Samo jos jedno pitanje, mogu li da izbegnem HTC Sync za ubacivanje .apk fajlova, ima li nesto prostije?
Dobro si razumeo.. jos nisam ubacivao .apk aplikacije, samo sam sa marketa skidao.. pa trazim najlaksi nacin za to (usb kablom, stvarno moram da uzmem neki wifi ruter).
@ telep
Ok..
Jel si kompresovao video u 320*240?
A Mvideplayer ima volume cotnrol na samo interfejsu
Klikni gore levo i upalice ti volume control
klikni gore denso i upalice ti se brightness control
klikni dole levo i pjavice ti se add to bookmark
Mvideplayer po meni ( ali tu su i rock player (koji meni nece da odredi tacnu rezoluciju nego pusta umanjen video ) i meridian)
Ali mvideplayer je po meni najbolji zbog : podesvanja velicina boje shadowa pozicije titlova + gesture je najbolje odrađen + dobar browsing filmva sa sve posteirma i mogucnosti skidanja istih i subtitla sa internata dikreno iz programa)
"Menu-settings-about phone-system software updates" pa vidi da li će da ga ponudi. Izašao je odavno froyo, čak i za nas.
OMG i sense eclair presence stillPise mi 2.1 Update 1.
E?Da li mozda treba duze da budem konektovan, obicno skinem nesto pa odma ugasim net.. sinoc sam uhvatio neciji wifi dok sam se vracao sa posla i odma sam krenuo da skidam froyo, ali nije mi ga ponudio... da li treba da prodje neko vreme dok ga ne registruje ili tako nesto..
Dude, u need wifi in da house![]()
Treba mi dobar music player, koji ima lepu galeriju gde mogu da brousujem po albumima/artistima cije covere on automatski skida sa neta i kaci na pesme/izvodjace. Bilo bi jos bolje ako ima i opciju za manualno updejtovanje covera. Probao sam poweramp i miui, ali mi se ne svidjaju. Npr ovaj miui od 100 pesama koje imam, skinuo mi covere za njih 7 samo. Nazivi pesama i izvodjaca su mi tacno napisani, pa ne znam u cemu je prob.
Unapred hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari