odlično, pogledaću, hvala puno! jel je ima na play store-u i da li podržava android 2.3?
edit: hvala puno na predlogu i ovaj chomp sms deluje super! probaću oba!
edit: chomp sms not available in my country :/
edit2: 8sms requires android 4.1 and up....
@Vojkan, iz koje verzije CM-a, si ubacio mms.apk![]()
Obzirom da koristis android 2.3 potrazi go sms 3.7, to je poslednja normalna verzija. Radi savrseno.
ninja sms mi ne radi nesto kako treba... kad minimizujem ono prozorce ne mogu posle da ga vratim nazad, ne reaguje kad tapnem na onu ikonicu...
probao sam chomp sms i aplikacija sabija. zasad je keeperhvala svima
![]()
e pa ovo sto sam ja skinuo sa neta je paid verzija, nema reklame....Dobra je, samo me nervira što nema liste nego samo balončići. I jel ti ne smeta ona reklama na dnu![]()
I meni se to nije svidjelo, da nije tako možda bih ga i koristio, ovako sam na GO SMS.jedina mana je sto baloncici sa porukama ne idu od ivice do ivice ekrana, pa deo ekrana zvrlji prazan....
beta.swiftkey.net
Probajte SwiftKey Beta 4.3, gotivan je![]()
probaj ponovo sa create mount script
Jesu li konačno ubacili betu na play store, ili se i dalje posebno skida apk? Kada su bili ubacili cloud backup servis u betu, uleteo sam u neku raspravu sa njima u vezi tog njihovog beta programa.
Nije krekovane čoveče, beta sa njihovog sajta.Previše je rizično skidati "krekovane" tastature, jer nema boljeg keyloger-a od tastature
Nemas pojma a prozivas.
Ne pise isto za paid app, pise da nije dostupna u Srbiji odn u zemlji odakle si.
Ti pratis temu o kupovini na ps? Kako uopste mozes da vidis paid aplikaciju?
Baci pogled nekad.
Nije krekovane čoveče, beta sa njihovog sajta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari