Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probao sad i ES i Root browser i ok je sve izuzev sto uopste ne mogu da nadjem news i weather koje bih da obrisem. A na titaniumu je ima ali ne moze da se obrise???
Probaj System Tuner preko njega ćeš naći apsolutno svaki program i proces u telefonu.takođe imaš i opciju zamrzavanja programa tako da ga nemoraš brisati

Zna li neko ima li program koji izbacuje brzinu protoka interneta u statusnoj liniji

Zna li neko ima li program koji izbacuje brzinu protoka interneta u statusnoj liniji

to sam skoro uradio za s3, mislim da nema na playstore-u ali nisam siguran

2013-09-07%2022.07.26.png

Sale kako se zove program to mi upravo treba

Imam u zadnje vreme problem sa accauntom na play storu. Kada hocu da skinem neku aplikaciju sa kompa, ispod install dugmeta mi pise "You dont have any devices", a na telefonu pri instalaciji mi izbaci "error while retrieving information from server". U pocetku se to pojavljivalo povremeno a sada vec dva dana ne mogu nista da uradim. Guglanjem ne mogu da nadjem bilo sta sto bi moglo da resi ovaj problem a ima dosta ljudi sa slicnim problemom. Mozda se neko susretao sa ovim i zna resenje?

Imam u zadnje vreme problem sa accauntom na play storu. Kada hocu da skinem neku aplikaciju sa kompa, ispod install dugmeta mi pise "You dont have any devices", a na telefonu pri instalaciji mi izbaci "error while retrieving information from server". U pocetku se to pojavljivalo povremeno a sada vec dva dana ne mogu nista da uradim. Guglanjem ne mogu da nadjem bilo sta sto bi moglo da resi ovaj problem a ima dosta ljudi sa slicnim problemom. Mozda se neko susretao sa ovim i zna resenje?
obrisi data u play store i google framework, ukloni gmail nalog, restart, uloguj se i probaj

i naravno podelićeš wallpaper sa nama :)
tapatalk_1367587998258.jpeg - 43.80 KB
e jes popularna, vec 24 downloads :)

Koja aplikacija je bolja za prebacivanje aplikacija na SD karticu, s2e ili link2sd?

Je l' koristi neko od vas SwiftKey svakodnevno, već neki vremenski period? Podelite utiske, da li koristite Swipe, itd. :)

Poslednja izmena:
Ja koristio malo taj swipe, mesec dana možda...ok je fazon, čak je i sama tastatura manje lagovala

Je l' koristi neko od vas SwiftKey svakodnevno, već neki vremenski period. Podelite utiske, da li koristite Swipe, itd. :)

Svakodnevno, od kad je bila na nekom velikom popustu prosle godine... Dal 0.99$ ili jos manje ne sjecam se.

Jedina stvar koja me nervira ponekad je markiranje citave rijeci umjesto tacnog slova koje oznacim. To su relativno skoro shebali u nekom od update-a i nikako da vrate.

Sreca pa swipe kucanje i predikcija rade odlicno pa nemam potrebe za cestim editovanjem.

Ja samo nju koristim već duže vrijeme, ali taj Swipe me nešto ne privlaci. Treba vremena dok se priviknes a meni muka...

Je l' koristi neko od vas SwiftKey svakodnevno, već neki vremenski period? Podelite utiske, da li koristite Swipe, itd. :)

Ja koristim već jedno godinu dana. Odlična je tastatura. Najbolja predikcija pri kucanju.
Koristim i flow, koristan je kada nešto moram da otkucam jednom rukom. Ali bih voleo da je precizniji. Čini mi se da su i swype i Google keyboard bolji u tome.
Inače, imam i swype instaliran, ali ga baš retko koristim.
Jedina stvar koja mnogo nervira je što su simboli za evro i procenat na long press na alternativnoj tastaturi. Makar na us rasporedu.

Swift key je ok tasta ali me smara lag u odnosu na aosp tastu.. I to kada pritisnem u browseru ,na mestu gde treba da se upise adresa ,treba mu sigurno sekund a mozda i vise da otvori swift tastu..Mozda meni baguje zbog slim roma

Ja koristim samo Serbian keyboard.

Pricalo se valjda ovde o yt downloaderu pa sam i sam skinuo par pesama tako sto skine spot pa extractuje audio. Ali evo sad sam naleteo na ovu aplikaciju koja je dosta jednostavnija za upotrebu i samo skida audio :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.youtube.mp3

Ali poenta YT downloadera nije samo da extraktuje audio fajl, već skidanje video fajlova sa YT, uz dodatnu mogućnost da se posebno sačuva i audio zapis. Zato ova dva programa ne mogu da se porede!

SwiftKey je najbolja, uzeo sam na amazonu kad je bila džabe :p
Naravno da koristim flow ;-)

Ali poenta YT downloadera nije samo da extraktuje audio fajl, već skidanje video fajlova sa YT, uz dodatnu mogućnost da se posebno sačuva i audio zapis. Zato ova dva programa ne mogu da se porede!

Pa ja ih ne poredim, a nemam potrebu za video fajlovima pa mi zato ova aplikacija za mp3 vise odgovara. Ostavio sam i yt downloader ali ne verujem da ce mi trebati.

Znaci sinhronizujem na google nalog, obrisem sve na mobilnoj memoriji i importujem sa googl naloga?

ne sinhronizujes,samo se ulogujes na kompu na nalog,ides export to vcard,prebacis na sd karticu,napravi backup ako imas titanium ili nesto drugo za svaki slucaj.obrises sve kontakte sa telefona,cisto da ti ne napravi duplikate i onda import from sd card,sam ce da ti nadje vcard koji si sacuvao.

Nazad
Vrh Dno