- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Ne može se izvaditi iz ROM-a. Nije aplikacija u putanju, već stavka u podešavanjima.
Tacnije, Swiftkey je daleko bolji kada je flow u pitanju, probao sam i Swype i ne mogu da se porede. I ne laguje, bar ne ako imas telefon u klasi GNex. Dobra stvar kod Swiftkeya je i od skoro uvedena Cloud sinhronizacija, pa vise ne gubis recnike koje si napravio ako vratis uredjaj na fabricko stanje.
Ovo bas fali ... smart 3g. Probao sam brdo aplikacija ali nijedna ne rado to.
Hvala drugari na objašnjenju. Baš šteta što Google tim ne radi implementaciju ovako korisnih stvari u stock romove.
Onda kupiš GNex ili N4 i imaš ROM sa tom funkcijom.![]()
da da, kao što im je trebalo 100 godina da ubace notification toggles i onda to stigne u onoj maestralnoj izvedbi... "zna google najbolje"
a i smart dial onako baš napredna funkcija za koju im je trebalo 5 godina
a i smart dial onako baš napredna funkcija za koju im je trebalo 5 godina
Koristio sam u par navrata Swiftkey ali je uvek bio obrisan jer mi je trebalo mnogo vremena da ispravljam greške do kojih je dolazilo usled svajpovanja, a možda čak nisam ni znao da ga koristim.
Evo drugi dan bez problema koristim Swype i čini mi se da je poprilično bolji jer kao što je Vojkan rekao ako dođe do greške ne moraš brisati celu reč već samo kliknuti na ponuđenu i biće prepravljeno. Samo se nadam da ću moći svoju bazu reči koju trenutno punim sa free verzijom da povratim kad kupim full tj. pro verziji, kako god, putem ovog njihovog sync-a...
SwiftKey pamti fraze i koju reč obično koristiš narednu.
E ako ti kažeš da je daleko bolji, nema mi druge nego da se povučem pred tom snagom argumenata
Jel on to radi automatski ili treba nešto podesiti?SwiftKey pamti fraze i koju reč obično koristiš narednu. To je njegova glavna prednost.
SwiftKey mi ni na S2 nikada nije imao lag. Najčešće koristim swipe na njemu, izvanredno radi.
Kada pogreši reč, jednom stisnem back, i odmah mi ponudi korektnu alternativu (ako je ima u bazi).
Swype nisam probao.
Swype je odlicna tastatura, ja sam je kupio, ali je posle predposlednjeg updatea pocela da ubija baterije. Jako puno ljudi se zalilo, ali nisu se potrudili da isprave taj bug.
Može. Pusti ga da uči sa fejsa.Ma to ne može da mi pogodi još tri puta ovoliko da ga razvijaju![]()
smart keyboard pro sa 3d skinom. haos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari