Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja ne mogu da se setim aplikacije za skijanje, ali imao sam strava apliakciju, doduše bez mapa za Tinj - to je nešto trebalo da se plati, ali prošlo je skijanje te nisam više istraživao. Uglavnom, aplikacija u demo modu je računala razne proseke, visinsku razliku, crtala mapu i koordinate koje bi mogle da se eksportuju u google earth i da gledaš gde si skijao posle na kompu. To je bilo vrlo davno, pre godinu dana, te sad sigurno ima i boljih aplikacija. Muka sa Androidom je što ima previše krš aplikacija i uopšte nije lako iskopati pravu stvar, mada ih sve više ima dobrih.

Da nije "My Tracks"?

Poslednja izmena:
koja aplikacija je dobra za merenje potrosnje impulsa, sms poruka i slicno sa predefinisanim opcijama termina od kada do kada?

nisam siguran da li je ovo moguce ako nema nijednog taga, na osnovu cega ce aplikacija da pronadje detalje? :)

nisam siguran da li je ovo moguce ako nema nijednog taga, na osnovu cega ce aplikacija da pronadje detalje? :)

Ja kad prebacujem pesme na fon one uvek imaju Artist name - song name, medjutim npr u music playerpro on mi ispod pesme izbacuje uknown. Onda moram da idem na edit i da upisujem, tj prepisujem opet. Ali nema veze odradio sam.

E sad, da li neko od vas koristi music playerpro i kako da namestim da na widgetu stoji cover/artwork od artista a ne od albuma? Samo da ovo moze da se promeni i ja sam prezadovoljan...

a je l` postoji program za sms koji ce da mi daje message details, znaci ne samo kad je poruka primljena nego kad je i poslata?

Bilo koja aplikacija za sms. I fabricka

Dobra je i Smart Keyboard pro :) Mozda i bolja od Better.. samo kako nijedna nema lak nacin da se prebacis u T9 mod, na Better je kao swipe na levo, a jako je tesko, moram 6 puta da swipe-ujem da bi prihvatio, a na Smart ni ne vidim opciju da se prebacim na T9..

Na Galaxy S ima modovan MMS.apk koji pokazuje kada je poruka poslata.

Postoji li neka aplikacija da je alarm i podsetnik u jednom... znaci namestim i upisem neki zadatak, i tad mi pisti... bas m treba tako nesto

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Moze pomoc oko imenika, ne mogu da nadjem nacin da sve koji su mi na Sim kartici, prebacim na memoriju telefona. Ove sa kartice ne mogu da editujem, stavim sliku, rodjendan itd..

Poslednja izmena:
Moze pomoc oko imenika, ne mogu da nadjem nacin da sve koji su mi na Sim kartici, prebacim na memoriju telefona. Ove sa kartice ne mogu da editujem, stavim sliku, rodjendan itd..

People->Menu->Import/Export->Import from SIM card

Gizmoid brži :)

Ne razumete me :) To sam uradio, i vidim ih u 'People', ali, pokazuje mi da su na SIM kartici (znak kartice pored imena), a ja hocu da ih sve prebacim na memoriju telefona..

Poslednja izmena:
Jel se dešava nekom da na MIUI romu prilikom tastera na MENU svaki put "škljocne" screenshot?:) Ne znam da li je ovo neki bag ili ja nesvesno aktiviram neki shortcut kombinacijom tipki :) Uglavnom, svaki put kada kliknem na MENU (u nekim situacijama, jednom u 10 dana npr) odradi mi SS, jedino reset pomaže.

I još nešto... Kako da linkujem kontakte iz telefona sa kontaktima sa FB? Koliko sam provalio jedino ako ima isto ime i prezime kao na FB rom sam linkuje. Za mnogo imam nadimke u telefonu i stock rom je omogućavao link.

Poslednja izmena:
Mozes samo iskljuciti njihov prikaz:
Contacts->menu->more->display options->SIM (odstikliras)

Salite se da nema nacina? :) E ovakve stvari kao i alarm koji se ne pali kad je ugasen telefon, mislim... valjda su takve stvari bitnije nego da vidim neciji 'twit' dok sam u wc-u.

@Swiper

Za MIUI rom SS je Menu+Vol Down. Ako ti se samo aktivira, moguce da je neki bug.

Sto se tice FB kontakata, odes na zeljeni kontakt-EDIT pa pritisnes opet menu taster i dobices opciju JOIN.

Salite se da nema nacina? :) E ovakve stvari kao i alarm koji se ne pali kad je ugasen telefon, mislim... valjda su takve stvari bitnije nego da vidim neciji 'twit' dok sam u wc-u.

Samo ti odradi ono sto sam ti rekao i ne buni se jer je to,to sto trazis...:p neces vise videti kontakte sa kartice. To svi telefoni rade,sem ako neces da brises kontakte sa kartice. I u ostalim telefonima ti je tako,nemas razloga da se bunis i budes razocaran.

Samo ti odradi ono sto sam ti rekao i ne buni se jer je to,to sto trazis...:p neces vise videti kontakte sa kartice. To svi telefoni rade,sem ako neces da brises kontakte sa kartice. I u ostalim telefonima ti je tako,nemas razloga da se bunis i budes razocaran.

Upravo odradio i desilo se ono sto sam i pretpostavljao :D Samo vidim par kontakata koji su na memoriji telefona.. :) Na svim drugim telefonima koje sam imao, je bila opcija da kontakte koji su na sim kartici, prekopiras na memoriju telefona, pa te on pita, da li da ostanu i na sim kartici, ili da ih 'cut-uje' na phone memoriju. Daj bre, nemoguce da ne moze to na ovim 'smart' telefonima :)

Sto mrzim kad niko ne kapira sta pricam, a u mojoj glavi je tako prosto :D Necu da ih brisem, hocu ljude koji su mi trenutno sacuvani na sim kartici, prebacim na memoriju od mog novog HTC Wildfire Smart telefona :D Jer, trenutno ne mogu nikakvu dodatnu informaciju da dodam onima koji su na Sim kartici, kao sto je slika, rodjendan i ostalo. Te stvari mogu da dodajem samo onim ljudima koji su mi memorisani na samom telefonu. Molim vas, stvarno ne pricam na kineskom.. :D ;)

A šta znači "cut" nego brisanje sa SIM-a?:) Pravi nick imaš :p

Nazad
Vrh Dno