fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
http://www.androidpolice.com/2013/1...elp-mycolorscreen-test-its-beefed-up-servers/ o ovome se prica ili.. ?
Meni vuče oko 35mb, dok mi Nova Pro sa unread plugin-om vuče oko 50mb.
Još treba da se pegla, nije baš za svakodnevno korišćenje, ali je zanimljiv i ima dobru osnovu.
Mnogo je lakši za pravljenje tema. Nova i ostali launcher-i ograničavaju neke stvari, pa nekako koristeći Themer imam utisak da je korisnik "slobodniji" i da ima više prostora za realizovanje svojih ideja.
Ladno nema a imam stock Android 4.3 na Nexus 4. Imam samo te dve prve opcije kao kod tebe Edit i Delete.
Ma sa uccw možeš da napraviš šta god poželiš, ali sa Themer - om je sve dosta pojednostavljeno i mnogo više noob friendly
Coolreader bi trebalo da ih otvara.Jel moze neki dobar programcic za citanje Rich Text Fajlova?
Na custom ROM-u na JB sam na tastaturi imao one sekundarne tastere na slovima, znači crtice, tačka-zarez i ostalo što se ispisivalo sa dužim držanjem na tom tasteru, nije se moralo ići u dodatni set tastera za te karaktere. Pretpostavljam da je to do custom ROM-a a zna li neko ima li neka takva i inače dobra tastatura na Google Play?
Može li da se podesi da ne prikazuje brojeve na sredini u landscape modu?Ja koristim MultiLing od Honsoa i sasvim sam zadovoljan istom, a ima tu mogucnost koju trazis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari