Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nije loš ovaj themer ima par baš lepih tema , nego me zanima kakostoji sa baterijom ?

Sa baterijom odlicno, ali meni na Note 2 ode oko 300mb ram-a kad je upaljen...

Kakvih crnih 300mb...

attachment.php

Meni vuče oko 35mb, dok mi Nova Pro sa unread plugin-om vuče oko 50mb.
Još treba da se pegla, nije baš za svakodnevno korišćenje, ali je zanimljiv i ima dobru osnovu.

Meni vuče oko 35mb, dok mi Nova Pro sa unread plugin-om vuče oko 50mb.
Još treba da se pegla, nije baš za svakodnevno korišćenje, ali je zanimljiv i ima dobru osnovu.

Mnogo je lakši za pravljenje tema. Nova i ostali launcher-i ograničavaju neke stvari, pa nekako koristeći Themer imam utisak da je korisnik "slobodniji" i da ima više prostora za realizovanje svojih ideja.

Mnogo je lakši za pravljenje tema. Nova i ostali launcher-i ograničavaju neke stvari, pa nekako koristeći Themer imam utisak da je korisnik "slobodniji" i da ima više prostora za realizovanje svojih ideja.

Ma sa uccw možeš da napraviš šta god poželiš, ali sa Themer - om je sve dosta pojednostavljeno i mnogo više noob friendly

Te opcije su uklonjene na JB. Iz nekog razloga.

Ладно овај Themer није компатибилан са Нексус 7... :trust:

Jos 9k ispred mene do koda za Themer, trebalo bi ujutru da me saceka kod.

Možda, a možda i neće.
Meni večeras stigao kod, a juče ujutru sam kao došao na red...

Ne baksuziram, samo iznosim lično iskustvo ;)

Na custom ROM-u na JB sam na tastaturi imao one sekundarne tastere na slovima, znači crtice, tačka-zarez i ostalo što se ispisivalo sa dužim držanjem na tom tasteru, nije se moralo ići u dodatni set tastera za te karaktere. Pretpostavljam da je to do custom ROM-a a zna li neko ima li neka takva i inače dobra tastatura na Google Play?

Fin je ovaj Themer, al mora ovo jos da se pegla, nije dzabe beta. U svakom slucaju svaka im cast na ideji i trudu. :)

Kako blokirati neku aplikaciju da se sama ažurira?

Destikliraj u podesavanjima u Play Storeu.

EDIT: eto Gibo dade slicice :)

Poslednja izmena:
Ovako Screenshot_2013-10-12-12-26-21.pngScreenshot_2013-10-12-12-21-53.png

[
HD APPS UPDATE - v1.5.0

ANOTHER AMAZING UPDATE WITH MORE THEN 50+ HD ICONS!!!​

MORE TO COME IN A FEW DAYS!!!

Please send me your icons requests on the email!
If you notice any bug, please contact me, so I can fix it!!!

v1.5.0 – 12.10.2013.
- added 50+ HD icons
- some revised icons
- added BRA translation
- fixed some bugs

Thank you all for the support!

HD PLANE NEW ICONS​
2qk89ys.jpg
HD PLANE APP on GOOGLE PLAY
HD DARK NEW ICONS​
sg4irs.jpg
HD DARK APP on GOOGLE PLAY
HD LIGHT NEW ICONS​
2e5qwlz.jpg
HD LIGHT APP on GOOGLE PLAY

[url]WWW.VERTUMUS.COM[/URL]

ALL THE BEST!

YOUR FRIEND
VERTUMUS (VICTOR)

Na custom ROM-u na JB sam na tastaturi imao one sekundarne tastere na slovima, znači crtice, tačka-zarez i ostalo što se ispisivalo sa dužim držanjem na tom tasteru, nije se moralo ići u dodatni set tastera za te karaktere. Pretpostavljam da je to do custom ROM-a a zna li neko ima li neka takva i inače dobra tastatura na Google Play?

Ja koristim MultiLing od Honsoa i sasvim sam zadovoljan istom, a ima tu mogucnost koju trazis.

Da li sam dobro razumeo da je ovaj MycolorScreen Themer u stvari i launcher?

Na SwiftKey tastaturi kako da isključim predikciju riječi, da mi ne prikazuje one tri ponuđene riječi? I kako da imam naša slova na tastaturi? Instalirao sam naš jezik ali to samo daje predikcije a ne i naša slova. Znači hoću obrnuto od ovoga što daje, hoću naša slova ali neću predikciju :)

Vrh Dno