visina tastature recimo, da li ce ono dugme u donjem desnom uglu da bude smajli ili enter, kad kucam poruku hocu da napravim red razmaka, enter mi treba, itd mrzi me da pisem. mada se uskoro ja oprastam i od softverske tastature i od androida. bio je lep izlet, ali neka hvala... da se nose u tri lepe, ne pada mi napamet da nabadam slovca po ekranu vise....
Ima to.visina tastature recimo
Ima i to.da li ce ono dugme u donjem desnom uglu da bude smajli ili enter
Ima i to.kad kucam poruku hocu da napravim red razmaka
Naravno ima i ovo.enter mi treba
Nikako ne mogu da nateram telefon da pristupi šerovanom folderu na winu. Neće ni sa jednim file explorerom, jedino radi preko xampp, ali onda moram da se zezam da kopiram ono što hoću da šerujem u njegov lokalni folder. Neko rešenje za ovo?
Promptuje mi da kucam user i pass, šta da kucam tu? To me je kočilo...
Napravi novog usera na kompu i stavi mu sifru i pokušaj sa tim podacima.
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
Ja sam glup, biće... Permissions su na everyone, nikakvu šifru nemam na kompjuteru... Sa win kompjutera normalno pristupam tom šerovanom folderu, a sa androida neće.
Edit: stavio pass na komp i hoće... Bedak je što o ne može bez passa...
Sta joj fali? Em je lepa, em jedna od najkorisnijih tastatura na Play Store-u.
PS. Ima li neko bag sa Viralom, nece da otvori pocetnu stranicu kad startujem app, a ulogovan sam. Samo vrti onaj kruzic. Super Tube radi bez problema.
Meni taj swift key, kad koristim predikciju pobrka cijeli tekst.
Ubacuje rijeci gdje god hoce itd.
Probao na par mobova koje imam u kuci, sa stock i custom romovima i uvjek isto.
Ne sjecam se od kog updatea je tako poceo da zeza.
Cak i pisao complain, jer je placena app, al nista.
Ili koliko ti je tanak fond reči![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari