno sam poceo da koristim G+ i kako on radi to je pesma naspram FB app koji stuca i zastajkuje... Na G+ skrolovanje je veoma fluidno ali mislim da i to moze bolje.

Onda ću probati oficijelnu FB, samo da izbace novu verziju jer za ovu zadnju kažete da puca.
ma stavi slobodno, ti imaš nexus bre, to ovima sa šljamsunzima puca :D

Tinfoil for FB je brza i stabilnija 20 puta od zvanicne aplikacije.
ti ozbiljno stavio to? ja se zezao onomad kad sam ti preporučio (ako si to ti beše bio), to je wp8 fazon app, shortcut ka mobilnoj verziji sajta :)

Jel ima nešto slično ka unified remote, da više opcija za mpchc?

I jel zna neko kako da mi nav bar bude providan?

Jel sad u ovom novom Hangoutu mogu da se salju i SMSovi? Sta se desava sa stock SMS aplikacijom?

Mislim da niko još uvek nije dobio update za Hangouts. SMS aplikacija ostaje tu, deo sistema je, to će verovatno apdejtom da se skloni.

Nazad
Vrh Dno