Pocketcasts.
Vredi svakog dinara.![]()
Jedno pitanje u vezi tapatalk 4.. Retko koristim ovaj program pa reko da ga probamda li mogu da subskrajbujem fazon celu neku temu npr mobilni uredjaji i da namestim da mi stize notifikacija kada bilo ko napise nesto u temama tog podforuma ? Cenim da ne moze.. Mora svaka tema posebno da se subskrajbuje ?
Koja igra?uvek kada zakljucam telefon i ostavim duze od minuta, prilikom otkljucavanja telefona desava sa isto kao i da ispocetka palim igricu. kompletno ucitavanje i logovanje na server. e sad, nije problem da sacekam par sekundi da se igra ucita nego se vodi kao da sam bio offline
Imam još jedno zapažanje :-D kada kucam sms poruke sa č,ć itd mnogo mi više karaktera oduzima tipa otkucam 60tak i već kreće sms 2 jel to normalno ili ima neka podešavanja, stvarno nisam do sad to primetio na starom telefonu?
Ali trosice ti se baterija jer ce igra da drzi wakelock u pozadini...ne znam koliko ti to znaci da imas aktivan proces u pozadini sa iskljucenim ekranom..jedino ako ti je na struji telefon ili su ti to kratki periodi od par min.Je l postoji neka aplikacija koja moze da ugasi ekran, a da ostavi aplikaciju aktivnu? Npr dok youtube radi. znam da za yt postoji druga aplikacija, ali bih radije da koristim ovu i samo ugasim ekran. A treba mi i za igrice ponekad. Nekada moram da napravim pauzu od igranja i ne bih da stalno gasim igru ako pauza traje kratko (a ne znam uvek koliko ce trajati). zato bih hteo da samo iskljucim ekran i pristedim bateriju ukoliko duze ostavim ili mozda zaboravim. tu je i grejanje telefona i ekrana ako je ekran stalno ukljucen.
Da li se nekome desava da mu textra SMS ne izbacuje obavestenje da je stigla poruka,vec se samo cuje zvuk priliko pristizanja poruke... ?
Mene je pocelo da iritira,ne znam da li je bug ili textra nema takvu mogucnostu o ovoj verziji.
Nekad se desi da mi poruka pristigne u 14:00 npr. i ja tek uvece vidim poruku,bas zbog te "neobavestenosti" u levom uglu ekrana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari