Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jeste to mislim, dobar je ovaj adaway ne bih menjao da ne za#eb#va na 4.3 :) skoro uvijek crashuje prilikom updatea.

Ja koristim lucky patcher i lepo jednu po jednu aplikaciju pečujem... Malo smara, ali radi. :-D

adaway 2.3 i nikad problem od 4 do 4.3 androida

Meни такође без проблема ради на 4.3.

Jos u verziji 2.8 pise kao sredjen problem. Uglavnom zeza na nexusu 4 na nekim Romovima izgleda. Ima bas dosta ljudi ovaj problem. Pokusao i wipe data i cache ne vredi. Posle prvog puta vrti se kruzic pa se crashuje kad treba da apply-uje, ali iz drugog puta posle toga odradi koliko primjetih. Ali dobro moze se zivjeti sa ovim :)

Poslednja izmena:
Jel koristite neki eReader? Skinuo sam Prestigio eReader pa vidim da ima knjige na srpskom od srpskih pisaca, ali da li ima negde knjiga na srpskom od stranih pisaca? ;)

Ima kao warez pa ga tako/tamo i traži :)
I gde nađe taj prestigio pored aldika i moon readera

Hvala. Ma kada sam ukucao na google nesto oko e knjiga, izbacilo mi rezultate sa naših sajtova gde su spominjali Prestigio. A čuo sam negde i za ta dva, tako da ću probati ;)

Naravno da ne treba da se zabrineš - ni malo.

Ma najbolje.

Dok se meni ne desi ne verujem u to i kraj priče.
Ti virusi, Trojani i ostala čuda...

Poslednja izmena:
Takvog me majka rodila :)

Onda pričaj u svoje ime a ne da krajnje neosnovano deliš savete drugima. To je kao da si mu rekao da ključ od kuće stavlja ispod otirača jer ti to radiš ceo život i nikad ti se nije desilo da ti neko udje u kuću.

U *** :), ništa onda, ostaje kupiti ili koristiti nešto drugo.

Nisam nikad kupovao na Google Play, da li kupljena aplikaciju mogu ponovo skinuti i kada reinstaliram ROM? Pređem na drugi telefon?

Nije mi žao platiti nego ne znam koliko je pouzdan taj Google Wallet da im dam kreditnu karticu, ili je možda bolje da u banci izvadim Gift Card i uplatim nešto malo pa sa njom plaćam. Da li im podatke o kartici dam samo jednom ili ih kucam svaki put?

Uvek je sigurnije da izvadiš internet karticu u banci (jednostavna je procedura) i uplaćuješ manje iznose (onoliko koliko ti treba). Što se tiče plaćenih aplikacija, one su vezane za nalog, tako da će ti uvek biti na raspolaganju na bilo kom android uređaj sa tim nalogom.

U *** :), ništa onda, ostaje kupiti ili koristiti nešto drugo.

Nisam nikad kupovao na Google Play, da li kupljena aplikaciju mogu ponovo skinuti i kada reinstaliram ROM? Pređem na drugi telefon?

Nije mi žao platiti nego ne znam koliko je pouzdan taj Google Wallet da im dam kreditnu karticu, ili je možda bolje da u banci izvadim Gift Card i uplatim nešto malo pa sa njom plaćam. Da li im podatke o kartici dam samo jednom ili ih kucam svaki put?

Možeš skinuti kupljene aplikacije nakon promene ROM-a ili uređaja, sve dok si ulogovan na akaunt sa koga su aplikacije kupljene.

Što se G. Wallet-a tiče, ja ga koristim i nisam imao loših iskustva sa njim.

Ja sam koristio ove bete dok na amazonu jedan dan nije bila besplatna pa sam iskoristio akciju :p i od tada ne koristim betu - jer mi ne treba...

@Vader, svaku aplikaciju samo jednom kupiš i kada npr uradiš factory reset samo ideš na play store i normalno je skineš.
Čak tu plaćenu aplikaciju možeš da koristiš i na nekom drugom uređaju, naravno sa istim nalogom :-D

ovde idemo iz jedne krajnosti tipa paranoja, jao sad sve vide sto kucam do druge- apsolutno me zabole :)

ja koristim krekovanu tastaturu i sad si me ubacio u trip :)

Poslednja izmena:
ovde idemo iz jedne krajnosti tipa paranoja, ja sad sve vide sto kucam do druge- apsolutno me zabole :)

ja koristim krekovanu tastaturu i sad si me ubacio u trip :)

Koristim i ja, i pravo da ti kažem testisi mi proizvode iritantan zvuk visoke frekvencije :-D . Sve što mogu da znaju o nama već znaju, špijuniraju nas gde i kako stignu...

Nazad
Vrh Dno