I tel i sim su mi prazniJa sve vucem sa Gcontacts
Tako da ako ikad izgubite fon (ili slicno) uvek imate extra backup
google ftw...
Gde se mogu skinuti free aplikacije sa marketa? Ili kako da pretvorim ono sto skinem sa marketa u .apk?
Gde se mogu skinuti free aplikacije sa marketa? Ili kako da pretvorim ono sto skinem sa marketa u .apk?
nema veze trajanje baterije sa launcheromCitam milion razlicitih misljenja u vezi Sense-a i Launcher Pro-a.. Najvise me zanima da li baterija mozda duze traje sa LP..
a izmedju Rosie (Sense UI launcher) i LauncherPro je razlika zemlja i nebo.
nema veze trajanje baterije sa launcherom
u svemuU čemu?
Hm... moždasve glatkije radi
Iskreno, ne sviđa mi se, više mi se sviđaju mogućnosti koje ima ADW Launcher.3d app drawer
Ovo je odlično, slažem se.fully customizable dock (x3)
To je i razlog što sam se odlučio za njega, umesto ADW, iako ovaj drugi ima mnogo više mogućnosti customizacije. Nedostaju mi jedino email widget, default player widget i FM radio widget.imas vecinu widgeta kao i u sense
Kao što rekoh, mislim da ADW ima mnogo više mogućnosti, ali je nedostatak widgeta za mene bio nepremosiva prepreka. A u odnosu na Sense, osim ovoga što si naveo (dock, drawer) i još par sitnica, ostalo je isto.i punu slobodu da ga menjas kako zelis
pa Sense je trademark HTCa i ako uklonis Sense launcher ne mozes koristiti njihove widgete. postoje teme, samo za menjanje teme moras imati rooted telefonVerovatno...Ja bi samo malo da promenim izgled ***.. ja jos ne verujem da ne postoje neke zvanicne teme za Android, Sense, whatever.. nego moras da se za*ebavas sa ovakvim aplikacijama.. Hocu da zadrzim sve mogucnosti Sense-a a da imam mogucnost da stavim neke drugacije ikonice eventualno... sto komplikuju toliko.
pa Sense je trademark HTCa i ako uklonis Sense launcher ne mozes koristiti njihove widgete. postoje teme, samo za menjanje teme moras imati rooted telefon
a kako ja da prebacim ceo imenik na gcontacts? jer kad sinhronizujem on mi samo odradi one koji imaju mail na gmail-u a vecina su samo brojevi telefona?
Znaci kad odes na Gcontacts na kompu (preko Gmail-a) u My Contacts ,ti se prikazu samo kontakti sa gmail akauntom? o.0 Prvi put cujem za ovo...tamo bi ti se trebali prikazati svaki unesen broj/mail/podatak iz tvog imenika na tel (i obrnuto).
Zašto bi oni tebi ponudili teme, kada oni žele da im "platforma" (sense, bilo winMo, bilo android) bude prepoznatljiva? I u tome su uspeli. Svuda je isto. NE muljaju kao motorola, od telefona do telefona.
Samo sto taj flip4silent ne radi kako treba ako je telefon okrenut ekranom na dole, tj telefon ni ne zazvoni, jer ta aplikacija je da zvonu da pocne da zvoni. Cak ni u miui romu mi to ne radi.
Doduse, meni je vaznije da se utisa kada ga podignem.
Mislim da je tako namerno namešteno. Ako ne želiš da ti zvoni telefon, ti ga okreneš naopako.Samo sto taj flip4silent ne radi kako treba ako je telefon okrenut ekranom na dole, tj telefon ni ne zazvoni, jer ta aplikacija je da zvonu da pocne da zvoni. Cak ni u miui romu mi to ne radi.
Doduse, meni je vaznije da se utisa kada ga podignem.
Bas zato izbegavam third party aplikacije namenjene za neke bitne stvari, ajde za sat, temperaturu.. ali glavne operacije poput sms-a, dialera i slicno bih ostavio nekim 'zvanicnim' aplikacijamaVerujem da je nekima to smesno ali takav sam..
![]()
Ja jesam, bezvezeNisi probao GO SMS.![]()
+1ne diram difolt sem ako me neka aplikacija opasno ne oduševi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari