Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

*RIFON*

BRAND NEW ICON PACK AND THEME

HIGH DEFINITION ICONS PACK AND THEME FOR YOUR FAVORITE LAUNCHERS!!!

* Available for most popular launchers: Apex, Nova, Holo, Adw, Action, Go, Cancel, Smart
* Hundreds of HD icons for your phone (144x144)
* 13 HD Wallpapers
* Ability to change your app theme (Holo and Holo.Light)
* Multi language support: German, Spanish, French, Italian, Russian and Serbian
* Updates 1-2 per week
* Simple and minimalistic app interface in Holo style

2vl66tz.jpg

2qup4jt.png

21eqof9.png

mvoqra.png

2qx2rk3.png

rkrkv8.png

33wbpmr.png

GET IT NOW ON PROMOTIONAL PRICE FOR FIRST 10 DAYS FROM RELEASING!!!

ALL THE BEST!

YOUR FRIEND
VERTUMUS (VICTOR)

odlično, pogledaću, hvala puno! jel je ima na play store-u i da li podržava android 2.3?

edit: hvala puno na predlogu i ovaj chomp sms deluje super! probaću oba!

edit: chomp sms not available in my country :/

edit2: 8sms requires android 4.1 and up....

Obzirom da koristis android 2.3 potrazi go sms 3.7, to je poslednja normalna verzija. Radi savrseno.

ninja sms mi ne radi nesto kako treba... kad minimizujem ono prozorce ne mogu posle da ga vratim nazad, ne reaguje kad tapnem na onu ikonicu...

probao sam chomp sms i aplikacija sabija. zasad je keeper :) hvala svima :)

Obzirom da koristis android 2.3 potrazi go sms 3.7, to je poslednja normalna verzija. Radi savrseno.

Je ta verzija radi ok i na slabijim telefonima?

ninja sms mi ne radi nesto kako treba... kad minimizujem ono prozorce ne mogu posle da ga vratim nazad, ne reaguje kad tapnem na onu ikonicu...

probao sam chomp sms i aplikacija sabija. zasad je keeper :) hvala svima :)

Dobra je, samo me nervira što nema liste nego samo balončići. I jel ti ne smeta ona reklama na dnu:)

Dobra je, samo me nervira što nema liste nego samo balončići. I jel ti ne smeta ona reklama na dnu:)
e pa ovo sto sam ja skinuo sa neta je paid verzija, nema reklame....

skrasio sam se sa chomp sms. aplikacija kida... ima sve, brza je, lepo izgleda i ima popup kad ti neko posalje poruku da brzo odgovoris.... jedina mana je sto baloncici sa porukama ne idu od ivice do ivice ekrana, pa deo ekrana zvrlji prazan....

Aha. A i kad je dugačka poruka onda zauzme ceo ekran umesto da ide od kraja do kraja.

Pa da, zato je loše što nema lista. Možeš da smanjiš veličinu fonta.

Imam problem sa Link2sd, nestali su mi skoro svi programi. Koliko vidim ne vidi onu drugu particiju na kartici. Ima li neko ideju kako da vratim aplikacije?

beta.swiftkey.net
Probajte SwiftKey Beta 4.3, gotivan je :)

Jesu li konačno ubacili betu na play store, ili se i dalje posebno skida apk? Kada su bili ubacili cloud backup servis u betu, uleteo sam u neku raspravu sa njima u vezi tog njihovog beta programa.

probaj ponovo sa create mount script

Probao sam i nece, izbacuje mi gresku " Mount script cannot be created. mount: Invalid argument"
Inace sd karticu vidi ali ovu napravljenju particiju ne. Sad nemam pojma sta da mu radim, ostadoh bez 90% aplikacija.

Koji app za snimanje poziva za LG L9 v4.1.2

Nemas pojma a prozivas.
Ne pise isto za paid app, pise da nije dostupna u Srbiji odn u zemlji odakle si.
Ti pratis temu o kupovini na ps? Kako uopste mozes da vidis paid aplikaciju?
Baci pogled nekad.

ze3uvypa.jpg

A inace mogu da vidim paid aplikacije uvek pošto svaki dan uradim clear data za playstore i konektujem se na vpn.
A ovu aplikaciju sam pomesao sa nekom paid zato sam napisao onaj prethodni post. Nisam obraćao pažnju na to da li je free ili paid.

Ja uvek vidim sve aplikacije, imam konstantno US play a pristupam mu iz Srbije. Haters gonna hate now. :p :d

Zato ni ne skidam te bete. Nego kad izađe update instaliram novu verziju i ćao.

Nazad
Vrh Dno