Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na amazonu je besplatan...

Istini za volju, Power Toggles još nisam isprobao.
Koristim Notification Toggle, zadovoljan skroz pa nisam ni "švrljao" :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=sr

Probao sam i taj u nekim stvarima i bolji. Odlican je takodje nekako je pregledniji i lepsi za koriscenje, pogotovo oznacavanje precica. Ne svidja mi se kod njega sto su ruzne ikonice na widgetu u odnosu na power toggles, a nije mi se dalo da ih mijenjam. Ima opciju dodavanja texta ispod ikonica koja je dobra takodje.

Imam malo lufta izmedju widgeta i status bara:banghead:
9apeju2y.jpg

Ja podesim precice koje hocu i kad posle spustim notif. bar i kliknem na neku precicu meni nestane bar i pojavi se ovako. Jel to normalno? Mislim da nemam direktan pristup precicama nego moram sve iz dva klika.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378415654953.jpg
    uploadfromtaptalk1378415654953.jpg
    35 KB · Pregleda: 294
^Lepota :d

Ovako je najbolje, skroz je u tonu sa ostalim.

Screenshot_2013_09_06_00_31_52.png

pa meni je ovako ok,funkcionalno.posto sam na stocku,prvi red su mi default,a drugi je PT,tacnije prvih par su precice za manage apps,battery usage itd,pa sam ubacila samo neke ikonice da se uklope sa ostalim.danas sam slucajno nabasala na ovo pa da podelim The Pirate Bay Browser

Nisam provalio da si zensko. Zapravo sam hteo reci, bas si lepo slozila ikonice :d

10 for effort za Jericha :)

^ Ja sam ga kupio. Skinuli mi 91 dinar:)
Možda ti je zabo vpn. Probaj ponovo, ne vidim što ne bi mogao tapatalk, a nešto drugo možeš.

ma ne mogu jer developeri nisu stavili da bude kompatibilan. jednostavno neće, moram da editujem build.prop, a toliko me mrzi da to radim zbog ovih govn@ara da je to neopisivo.

Imaju ljudi viška para :-D

ima li neki program tako da preko tableta mogu da pustam filmove koji su na hardu od kompa?

jaka m*da jedan dolar... da se ciganisem i pravim sad amazon acc sa nekim adresama iz amerike da bi uzeo dzabe aplikaciju koja kosta 1usd ne pada mi napamet. kao i da drzim amazon store na telefonu.

Ja sam napravio nalog sa mojom redovnom adresom iz Srbije bez problema.

Takođe, sve sam fake stavio i prolazi. Nego imam problem sa xpera m, ne da mi ni jedan program da premestim na sd karticu, nemam opciju. A kad odem na es explorer imam sd card0 I sd card1, kako mogu da stavim ovu pravu memorijsku da bude default? I šta znači ovo što kaže na slici?

To znači da telefon ne podržava da se prebacuje na karticu aplikacije. To sam video i na S4 ako se ne varam... Izmenjen je totalno taj storage management i onda mora da se budzi. Pročitaj na netu malo više o tome, pošto sam i ja citao o takvim stvarima. Postoje programi, ali mislim da treba i root...

jaka m*da jedan dolar... da se ciganisem i pravim sad amazon acc sa nekim adresama iz amerike da bi uzeo dzabe aplikaciju koja kosta 1usd ne pada mi napamet. kao i da drzim amazon store na telefonu.

Ne treba ti adresa iz Amerike, ne treba ti čak ni broj platne kartice (ja sam lupio neki), a pored Tapatalka imaš i svakog dana po jednu aplikaciju za dž koja se inače plaća

Koja je najbolja aplikacija za status minuta i sms-ova? DroidStats ili nesto drugo?

Зар немају сва три оператера своје апликације?
Мени нпр. теленорова апликација ради скоро савршено.

Ne rade u realnom vremenu koja svih. Na mts-u npr osvežavanje je na svakih 2 sata.

Na amazonu besplatan Pocket Informant ;-)

Aviate - Launcher koji uči vaše navike i prilagođava se njima

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tul.aviate

Trenutno je u Alpha fazi i dostupan samo preko pozivnica. Ja sam i zaboravio da sam se prijavio pre mesec i više dana, a danas mi iznenada stiže invite.
Prvi utisci su odlični. Postoje dve teme - svetla i tamna. Tamna boja je kao u Tapatalk 4, poređenja radi. Launcher ima 4 ekrana i radi jako tečno, bez ikakvog laga. Primetio sam da se glavni ekran menja zavisno od doba dana, a navike još uvek nije stigao da mi nauči. Videćemo kako to funkcioniše. Povremeno mi pokazuje vremensku prognozu, pa prikaže obližnje restorane i kafiće, pa me je malopre podsetio na obaveze koje sam postavio i izdvojio mi je aplikacije za alarm kako bih zakazao ukoliko želim. Nema puno opcija za podešavanje za sada, ali ovo je sigurno postao jedan od omiljenih launchera.

Imam još jedno pitanje u vezi Google chrome dal je moguće namestiti default page Google.com nemogu da nađem nikako.

Rootovao sam telefon (zbog Link2SD), da li je neophodno instalirati i Busybox, ili ne, uglavnom niko ne zna čemu isti služi?

Nazad
Vrh Dno