Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne može se izvaditi iz ROM-a. Nije aplikacija u putanju, već stavka u podešavanjima.

Ovo bas fali ... smart 3g. Probao sam brdo aplikacija ali nijedna ne rado to.

Tacnije, Swiftkey je daleko bolji kada je flow u pitanju, probao sam i Swype i ne mogu da se porede. I ne laguje, bar ne ako imas telefon u klasi GNex. Dobra stvar kod Swiftkeya je i od skoro uvedena Cloud sinhronizacija, pa vise ne gubis recnike koje si napravio ako vratis uredjaj na fabricko stanje.

E ako ti kažeš da je daleko bolji, nema mi druge nego da se povučem pred tom snagom argumenata

Koristio sam u par navrata Swiftkey ali je uvek bio obrisan jer mi je trebalo mnogo vremena da ispravljam greške do kojih je dolazilo usled svajpovanja, a možda čak nisam ni znao da ga koristim. :D

Evo drugi dan bez problema koristim Swype i čini mi se da je poprilično bolji jer kao što je Vojkan rekao ako dođe do greške ne moraš brisati celu reč već samo kliknuti na ponuđenu i biće prepravljeno. Samo se nadam da ću moći svoju bazu reči koju trenutno punim sa free verzijom da povratim kad kupim full tj. pro verziji, kako god, putem ovog njihovog sync-a...

Poslednja izmena:
Hvala drugari na objašnjenju. Baš šteta što Google tim ne radi implementaciju ovako korisnih stvari u stock romove.

Polako, bice i toga kad se malo zasite. Imaju gotove kodove, nece nista ni raditi, lopovi su to. Njima i odgovara sve ovo :) Prate oni situaciju, znaju bolje nego tine boj se...

Poslednja izmena:
da da, kao što im je trebalo 100 godina da ubace notification toggles i onda to stigne u onoj maestralnoj izvedbi... "zna google najbolje"

a i smart dial onako baš napredna funkcija za koju im je trebalo 5 godina

Poslednja izmena:
Ni meni nije jasno što ne odrade posao ko ljudi jednom... al valjda će sistem da bude stabilniji ako iz njega isključe takve sitnice koje bi svima nama olakšale svakodnevno korišćenje. Možemo mi tri dana da trabunjamo ovde kad njih realno zabole uvo. :D

da da, kao što im je trebalo 100 godina da ubace notification toggles i onda to stigne u onoj maestralnoj izvedbi... "zna google najbolje"

a i smart dial onako baš napredna funkcija za koju im je trebalo 5 godina

Nije fazon da sve odmah ubace. Sta se raditi u sledecim verzijama :) Prikupljaju oni dobar code od ovih developera sa XDA, i prate situaciju i sa bagovima i sa njihovim resenjima. Mnogo im se olaksava posao. Ne rade u Googleu Tesle i Ajnstajni, kladim se da na XDA ima dosta boljih developera :)

@onua
Custom, Cataclysm npr.

Koristio sam u par navrata Swiftkey ali je uvek bio obrisan jer mi je trebalo mnogo vremena da ispravljam greške do kojih je dolazilo usled svajpovanja, a možda čak nisam ni znao da ga koristim. :D

Evo drugi dan bez problema koristim Swype i čini mi se da je poprilično bolji jer kao što je Vojkan rekao ako dođe do greške ne moraš brisati celu reč već samo kliknuti na ponuđenu i biće prepravljeno. Samo se nadam da ću moći svoju bazu reči koju trenutno punim sa free verzijom da povratim kad kupim full tj. pro verziji, kako god, putem ovog njihovog sync-a...

SwiftKey je najbolji što se tiče predikcije a za svajpovanje ne valja.
Swype je vrh za svajpovanje ali zato ja nisam uspeo bazu da prebacim tj sinhronizujem.
SwiftKey pamti fraze i koju reč obično koristiš narednu. To je njegova glavna prednost.

Ne pises onda dovoljno da bi on pohvatao zargon i recenice i na osnovu njih davao predikciju.

