Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instaliraj busybox, pa ćeš videti čemu služi...

Rootovao sam telefon (zbog Link2SD), da li je neophodno instalirati i Busybox, ili ne, uglavnom niko ne zna čemu isti služi?

Busybox treba skoro za sve sto ima veze sa rootom i obicno se sam instalira prilikom rootovanja. Otvori terminal emulator, kucaj su (pa enter) busybox (enter) i ispisace dal imas busybox i koju verziju.

@Ostali Cemu trolovanje i bezrazlozno zbunjivanje coveka?

Ovo bas i nije za salu obzirom da ako ima bb, a pokusa da instalira drugi u 8/10 slucajeva ce zeznuti ceo sistem. A to bas nije smesno...

Eto ja sam uvek sam morao da instaliram busybox, nikada mi se nije sam instalirao kako si ti rekao...

Ovo bas i nije za salu obzirom da ako ima bb, a pokusa da instalira drugi u 8/10 slucajeva ce zeznuti ceo sistem. A to bas nije smesno...

Imaš pravo... osim ako nemaš pravo.
Zašto nisi preporučio čoveku Busybox od Stericssona ako ti je već toliko njegova dobrobit na umu i znaš o čemu govoriš.
On sam prepoznaje tokom smart instalacije da li ima već instaliran Busybox i koja je verzija.

Poslednja izmena:
Filozofiras. Nek uradi kako sam napisao, ako nema nek instalira i gotovo.

@GiBo2pac Kako si rootovo? Daj link.

Poslednja izmena:
@GiBo2pac Kako si rootovo? Daj link.

Ako ne znaš, imam Galaxy nexus i rootovao sam ga sa update supersu zip-om...

To je bilo kada sam prešao na 4.3, a ranije sam root-ovao sa gnex toolkit-om i tamo imaš samo root ili root plus instalacija busybox - a, dakle nigde nema busybox instaliran po default-u...

^Moja greska, nisam video da je ironman napisao da ima isti telefon kao i ti, i da je rootovo na isti nacin.

@poolmaker Eto napredujemo, ovo si trebao odma da napises.

Poslednja izmena:
Mozes li da pojasnis malo. Na koji nacin preko wi fi da stavim sharing?

Ne znam koji Windows imaš ali uglavnom ideš desni klik na folder koji želiš da sharujes pa nađeš opciju i checkiras je. Potrazi na googlu. I onda u es file exploreru dodaš taj sharovani folder/drive.

Ne rade u realnom vremenu koja svih. Na mts-u npr osvežavanje je na svakih 2 sata.

Kod telenora je u realnom vremenu.

^Haha

Na Amazonu Pocket Really free danas, meni se svidja, jednostavan i zabavan...

Da li neko koristi Buzz Launcher? Vidim na xda da ga hvale...

Pa koja ti je default sad?

Pa nema ni jedna, daje mi neke bezveze stranice i kad odem newtab isto ništa, na starom telefonu sam imao da namestim da čim upalim ode na google ovde jok.

Ne znam u čemu je fora, kod mene je default google. rs...
Kad menjam rom na telefonu i ponovo ubacim Chrome uvek mi je default Google. rs...

Jel može neko da mi objasni čemu služi aplikacija SEEDER sa xda?

Busybox treba skoro za sve sto ima veze sa rootom i obicno se sam instalira prilikom rootovanja. Otvori terminal emulator, kucaj su (pa enter) busybox (enter) i ispisace dal imas busybox i koju verziju.
hm, na telefonu za koji znam da je rootovan, kaže nema "Su" ?!, ali je našao "Busybox", nije od Stericsona, već neki Busybox X, na ovom drugom ima Su, a Busybox nisam još instalirao (Pro od Stericsona), jer me je pri pokretanju upozorio da nemam dovoljno memorije ( nemam Nexus, već Huawei Y210D sa 150MB koji dolazi bez SD kartice koju još nisam kupio)

Imaš pravo... osim ako nemaš pravo.
Zašto nisi preporučio čoveku Busybox od Stericssona ako ti je već toliko njegova dobrobit na umu i znaš o čemu govoriš.
On sam prepoznaje tokom smart instalacije da li ima već instaliran Busybox i koja je verzija.
Preporučuješ tu verziju?
Rootovo sam ga sa poot.apk.

Jel može neko da mi objasni čemu služi aplikacija SEEDER sa xda?

Najjednostavnije objašnjenje je da smanjuje lag kod starijih android telefona...
Nisam se previše "udubio u materiju" (ne treba mi na Galaxy Nexus-u) pa ne znam na kom principu radi i ima li negativnih posledica po telefon...

Najjednostavnije objašnjenje je da smanjuje lag kod starijih android telefona...
Nisam se previše "udubio u materiju" (ne treba mi na Galaxy Nexus-u) pa ne znam na kom principu radi i ima li negativnih posledica po telefon...

Meni došla uz Android Revolution ROM. Na SGS3.

Briši to.

Ja sam instalirao cm7 rom na moj alcatel ot 990, pa mi jedan lik rekao da instaliram i taj seeder. Mj telefon je definitivno lošiji:)

Čist placebo efekat, ne služi ničemu. Koristio sam ga na Xperiji Neo, nikakvu promenu u performansama nisam video

Vrh Dno