Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hmm aplikacija je free? Mozda je problem 4.3 posto su oni na Nexusu.

Moja greška ali isto tako ispiše i za paid aplikaciju.

Meni radi na gnex.

PS:
Ako neko hoće kod za Aviate Launcher neka mi pošalje email na PM :D

Poslednja izmena:
Voice recorder

Moja greška ali isto tako ispiše i za paid aplikaciju.
Nemas pojma a prozivas.
Ne pise isto za paid app, pise da nije dostupna u Srbiji odn u zemlji odakle si.
Ti pratis temu o kupovini na ps? Kako uopste mozes da vidis paid aplikaciju?
Baci pogled nekad.

Ispostavilo se da rom nije dobar, ne znam zasto, probao sam i preko racunara i preko goomanagera i nista. Dobar je ADM, hvala!

da li na ovom belom svetu postoji neka sms aplikacija koja sluzi samo za sms, a da nema gomilu gluposti sa njom? handcent i go sms pro nude i mleko da skuvaju. jel postoji nesto jednostavno? ne mogu da koristim vise defaultnu aplikaciju jer kad saljem duze poruke desi mi se da pola poruke posalje ono sto sam pisao a drugu polovinu posalje kraj neke poruke koja je poslata pre ko zna kad, i na kraju ispadne neka glupost koja stigne onom kome sam slao....

da li na ovom belom svetu postoji neka sms aplikacija koja sluzi samo za sms, a da nema gomilu gluposti sa njom? handcent i go sms pro nude i mleko da skuvaju. jel postoji nesto jednostavno? ne mogu da koristim vise defaultnu aplikaciju jer kad saljem duze poruke desi mi se da pola poruke posalje ono sto sam pisao a drugu polovinu posalje kraj neke poruke koja je poslata pre ko zna kad, i na kraju ispadne neka glupost koja stigne onom kome sam slao....

8sms, po meni najbolja SMS aplikacija, uglavnom je zasnovana na CM-u. Ima Quick Reply, Read, Smajlice i sve ostalo sto treba :)

Možeš probati i chomp SMS, ja sam nedavno probavao SMS aplikacije jer mi je GO SMS radio sporo na SGS, ali nekako mi je on najdopadljiviji a pošto sad imam Nexus 4 opet njega koristim jer tu radi podnošljivije. Ali sam za Dialer i Contacts prešao sa GO Contacts na ExDialer, dosta mi se sviđa samo mu nedostaje opcija da šalje mail svima u nekoj grupi.

Čak ni sam Gmail nema mogućnost da šalje mail nekoj grupi, možda se nekad sjete da to naprave.

odlično, pogledaću, hvala puno! jel je ima na play store-u i da li podržava android 2.3?

edit: hvala puno na predlogu i ovaj chomp sms deluje super! probaću oba!

edit: chomp sms not available in my country :/

edit2: 8sms requires android 4.1 and up....

Poslednja izmena:
i taj mi deluje pun svega i svacega... skidam chomp sms apk sad sa nekog sajta. hvala svima!

mada taj ninja sms je kul jer ima popups, probaću i to.

Poslednja izmena:
Ninja se koliko vidim plaća, a u zadnjem changelogu stoji "Fix to send msgs to the correct person! (oops!)" :D

Odličan je Ninja. Koristio sam ga duže vreme i bio sam zadovoljan kako je radio.

super, probacu nindzu!

CM sms aplikacija je fantastična. Bukvalno stock na sterodima. Sve one sitne stvari koje mogu da zatrebaju postoje.
Sad sam na nekom stock romu, pa ne mogu da koristim i zato sam se vratio na Sliding Messaging Pro. developer je konačno sredio neverovatan lag i aplikacija radi odlično.

CM sms aplikacija je fantastična. Bukvalno stock na sterodima. Sve one sitne stvari koje mogu da zatrebaju postoje.
Sad sam na nekom stock romu, pa ne mogu da koristim i zato sam se vratio na Sliding Messaging Pro. developer je konačno sredio neverovatan lag i aplikacija radi odlično.

Cataclysm? Radi cm aplikacija. Okačiću ti ako hoćeš.

Stvarno? Pa ekstra. Skinuo sam, ali iskreno, nisam ni probao.
:shame:

Vrh Dno