Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa "cut" sa SIM kartice na memoriju telefona, ne delete... obozavam ovaj forum :D

Aman covece.:D prvo importuj kontakte sa sim kartice u memoriju telefona na nacin na koji je objasnjeno par postova iznad menu/import&export/import from sim card i onda odradis ono sto sam ti rekao u predjasnjem postu i to je to svi kontakti su ti prebaceni u memoriju telefona i mozes da im kacis slicice i sta ti je volja... Nemas razloga da ih cut-ujes sa kartice jer ces ih tako obrisati,ako ti je bas volja da ih obrises onda ih obrisi nakon importovanja uvtelefon.

A me ti zaje8avaš? Ja sam te pitao zašto bi ti brisao sa SIM-a telefon? Cut mu dodje copy & delete iliti move, zar da? Izvini, ali sad se praviš pametan ili pališ, treće nema.

lol, iz nekog razloga nisam video da imam i opciju 'select all' prilikom importovanja sa sim kartice :d Sad je u redu, izvinjavam se... carry on :D

Haha :) Ali stvarno sam uradio to, i to par puta.. :) Tek sad sam video da pod 'menu' ima i select all koji uradi upravo ono sto sam hteo.. Izvinjavam se jos jednom, nije bilo namerno.. ;)

Da se iskupim, preporucujem "Toss it", radi bolje od "Paper Toss"-a, barem kod mene..

Mozes da napestis da ti pise kad je poruka poslata!! Procesalj ti to malo detaljnije

Handcent sms- more- delivery reports - postoje dva vremena, start time i end time.
Start time - vreme slanja poruke
End time - vreme prispeca poruke

Delivery report je za poslate poruke, mi ovde pričamo o primljenim porukama...

Poslednja izmena:
Ja o poslatim porukama pricam zato sto je decko pitao za vreme slanja poruke. Vrati se par strana nazad,vidi sta je pitao. Osim ako on nije mislio na to kad je njemu poruka poslata.

Ako je mislio na to, onda se ja izvinjavam svima.

Mislim da je mislio na vreme kad je poruka koju je primio poslata jer ako ti neko pošalje poruku, a tebi isključen telefon/nedostupan si, kad uključiš fon dobićeš poruku, ali će stajati upravo to vreme kad si je dobio, ne kad je poruka zaista i poslata.

Evo jos jedno izvinite!
Moja greska.

Probao sam neki sms time fix ali nije mi radio, video sam na forumu programa handcent da pitaju ljudi da to isprave ali nema odgovora, mislim da je to velika mana

Sent from my E15i using Tapatalk

Trazio sam alternativu za Cube Runner sa iPhone-a.. Zove se Cubes, mozete je skinuti odavde, ili sa Marketa, sjajna je!

Poslednja izmena:
Poz svima, imam i5700 Spicu,
instalirao sam SamdroidMod Kitchen v.2 'All in One' i sve kao lepo sljaka, osim sto nemam Multitouch. (IZgleda je to zbog toga sto nisam odabrao nijedan kernel 'u kuhinji' - posto sam ga prethodno rootovao sa Leshak 2.08.1). Sad vidim da pise da treba izabrati neki 'MT kernel', ako hoces MT. Ima li ko predstavu koji je to kernel od ponudjenih iz Samdroidove kuhinje? http://forum.samdroid.net/f9/samdroidmod-kitchen-v-2-all-one-samsung-spica-i5700-en-1901/

Drugo pitanje je kako da instaliram programe na kartici, a ne na internoj memoriji. Apps2sd mi je enablovan u Samdroid tools, ali kad god nesto instaliram smanjuje mi se interna memorija. Neki predlog?

Jel si podelio kartice , ntfs fat32 ? Procitaj negde uputstvo za pomenuti program. Ja ga nisam koristio ima godinu dana jer imam stvarno viska intenre memorije na sadasnjem uredjaju al mi ostalo u secanju da je moralo par stvari da se odradi sa particijma i jos necim da bi sve to funkcionisalo.

Dead Runner je fenomenalan. Preporuka!

Meni katastrofa radi na i7500. Ima neki konstantni lag od jedno 1sec. tako da ne moze da se reaguje na vreme.
Da li bi trebalo da komande idu tecno ili treba ovako :)

resenje za one koje zanima da vide kad je poruka poslata: aplikacija se zove sms timestamp fix i kad stigne poruka na primer u handcent na kraju poruke pise kad je poslata a kad je stigla, to je jedino sto sam uspeo da nadjem a da radi za android

Poslednja izmena:
Vrh Dno