Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nemam pojma, moguće da je placebo, a možda kod nekih telefona i ima efekta.

Jel moze neko da okaci apk od tog placebo efekta, ne mogu da ga nadjem na marketu? :D

Kakav placebo efekat i lag, sve leti (ne znam sta je bag) bez ikakvih dodataka. :D Mogu misliti tek 4.4! :happy:

Ja sam koristio i PocketCast i BeyondPod i jos nisam siguran koji je bolji... Cini mi se da je za pretragu novih stvari Casts bolje resenje...

Ja nisam nikada slusao Podcastove. Nemam tu naviku. Ali po preporuci sam probao aplikaciju i dopao mi se koncept. :)

Meni je samo žao što ne mogu nikako da ga sync-ujem sa kompom, jer bih nekada i tu nešto poslušao.
Oh well...

Jedno pitanje u vezi tapatalk 4.. Retko koristim ovaj program pa reko da ga probam :) da li mogu da subskrajbujem fazon celu neku temu npr mobilni uredjaji i da namestim da mi stize notifikacija kada bilo ko napise nesto u temama tog podforuma ? Cenim da ne moze.. Mora svaka tema posebno da se subskrajbuje ?

Ideš na one 3 tačkice i subscribe
y6equtas.jpg

Poslednja izmena:
Znam.. Ali ne mozes da dobijas notifikacije za temu nego samo za neki tread unutar cele teme ? Znam da me je tesko razumeti :)

Poslednja izmena:
Jedno pitanje u vezi tapatalk 4.. Retko koristim ovaj program pa reko da ga probam :) da li mogu da subskrajbujem fazon celu neku temu npr mobilni uredjaji i da namestim da mi stize notifikacija kada bilo ko napise nesto u temama tog podforuma ? Cenim da ne moze.. Mora svaka tema posebno da se subskrajbuje ?

Suludo, koliko notifikacija planiraš u minutu da dobiješ?

Imam još jedno zapažanje :-D kada kucam sms poruke sa č,ć itd mnogo mi više karaktera oduzima tipa otkucam 60tak i već kreće sms 2 jel to normalno ili ima neka podešavanja, stvarno nisam do sad to primetio na starom telefonu?

Je l postoji neka aplikacija koja moze da ugasi ekran, a da ostavi aplikaciju aktivnu? Npr dok youtube radi. znam da za yt postoji druga aplikacija, ali bih radije da koristim ovu i samo ugasim ekran. A treba mi i za igrice ponekad. Nekada moram da napravim pauzu od igranja i ne bih da stalno gasim igru ako pauza traje kratko (a ne znam uvek koliko ce trajati). zato bih hteo da samo iskljucim ekran i pristedim bateriju ukoliko duze ostavim ili mozda zaboravim. tu je i grejanje telefona i ekrana ako je ekran stalno ukljucen.

uvek kada zakljucam telefon i ostavim duze od minuta, prilikom otkljucavanja telefona desava sa isto kao i da ispocetka palim igricu. kompletno ucitavanje i logovanje na server. e sad, nije problem da sacekam par sekundi da se igra ucita nego se vodi kao da sam bio offline

uvek kada zakljucam telefon i ostavim duze od minuta, prilikom otkljucavanja telefona desava sa isto kao i da ispocetka palim igricu. kompletno ucitavanje i logovanje na server. e sad, nije problem da sacekam par sekundi da se igra ucita nego se vodi kao da sam bio offline
Koja igra?

Možda mnogo dere ram ta igra a Androidu potreba nešto više ram i on je sam gasi...mada ne bi trebalo ti da uradi, ne znam :)

Imam još jedno zapažanje :-D kada kucam sms poruke sa č,ć itd mnogo mi više karaktera oduzima tipa otkucam 60tak i već kreće sms 2 jel to normalno ili ima neka podešavanja, stvarno nisam do sad to primetio na starom telefonu?

To je normalno jer koristiš posebne karaktere. Onda imaš 70 karaktera.

Je l postoji neka aplikacija koja moze da ugasi ekran, a da ostavi aplikaciju aktivnu? Npr dok youtube radi. znam da za yt postoji druga aplikacija, ali bih radije da koristim ovu i samo ugasim ekran. A treba mi i za igrice ponekad. Nekada moram da napravim pauzu od igranja i ne bih da stalno gasim igru ako pauza traje kratko (a ne znam uvek koliko ce trajati). zato bih hteo da samo iskljucim ekran i pristedim bateriju ukoliko duze ostavim ili mozda zaboravim. tu je i grejanje telefona i ekrana ako je ekran stalno ukljucen.
Ali trosice ti se baterija jer ce igra da drzi wakelock u pozadini...ne znam koliko ti to znaci da imas aktivan proces u pozadini sa iskljucenim ekranom..jedino ako ti je na struji telefon ili su ti to kratki periodi od par min.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nkahoang.screenstandby&hl=sr

Da li se nekome desava da mu textra SMS ne izbacuje obavestenje da je stigla poruka,vec se samo cuje zvuk priliko pristizanja poruke... ?

Meni se nekad desi da se cuje zvuk pristizanja notifikacije, i kad proverim, nema ni poruka, ni Tapatalk, ni FB, itd...

Forever alone :D

Hahahahahhaha :D Ludimo vise od notifikacija raznoraznih sa smart telefona...svaki minut neki mejl, forum, messengeri i ostalo :D

Da li se nekome desava da mu textra SMS ne izbacuje obavestenje da je stigla poruka,vec se samo cuje zvuk priliko pristizanja poruke... ?

Sto ne probas njihovu app chomp SMS bolja je dosta. Ja sam je probao nekad, skontao da mi ne treba ipak i izbrisao. Ali je radila dobro sto jest' jest', malo prosirena stock app.

Sto se tice notifikacija, ja iskljucio notifikacije sa foruma i tako to bespotrebno, mada ni email nije hitno ali eto. :) LED notifikacije su zakon znaci, tacno po boji znam sta je :)

Mene je pocelo da iritira,ne znam da li je bug ili textra nema takvu mogucnostu o ovoj verziji.
Nekad se desi da mi poruka pristigne u 14:00 npr. i ja tek uvece vidim poruku,bas zbog te "neobavestenosti" u levom uglu ekrana.

Mene je pocelo da iritira,ne znam da li je bug ili textra nema takvu mogucnostu o ovoj verziji.
Nekad se desi da mi poruka pristigne u 14:00 npr. i ja tek uvece vidim poruku,bas zbog te "neobavestenosti" u levom uglu ekrana.

Ma kako da nema tu mogucnost, jedna od osnovnih za SMS/MMS. Naravno da je bag ili si to iskljucio u opcijama nesvjesno. Jesi li iskljucio notifikacije na stocku. :)

Nazad
Vrh Dno