Meni je SwiftKey jedna od najboljih app koje sam ikada koristio na androidu, i svajpovanje je sasvim ok. Ja ga licno krostim kad treba nesto kratko da napisem tokom voznje ili u slicnim situacijama.

E ako ti kažeš da je daleko bolji, nema mi druge nego da se povučem pred tom snagom argumenata

Moji argumenti bar dolaze iz dugovremenog koriscenja obe aplikacije, odakle dolaze tvoji? Nemoj samo da mi kazes da si ih instalirao, povuako prstom par puta i zakljucio da je A > B, jer bi to bilo krajnje smesno i neozbiljno.

bio sam ironičan jer su tvoji argumenti nepostojeći. kad napišeš da je "swiftkey daleko bolji od swype" tu argumenata nema. kad napišeš "swiftkey je daleko bolji zbog ___________" onda na liniju idu argumenti, izvoli napiši, ja svoje jesam. za početak kaži mi šta ćeš da radiš kad hoćeš da isvajpuješ "koji" a swiftkey ti otkuca "moji", šta ćeš da radiš kad hoćeš da isvajpuješ "izbacio" a swift otkuca "ubacio", šta ćeš da radiš kad hoćeš da isvajpuješ "nije" a swift otkuca "moje" itd.
swype sam koristio neka 3-4 meseca dok je bio beta i imam ga kupljenog od prvog dana kada se pojavio na marketu.
swiftkey koristim otrilike duplo duže od toga, dakle nešto jače od pola godine, isto s marketa.

što se tiče laga telefon je kako kažeš u klasi gnex. i to uopšte nema veze, swiftkey jednostavno uvek kasni sa iskakanjem, a kada ga malo nagaziš porukama, tipa par minuta i malo duže poruke onda krenu i slova da kasne i trokiraju.

Automatski.

SwiftKey mi ni na S2 nikada nije imao lag. Najčešće koristim swipe na njemu, izvanredno radi.
Kada pogreši reč, jednom stisnem back, i odmah mi ponudi korektnu alternativu (ako je ima u bazi).
Swype nisam probao.

Ova themer beta je odlican Launcher puno dobrih tema, manje mi trosi bateriju od trebuchet-a, apexa i ostalih...

SwiftKey mi ni na S2 nikada nije imao lag. Najčešće koristim swipe na njemu, izvanredno radi.
Kada pogreši reč, jednom stisnem back, i odmah mi ponudi korektnu alternativu (ako je ima u bazi).
Swype nisam probao.

Swype je odlicna tastatura, ja sam je kupio, ali je posle predposlednjeg updatea pocela da ubija baterije. Jako puno ljudi se zalilo, ali nisu se potrudili da isprave taj bug.

Igrao sam se malo sa predikcijom SwiftKey , baš je zabavno

Primer jedan

Da li si ti to ne znači da je to loše da se zabaviš i da se kupi u igraonici od kad je u pitanju je kompletan operativni sistem uz koga dolaze aplikacije koje omogućavaju primenu računara u svim oblastima rada i socijalne politike i da je ikonica tu samo da se organizujem sa vremenom i od tada se nalazi u centru grada u kojem je bio u pravu si za mene je to što je za mene je to bilo u redu da se organizujem sa svojim kolegama iz oblastin poljoprivrede i da se kupi u lokalu pa je tako da je sve ok sa napajanjem

Pod dva

Zdravo svima koji su se u saopštenju za javnost povodom ovog člana ne može da se desi da se organizujem sa vremenom i da se kupi u igraonici od 12h i da se u potpunosti se slažem sa zečijim ušima posebnih slušalaca i dalje je veoma jednostavan način nauči osnovne informacije o hotelu sa druge strane ulice i strogog centra grada oko sebe i svoju ponudu za kupovinu automobila u Los Anđeles i da se kupi vlastitu odgovornost za štetu nastalu situaciju u kojoj se nalazi u blizini centra grada i okoline

Nazad
Vrh Dno