Rootovao sam telefon (zbog Link2SD), da li je neophodno instalirati i Busybox, ili ne, uglavnom niko ne zna čemu isti služi?
Rootovao sam telefon (zbog Link2SD), da li je neophodno instalirati i Busybox, ili ne, uglavnom niko ne zna čemu isti služi?
Ovo bas i nije za salu obzirom da ako ima bb, a pokusa da instalira drugi u 8/10 slucajeva ce zeznuti ceo sistem. A to bas nije smesno...
@GiBo2pac Kako si rootovo? Daj link.
Izvrsno, razumeli smo se.@poolmaker Eto napredujemo, ovo si trebao odma da napises.
Mozes li da pojasnis malo. Na koji nacin preko wi fi da stavim sharing?
Ne rade u realnom vremenu koja svih. Na mts-u npr osvežavanje je na svakih 2 sata.
Razumeli ste se... osim ako ste niste razumeli :dIzvrsno, razumeli smo se.
Imam još jedno pitanje u vezi Google chrome dal je moguće namestiti default page Google.com nemogu da nađem nikako.
hm, na telefonu za koji znam da je rootovan, kaže nema "Su" ?!, ali je našao "Busybox", nije od Stericsona, već neki Busybox X, na ovom drugom ima Su, a Busybox nisam još instalirao (Pro od Stericsona), jer me je pri pokretanju upozorio da nemam dovoljno memorije ( nemam Nexus, već Huawei Y210D sa 150MB koji dolazi bez SD kartice koju još nisam kupio)Busybox treba skoro za sve sto ima veze sa rootom i obicno se sam instalira prilikom rootovanja. Otvori terminal emulator, kucaj su (pa enter) busybox (enter) i ispisace dal imas busybox i koju verziju.
Preporučuješ tu verziju?Imaš pravo... osim ako nemaš pravo.
Zašto nisi preporučio čoveku Busybox od Stericssona ako ti je već toliko njegova dobrobit na umu i znaš o čemu govoriš.
On sam prepoznaje tokom smart instalacije da li ima već instaliran Busybox i koja je verzija.
Jel može neko da mi objasni čemu služi aplikacija SEEDER sa xda?
Samo ti skini to sa play store - a i kada uđeš u aplikaciju ona će pokrenuti smart install i dalje ćeš videti sam.Preporučuješ tu verziju?
Rootovo sam ga sa poot.apk.
Najjednostavnije objašnjenje je da smanjuje lag kod starijih android telefona...
Nisam se previše "udubio u materiju" (ne treba mi na Galaxy Nexus-u) pa ne znam na kom principu radi i ima li negativnih posledica po telefon...
Jel može neko da mi objasni čemu služi aplikacija SEEDER sa xda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari