Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hahaha, evo :)

Aplikacija se plaća. Možeš sa MarketEnablerom da je vidiš ako hoćeš da je kupiš, treba ti neka devizna kartica.

Dajte neki link odakle mogu da skinem aplikacije kojih nema na Marketu.

Aplikacija se plaća. Možeš sa MarketEnablerom da je vidiš ako hoćeš da je kupiš, treba ti neka devizna kartica.

Da li je neko uspeo da kupi nešto preko marketa. Ja sam imao jedan neuspešan pokušaj sa visa karticom banke intesa. Kad prijavljujete karticu, koju zemlju birate, pošto Srbije nema na listi?

Ljudi potrebna mi je jedna app.
Zelim da imam potpunu kontrolu nad telefonom preko pc-a.Znaci ,kuckanje sms preko pc-a,znaci generalno da upravljam telefonom ali preko kompa :) jel to moguce?

Pa za sada ni jedna konkretno, voleo bih ovako da vidim sta sve ima i sta mi se svidi da skinem.

Skini appbrain aplikaciju pa preko nje trazi zanimljive ..
a kad nadjes i nema na marketu upotrebi google.

NHF, ali stvarno vam je to potrebno na mobilnom? :d Bilo bi to cool da vam PC nije 2 metra od vas vecim delom dana :)

Skinite neki program za downlaod muzike koji nema veze sa yotuubom :)

Je l' može neko da okači apk file aplikacije SwipePad Beta (ili mi pošalje na PM)? Program je free, tako da nije piraterija, a ne mogu da ga nađem na Marketu, pretpostavljam zbog rezolucije WildFire-a, ali biih voleo da ga probam. Ne bi bilo prvi put da neka aplikacija samo deklarativno ne podržava 320x240.

Dajte mi najbolju kombinaciju emulatora i najbolje verzije Super Maria.. :) Imam Snesoid, dajte neki rom sa najboljim Mariom, ili da jurim neki drugi emulator?

Mislim da cak postoji i native super mario za android.

Trazio sam.. ima neka koja zahteva flash player, ne znam da li je to to...

Otkrio sam sjajnu igru :) Graviturn (extended), obavezno probajte...

Da li je neko uspeo da kupi nešto preko marketa. Ja sam imao jedan neuspešan pokušaj sa visa karticom banke intesa. Kad prijavljujete karticu, koju zemlju birate, pošto Srbije nema na listi?

Ja sam izabrao Sloveniju. Mislim da se naknadno preko google checkout stranice moze promeniti u srb

^download mp3 -http://www.androlib.com/android.application.org-neferty-android-mp3widget-wmmj.aspx npr ... a imas ih jos bar 10

Hvala puno!

Uspeo sam konačno. Prvi put sam se prijavio na Hrvatsku i ne znam zašto nije hteo da prihvati transakciju. Sada sam se prijavio preko Slovenije i iz google checkout stranice promenio u Srbiju i Crnu Goru. Ne verujem da je tu bio problem, već verovatno što sam prezime otkucao sa Ć na kraju.

Kupio sam Autodesk Sketchbook Mobile za 0,72€. Download je trajao pola sata uz česte pauze iako imam odličan internet.

Zar neko zaista kupuje aplikacije sa marketa? :S

Vrh Dno