Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni na galaxy s pusta sve...mozda zato sto galaxy podrzava sve formate

Pa i ne bas evo upravo sam pokusao da pustim .avi format i nije uspeo,ni mvideo player ni rock player. Tj mogu da ga pustim u rock playeru kada izaberem software decoding ali mi onda secka... Bas cudno,ovaj format sam uspevao da pustim na svom bivsem HTC wizardu (WM) koji je star vec dobrih 5 godina...:(

Jako su probirljivi sta hoce da pustaju a sta ne, barem kod mene na Wildfire, wmv nema sanse da pusti, rezolucija je prilagodjena, probao sam sa 150kbps, pa na vise, ne vredi, zakuca mi telefon iz tri razlicita plejera i moram bateriju da vadim da bi ga resetovao.. Na kraju sam nasao neko podesavanje za .MP4, u jednom konverteru, koji mogu da se pustaju.. mvideo ga pusta bolje od rockplayera, odnosno manje secka...

Music PlayerPro

Hvala druze to je otprilike to sto sam hteo. Zanima me kad kliknem na pesmu, pa idem manage artwork, get it from internet i onda u onaj search bar upisem ime pevaca i gde ga on posle downloaduje i kako da ga zalepim na tog izvodjaca? Na brzinu sam gledao, jos sam na poslu pa se nisam bas posvetio....

Hvala

@Boris Lozac
Jel ti to video secka?

@Boris Lozac
Jel ti to video secka?

Ne bih bas nazvao seckanje, mozda ima 2, 3 frejma manje nego kad pustim isti fajl na kompu.. A .WMV fajlove u 320x240 ne mogu nikako da pustim, zablokira telefon..

Hvala druze to je otprilike to sto sam hteo. Zanima me kad kliknem na pesmu, pa idem manage artwork, get it from internet i onda u onaj search bar upisem ime pevaca i gde ga on posle downloaduje i kako da ga zalepim na tog izvodjaca? Na brzinu sam gledao, jos sam na poslu pa se nisam bas posvetio....

Hvala
Ne znam, ne koristim ga, jednom sam ga bio instalirao, ali ga nisam korisito pa sam ga skinuo :).

Na kraju sam nasao neko podesavanje za .MP4, u jednom konverteru, koji mogu da se pustaju.. mvideo ga pusta bolje od rockplayera, odnosno manje secka...
Koji konverter, koja podešavanja, pls?

Koji konverter, koja podešavanja, pls?

'WinAVI All in One Converter'

Ja ga imam vec duze, ne znam kad sam ga instalirao.. verovatno nije free. Kad ubacis neki fajl, izaberi 'iPhone' opciju, i dole za 'conversion mode' bi trebalo da ti bude izabrano 'fast conversion', ja sam to ostavio ali sam isao na 'advanced' i stavio 320x240 umesto 480x320. Sa tim programom i podesavanjima mi pusta wildfire sve..

e ljudi,aj mi recite koje su najbolje i najkorisnike android aplikacije,da poskidam to pa prebacim na ''zenin'' vip droid :d :smoke:

nasao sam na warezbb,lik spakovao sve u folder od 800mb,ima tona appsa,ne bih bas da prebacujem pa da testiram svaku :smoke:

Ima ih mali milion..
al neke sto koristim :

Prilozi

• 2011-1-18-18-15-46.jpg
    2011-1-18-18-15-46.jpg
    91.4 KB · Pregleda: 129
  • 2011-1-18-18-16-3.jpg
    2011-1-18-18-16-3.jpg
    31.4 KB · Pregleda: 119
  • 2011-1-18-18-16-8.jpg
    2011-1-18-18-16-8.jpg
    47.9 KB · Pregleda: 102
  • 2011-1-18-18-16-24.jpg
    2011-1-18-18-16-24.jpg
    47.6 KB · Pregleda: 98
  • 2011-1-18-18-16-30.jpg
    2011-1-18-18-16-30.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 95
hvala ''zelvi'' :d

jeste vip droid/zte racer ali ima cpu na 600 mhz pa bi trebao da se izbori sa ovim najkorisnijim aplikacijama :)

MapDryod je vrh, hvala jos jednom Weasel :) Reci mi samo koja je to navigacija, video sam to kod nekog, bese bazirana na IGO-u.. jel bolje radi?

