Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel otkljucavao neko od vas sam telefon kako bi mogao da koristi drugu karticu?
Ja bih otkljucao L9 jer imam na drugoj kartici 1gb neta, vidim kod nas je to 500-600 dinara. A na ebay-u ovaj neki prodaje codove, ima super feedback i ako nema kod za nasu mrezu onda odradi refund. link Sta mislite, da pokusam? Izvinite na off malo, slab je promet u L9 temi pa sam zato ovde pitao.

To sa kodovima je igra moze da ti se desi da ti da pravi, mozda se da ti daju neki ti zakljuca telefon na sve mreze i da ne moze da se otkljuca... inace 1.5$ sto je otprlilike 1euro, pa ti vidi dal bi ti neko dao kod koji radi za 114 dinara.

tako je, rizik postoji.
Inace da, prodaju kodove za $1.5, sto ne bi prodavali? mozda ih imaju za dzabe, pa onda idu na kolicinu... (a ne politika daj da ja njega oderem).
samo pazi gde i od koga kupujes i vozi

Pogledaću još prema feedbacku. Imaju i za 2,58. Svakako mi nije u cilju da nešto zeznem, tako da nije problem i da uzmem neki skuplji ali da radi ;) Samo da ne može nešto ozbiljnije da se desi. Hvala.

Користи ли неко VIPER4Android??
Намучих се док сам је наместио, али заиста делује импресивно.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223
[APP] ViPER4Android Audio Effects (FX 2301 & XHIFI 2102-1) - 12/10 EN Website WIP

kupi kod od nekog kod nas, nađeš se sa njim i otključaš telefon na licu mesta. ako ne uspe kod ili ti zaključa skroz telefon (nisam nikad čuo da se desilo) zaključaš mu vilicu i ćao zdravo.

Pa jedina sansa da ti se zakljuca telefon je ako vise od 3 puta ubacis pogresan kod.. Mislim tako je bilo sa starijim mobovima

Ja sam kupio kod za 1.6usd i radi. Tel bio zakljucan na vip, posle otkljucavanja rade sve nase mreze. Probao i sa du i sa roshan i one rade.
A nasi stobprodaju kodove isto kupuju od njih za 1eur i prodaju za pet. Srpska posla.
Isto sam kupio i za neki alkatel zakljucan na telenor, radi sve bez ikaakvih problema.

U Telenoru daju besplatan kod po isteku ugovora, ne znam da li je tako kod drugih operatera.

Kao sto su meni 2 puta dali kod koji nije bio vazeci.. Kada ih mrzi da ganjaju kod samo ispisu neke random brojeve i cao..

Ja sam dekodirao Nokiu C5 sa njihovim kodom iz prve. Lepo se podnese zahtev, kod stigne na kucnu dresu, sve besplatno... Licno ne znam nikog kome kod nije bio dobar.

Izvinite za offtopic, nije bas tema, ali mozda ce nekome koristiti.

I hvala na predlozima. Narucio sam pre sat vremena kod za 1.58$. Sad sam uneo, kod radi, otkljucao sam mrezu :) I inace, pisalo je da imam 10 pokusaja (radio sam putem orginal SIM kartice i pozivao neki broj da mi se otvori meni).

Ja sam dekodirao Nokiu C5 sa njihovim kodom iz prve. Lepo se podnese zahtev, kod stigne na kucnu dresu, sve besplatno... Licno ne znam nikog kome kod nije bio dobar.

Dobio sve lepo upakovano u koverat i k'ra.. I jos jednom mom drugu se to desilo.. Otisao u jedan servis za mobove i on mi kaze ma nemoj da kupujes kod preko mene cimaj telenor oni ce ti dati za dz ali u 50% slucajeva daju izmisljen broj.. Odem do njih i uverim se sam

Koristio sam onaj ActiveNotifications, ima li neko predlog za neku drugu app te vrste? ;)

Jel ima neka aplikacija kojom bi npr. pravio spisak za prodavnicu, ali da stavke mogu da uklanjam jednim klikom, nakon što sam, recimo, kupio to što mi treba?

Color note ima nešto slično, čekiraš stavku i ode na dno

Kod za themer app.
AARBM3

Koliko vidim Android po defaultu nakon završenog razgovora vodi u Dialer aplikaciju na Call Logs a ja bih radije da me vodi na homescreen. Ako se ne varam nema opcije da se to podesi? Tražeći o tome našao sam aplikaciju On Call End koja to rješava, da li je neko probao? Vidim da se neki malo žale.

Ima li neki program koji mijenja izgled na ekranu pri pozivima? Da ljepše izgleda to prihvatanje poziva, prekidanje razgovora, slika kontakta sa kojim se priča, sav taj GUI?

Koliko vidim Android po defaultu nakon završenog razgovora vodi u Dialer aplikaciju na Call Logs a ja bih radije da me vodi na homescreen. Ako se ne varam nema opcije da se to podesi? Tražeći o tome našao sam aplikaciju On Call End koja to rješava, da li je neko probao? Vidim da se neki malo žale.

Ima li neki program koji mijenja izgled na ekranu pri pozivima? Da ljepše izgleda to prihvatanje poziva, prekidanje razgovora, slika kontakta sa kojim se priča, sav taj GUI?

Za call screen npr. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lowveld.ucshdlicense

Što se tiče pomenute opcije dialera, zavisi od roma/aplikacije. Možeš uvek da snimiš https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=en i da namestiš u opcijama.

Poslednja izmena:
Hvala za ovo prvo, a ExDialer koristim ali ladno nisam znao da ima tu opciju :)

Vrh Dno