Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Stock OS koristim i nisam rootovao fon. Disejblovao ili uninstalirao sam jedno 20-30 aplikacija koje nekoristim. Tj realno koristim samo dialer, textru, tapatalk, showbox, browser, youtube app (koji mi blokira po nekad od zadnja 2 update-a i ne mogu da mu nadjem dostojnu alternativu) i po nekad neku sitnu igru, pa nemam potrebe za rootom. Na face idem retko pa mi nije frka da idem preko browsera, al tube vec cesce posecujem, pa nikako da se naviknem na browseru da ga koristim, al ako i sa sledecim updateom ne bude bolje, moracu. :/
edit: zaboravih alarm

Poslednja izmena:
probaj viral ili supertube za YT ako te zeza fabrički.

Probao, fine aplikacije, al ne radi mi account na obe. Uloguje se, al ne vidi subscriptions, favorites, history, playliste... Tj loguje me kao mail korosnika, a ne kao usera na neku foru. :(

edit: Videh sad da ima novi update za Supertube i sad mogu da se logujem kao user. Tnx za podsetnik na app, verovatno ne bih ni proverio da je nisi pomenuo.

Poslednja izmena:
Dođem sad na FB na kompu i nudi mi da budem Facebook for Android Beta tester, kao prvo treba postati član Google grupe pa onda valjda možeš skinuti aplikaciju. Da li je neko isto ovo dobio, da li je to testiranje nove FB Android aplikacije? Probao neko?

To odavno postoji. Dobijas cesce update i ispravke. Ja sam tamo od pocetka.

Ma bio je neki, možda čak i u mt ili uccw koji viđam po ss-ovima već napravljen, sad baš ne mogu da pronađem ss kad mi treba

xs.png

Ha! Našao sam ga!

U pitanju je widget sa desne strane :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atdevsoft.apps.extdatewidgetxl&hl=en

Kako da maknem ove ambulante sa mape, stvarno smetaju. Igo primo je u pitanju
uploadfromtaptalk1383177157296.jpg

Znam da verovatno ne može ali ipak da pitam da li može nekako da se besplatno koristi aplikacija press reader?

Od juče mi ne radi AdFree verzija 0.8.64, kaže da mora da se apdejtuje na noviju verziju koju ja na marketu ne mogu da nadjem. Na njihovom sajta ima da se skine ali je to ta ista verzija.
Šta koristite vi, nije da moram AdFree da koristim, svejedno mi je koja je, samo da radi posao

Poslednja izmena:
AdAway je odlična opcija.

da li još neko ima problema sa klyph-om posle jučerašnjeg update?

Ups...

Nije vise ni bitno...Nece uvek da postavi lockscreen, tako da nista dok ne poprave :/ Posto je poslednji update bio pre 7 dana onda se nadam da ce resiti nekako...

Instalirao sam sinoc Skajp i ulogovao se i automatski mi je sinhronizovao Skajp kontakte sa Google kontaktima i sad imam par novih i neki postojeci su dobili njihove retardirane slicice koje drze kao avatare tamo. Jel postoji lak nacin da desinhronizujem sve to preko fona i da vratim u normalu ili moram rucno preko kompa da svaki sredim pojedinacno? :)

Ideš u kontakte, onda na one tri tačkice >contact to display I staviš koje će kontakte da ti pokazuje.

Otkljuca ga bez problema i bas je dobra fora, ali nekad ni posle 2-3 min ne stavi lock :eek: Plus moze na jednoj slici da se otkljucava sa do 5 razlicitih tackica/linija/krugova. A postoji i pin koji se unese ako se pogresi 10 puta valjda.

Mene zanima kako ce da radi finalna verzija i koju ce cenu da stave.

Promenio sam mobilni,a stari je uzela devojka. Posto ona tek sad koristi Android, zanima me kako ona moze da instalira aplikacije koje i ja kupujem, tj kako moze da koristi i moj Google account, ali da ne koristi mail i te stvari, nego da joj gmail bude njen, G+ njen, njen google imenik...

Pored njenog naloga aktiviraš i tvoj ali isključiš sve sihronizacije

E sad ako ona ukljuci gotov si :d Bolje nemoj to da radis...

Recept za brzi raskid xD

Jel jos neko ima problem sa time da mu iz Facebook inboxa kada otvara YouTube video ne nudi YouTube app kao izbor, a sa feeda mu daje izbor

Vrh Dno