'WinAVI All in One Converter'

Ja ga imam vec duze, ne znam kad sam ga instalirao.. verovatno nije free. Kad ubacis neki fajl, izaberi 'iPhone' opciju, i dole za 'conversion mode' bi trebalo da ti bude izabrano 'fast conversion', ja sam to ostavio ali sam isao na 'advanced' i stavio 320x240 umesto 480x320. Sa tim programom i podesavanjima mi pusta wildfire sve..
Hvala :). Ja sam probao sa Xilisoft Converterom, isto na iPhone profil, 320x240, ali neće da mi uopšte odradi konverziju, jbm li ga zašto.

MapDryod je vrh, hvala jos jednom Weasel :) Reci mi samo koja je to navigacija, video sam to kod nekog, bese bazirana na IGO-u.. jel bolje radi?
Nisam ni palio to je dosla sa androidom ...
Jedino sto sam u kolima testirao je google maps dokle sam hvatao internet i mapdryod
i zadrzo se na mapdroydu zbog mogucnosti da radi offline

Koju aplikaciju koristite za skiianje? Probao sam my tracks od google-a, nije losa, radi ono sto zelim, crta mi put gde sam isao, pise max brzinu, predjene km, visinsku razliku... Jedino sto ne ume to je da razlikuje skijanje od voznje zicarom. Prosle nedelje sam bio u Francuskoj u Val Thorens-u i odusevio se kakvu aplikaciju imaju za iPhone! Pogledajte malo za "les 3 vallees". Imaju i za druge komplekse.... Malo mi se tu zamerio "Android"... Poceo Australian open - iphone app na sred sajta, android ga nigde nema, na livescore.com ista stvar :(
Nemojte da me pogresno shvatite samo sam malo ljubomoran na iphone i cekam da "nasi" programi dostignu taj nivo... :)

Ne skijam, to Pecu pitaj on je lud za tim :) , mada i on je preso na iphone :D

A za livescore imas gomilu programa, mene samo fudbal zanima pa koristim ovaj sto sam postavio ali sam vidjao mnoge apliakcije za livescore.

Peco, pitam te :)

I mene zanima uglavnom fudbal, tenis i basket, koji livescore preporucujes?

Za fudbal je ubedljivo najbolji Soccer livescores.

Meni handbrake nece da radi,kada ga instaliram i pokusam da ga pokrenem izbacuje mi gresku.:(

Posto sam pre neki dan kupuo Desire, moze neko da napise neke od najosnovnijih aplikacija koje mogu da se skinu sa Marketa. Hvala!

Izbacuje mi ovu gresku:

Uploaded with ImageShack.us

Edit: Upravo sam instalirao powerAMP muzicki player i mogu da kazem da je ubedljivo najbolji od svih koje sam probao. Ima tonuuu opcija i svakojakih podesvanja. Uspeo je da mi pronadje sve cover art-ove,ni jedna aplikacija do sada nije uspela do sada. Sve preporuke...

Poslednja izmena:
Savetujem Better Keyboard, za one koji jos nisu probali.. mnogo bolje opcije od obicne.

21.png

Poslednja izmena:
Ja koristim SmartKeyboard Pro, meni je lepša, a i ima srpsku latinicu dok Better Keyboard mislim da nema.

Ja ne mogu da se setim aplikacije za skijanje, ali imao sam strava apliakciju, doduše bez mapa za Tinj - to je nešto trebalo da se plati, ali prošlo je skijanje te nisam više istraživao. Uglavnom, aplikacija u demo modu je računala razne proseke, visinsku razliku, crtala mapu i koordinate koje bi mogle da se eksportuju u google earth i da gledaš gde si skijao posle na kompu. To je bilo vrlo davno, pre godinu dana, te sad sigurno ima i boljih aplikacija. Muka sa Androidom je što ima previše krš aplikacija i uopšte nije lako iskopati pravu stvar, mada ih sve više ima dobrih.

Sto se tice tastature SmartKeyboard Pro je definitnivno najbolja i u kombinaciji sa iphone skinom, veoma udobna za kucanje.

Ja koristim droid skin na smart keyboatd pro. Odlicno izgleda, a standardno dobra.
Mislim da sa njom najbrze kucam.
Samo ako treba da kucam nesto na eng, onda prebacim na android tastaturu.

Nazad
Vrh Dno