Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Srpski swype radi odlično, naravno samo na samsungu.

^^
Ako si instalirao pirata, onda neće. Ako si skinuo besplatnu aplikaciju, onda bi trebalo.

@Swype
Meni je problem sa tim swype-om, što ima slova sa kvačicama, pa poruke imaju po 80 karaktera. Inače imao sam ga instaliran na desire-u (naravno, ne po defaultu). Kakve to veze ima da li je samsung?
To mi je isto problem i sa hrvatskim rečnikom na smart keyboard pro.

Poslednja izmena:
^^
Ako si instalirao pirata, onda neće. Ako si skinuo besplatnu aplikaciju, onda bi trebalo.

Da orignalni app-ovi skinuti sa marketa,samo posto cesto stavljam i isprobavam ROM-ove,glupo mi skidati 30-40tak appova svaki put... ;)

to mozes uraditi sa Titanium Backup Pro aplikacijom, imash u njemu opciju fix market links, i onda ce ti se sve aplikacije prikazati u marketu

E jel zna sta je sa ebay app ja marketu? Ne mogu da je nadjem.

Da li programi poput Handcenta i Go SMS-a znacajnije trose bateriju? Jako mi se svidjaju neke fore u GO SMS-u i drzao bi ga, ali kao da mi brze ide baterija.. mozda i umisljam.

Da li programi poput Handcenta i Go SMS-a znacajnije trose bateriju? Jako mi se svidjaju neke fore u GO SMS-u i drzao bi ga, ali kao da mi brze ide baterija.. mozda i umisljam.

Koristim GO vec 2 ned i nisam primetio neku razliku...a za HC ne znam.

Jedino što u GO SMS aplikaciji može da troši bateriju više nego obično jesu one animacije (ako koristiš neku od animiranih tema koje više upošljavaju grafiku i cpu). Ostalo bi trebalo da je isto kao i u svakoj drugoj aplikaciji. Koristim je par dana i nisam primetio povećanu potrošnju baterije.

Ok.. bukvalno je sve bolje od obicne Sense aplikacije osim jedne 'sitnice', a to je da na lock screenu ne vidim barem parce poruke.. vec moram da otkljucam telefon. Uvek se nadje neka sitnica.. :)

Sto ljudi, sto ćudi. :) Meni je taj quick preview prva stvar koju ugasim. Svakako pročitam sve poruke koje mi i stignu. Ako nemam vremena da pročitam poruku, ni ne uzimam telefon u ruke, nego pogledam kad imam vremena.

Hvala bogu pa nam je dat velik izbor i svako može da koristi aplikaciju koja mu se sviđa, a može da koristi paralelno i više njih. ;)

A zasto vam bas treba T9? Smart Keyboard Pro pamti sve reci koje otkucate, i sledeci put kad krenes da je kucas ponudice ti gore tu rec, nece sam popuniti (sto je meni i bolje), vec ti je prikaze gore, i ako je to ta rec koja ti treba, samo je tapnes.. zar nije ovo bolja varijanta?

Naravno da nije. U zavisnosti od regiona neki sadrzaj je razlicit... Kao i to sto ne mozemo da vidimo paid aplikacije npr. Neka me ispravi neko ako gresim...

Naravno da nije. U zavisnosti od regiona neki sadrzaj je razlicit... Kao i to sto ne mozemo da vidimo paid aplikacije npr. Neka me ispravi neko ako gresim...

Koji bullshit! Sta ima da nas dele u regione ? Jel se gade na nase pare ako bi nesto kupovali ?
Apple je control manijak i nista me od njih ne cudi, ali zasto Google to radi ?!

Nemam pojma. Ja sam instalirao market enabler, da sa njim updateujem google aplikacije koje nam nisu dostupne.

---
Ttalk

Nemam pojma. Ja sam instalirao market enabler, da sa njim updateujem google aplikacije koje nam nisu dostupne.

---
Ttalk

Aj pojasni malo molim te kako radi i kako se namesta ta aplikacija ? Nasao sam je na marketu, ali vidim da su neka meni nepoznata podesavanja, bojim se da nesto ne pokvarim na mobu. Inace HTC Desire imam ako ima ikakve veze.

Poslednja izmena:
Mislim nikad mi nije trebao payed market :)

Lepa za vas sa 8ghz procesorom :) Na moj 'tvit' hoce li ispeglati da radi lepo na Wildfire-u, ne odgovaraju :) Sto je sramota, jer ne verujem da baguje na iPhone 3G-u koji ima 100mhz sporiji procesor... 'Open source' neoptimizovani Android :)
Sto 8ghz
Igrao i na desire i na tabletu kineskom...
Na oba odlicno radi.. na tabeltu zasece jedan od 50 nivoa .. al sto je i ok sobzirom na almost 720p rezoluciju
oba su 800-1000 mhz

Poslednja izmena:
Ali bi moralo na svim uredjajima zar ne.. pogotovo sto radi na 3G a ne radi na slicnim ili jacim Android telefonima.

3g je mnogo jači od wildfire. Čini mi se da je ista platforma kao motorola milestone. A ona ima prilično jaku grafičku.

@ marli
Ova aplikacija se zove market access i u njoj na prvom tabu bekapujem telenorov kod, a na drugom emuliram t-mobile USA. Posle samo vratiš kod koji si sačuvao, ili resetujes telefon.
---
Ttalk

Ali bi moralo na svim uredjajima zar ne.. pogotovo sto radi na 3G a ne radi na slicnim ili jacim Android telefonima.
Pa bilo bi lepo :). Ali imas gomilu igara koji ne rade. Nisu sve iste po zahtevnosti.
Skini neki drugi rom ... vidjao sam na xda-u da su igrali AB na WF bez laga

a za 3g.. pa ne bih bas rkeoda je isti ili slabiji od wf.

Nije problem u lagu, moras 20 puta lock-unlock telefona da bi se pomerila sa crnog ekrana.

Nazad
Vrh Dno