Istini za volju, Power Toggles još nisam isprobao.
Koristim Notification Toggle, zadovoljan skroz pa nisam ni "švrljao"
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=sr
pa meni je ovako ok,funkcionalno.posto sam na stocku,prvi red su mi default,a drugi je PT,tacnije prvih par su precice za manage apps,battery usage itd,pa sam ubacila samo neke ikonice da se uklope sa ostalim.danas sam slucajno nabasala na ovo pa da podelim The Pirate Bay BrowserBas si ih ruzno natrpao.
pa meni je ovako ok,funkcionalno.posto sam na stocku,prvi red su mi default,a drugi je PT,tacnije prvih par su precice za manage apps,battery usage itd,pa sam ubacila samo neke ikonice da se uklope sa ostalim.danas sam slucajno nabasala na ovo pa da podelim The Pirate Bay Browser
hvala za dojavu, ali nije kompatibilan sa mojim uređajima lol... ja ocu im dam pare oni neće duzmu. tako da ću laganeze da instaliram pirata kad su slepci...Jel to Tapatalk 2 na nekom popustu? Košta 1.01$.
hvala za dojavu, ali nije kompatibilan sa mojim uređajima lol... ja ocu im dam pare oni neće duzmu. tako da ću laganeze da instaliram pirata kad su slepci...
jaka m*da jedan dolar... da se ciganisem i pravim sad amazon acc sa nekim adresama iz amerike da bi uzeo dzabe aplikaciju koja kosta 1usd ne pada mi napamet. kao i da drzim amazon store na telefonu.
ima li neki program tako da preko tableta mogu da pustam filmove koji su na hardu od kompa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari