Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma kako da nema tu mogucnost, jedna od osnovnih za SMS/MMS. Naravno da je bag ili si to iskljucio u opcijama nesvjesno. Jesi li iskljucio notifikacije na stocku. :)

Siguran sam da je bag.Sve opcije u stocku su ukljucene(za notifikacije u statusnoj liniji),kao i u textri.Do skoro je normalno radilo,a od poslednje verzije,nikako notifikacije prilikom primljene poruke,ne prikazuje.Prijavio sam im bug,videcu sta ce mi odgovoriti.

desava mi se i sa temple run 2. mada, ono sto mi treba je za castle clash. posle napada, obnavljam vosjku par minuta i onda mi telefon bezveze bleji upaljen.

Ali trosice ti se baterija jer ce igra da drzi wakelock u pozadini...ne znam koliko ti to znaci da imas aktivan proces u pozadini sa iskljucenim ekranom..jedino ako ti je na struji telefon ili su ti to kratki periodi od par min.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nkahoang.screenstandby&hl=sr

ovo je generalno to sto mi treba, ali ovo zahteva root.

Meni se nekad desi da se cuje zvuk pristizanja notifikacije, i kad proverim, nema ni poruka, ni Tapatalk, ni FB, itd...

Forever alone :D

Hahaha, da nemaš možda instaliran Gsam battery widget? On hoće povremeno da notifikacijom obavesti o temperaturi baterije

Znam.. Ali ne mozes da dobijas notifikacije za temu nego samo za neki tread unutar cele teme ? Znam da me je tesko razumeti :)

Ima. Dugi push na forum za pretplatu. U obaveštenjima podešavaš za šta hoćeš da dobijaš.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378709729778.jpg
    uploadfromtaptalk1378709729778.jpg
    40.6 KB · Pregleda: 251
  • uploadfromtaptalk1378709759654.jpg
    uploadfromtaptalk1378709759654.jpg
    32.5 KB · Pregleda: 244
Vec par dana android vreme mi ne pokazuje tacnu vremensku prognozu. Izbrisao sam je i ponovo instalirao. Sad nema sanse ni da je pokrenem. Kanda cu menjati widget za vremensku prognozu/sat.

Vec par dana android vreme mi ne pokazuje tacnu vremensku prognozu. Izbrisao sam je i ponovo instalirao. Sad nema sanse ni da je pokrenem. Kanda cu menjati widget za vremensku prognozu/sat.

Koji widget je u pitanju. Koliko sam se upoznao ni jedan ne pokazuje tacno prognozu, a da je krsten :D Meni to sluzi tek toliko da imam orijentaciju i da popuni prostor na homescreenu :d

Ne mogu da nadjem preko search-a , neko je svojevremeno pitao da li postoji called ID koji prikazuje prilikom poziva i ime kompanije ukoliko je uneta. Neko koristi ?

U pitanju je widget android vreme, tako mu je ime. Sad bas trazim koji je najpriblizniji za vremensku prognozu, a da radi.

Nije updateovana godinu dana :D Barem izgled da se prilagodi vremenu ako nista drugo, ako je ovako kao na slici na GPu blagi uzas :D developer digao ruke rije nego sto je izasla iz Bete :d

Poslednja izmena:
imaš meteogram i imaš tačnu prognozu. ja ne znam šta više čovek može da poželi od programa za prognozu.

i NE nemoj da mi kažeš da mora da bude leeeeeeeeeeeeeeeeeeeep

po meni yr.no uopste nije tacan po pitanju trenutne temperature koju gledam vise nego forecast za ceo dan.
testirao sam brdo aplikacija i uporedjivao sa studio B i mojim termometrom postavljenim na prozor i nista se ne poklapa. Ne mogu dve zajednicke tacke da nadjem.
odustao sam od svega toga i poceo da rotiram nekoliko najlepsih widgeta.

Slažem se da nijedna aplikacija nije u potpunosti precizna ali najbliže tome su aplikacije koje koriste Accuweather kao izvor. Postoji više takvih aplikacija pa se može izabrati najlepša po sopstvenom ukusu.

Ja za proveru temperature koristim twitter

screenshot2013-09-09-17-.png

Recimo Fancy Widgets koju inače i koristim, iskreno ja sam jedan od onih koji voli da ima što je moguće lepšu i precizniju aplikaciju za vremenske prilike i Fancy Widgets je najbliže tom idealu. Isprobavao sam jako puno tih aplikacija i znam da još neke vezuju vremenske podatke za Accuweather tako da potraži malo i sigurno ćeš naći. :)

Neću da vam se mešam u lepotu al' beše nekad Meteos... Očitava podatke sa autometeo stanica(bgd i Pančevo)...

A probali ste recimo http://rhmz.net?

Hvala svima na uloženom trudu i na pomoći. Svestan sam da ni jedna nije tačna, ali ova mi nije hteka nikako da radi. Izvrisao sam je i ponovo skinuo, instalirao i za sada radi.
I meni je bitno da je app lepa, pošto to prvo vidim kad otključam mob.

Kako da gledam Internet TV koji zahteva Adobe Flash na 4.2.2 Androidu?

Ima li neko da mi posalje AppOfTheDay aplikaciju?
Nema teorije da je skinem sa PlayStore-a ni sa Tb-om ni preko kompa sa proxy-em....

Hvala lepo, radi! ;)

Vrh Dno