Da li programi poput Handcenta i Go SMS-a znacajnije trose bateriju? Jako mi se svidjaju neke fore u GO SMS-u i drzao bi ga, ali kao da mi brze ide baterija.. mozda i umisljam.
Kako SMS aplikacija moze vise da trosi bateriju?![]()
da li ste probali neku aplikaciju u kojoj mogu da se prave sopstveni profili (znaci dodatni uz fabricke silent mod i flight mod), koji mogu automatski da se menjaju u odredjeno vreme (npr. od 9-14 prvi, pa od 14-18h drugi, 18-22 treci itd.)
Sta preporucujete od programa da se srede contacts ? Ne svidja mi se kako je na Google Contacts uradenjeno. Neki program za win ?
@Uros Novakovic:
Probaj VLC S&C Free. Lako se podešava i poprilično lepo radi.
Ne znam na šta misliš,ako je za grupe ja koristim google + contactgroupu aplikaciju i prezadovoljan samSta preporucujete od programa da se srede contacts ? Ne svidja mi se kako je na Google Contacts uradenjeno. Neki program za win ?
Ne znam na šta misliš,ako je za grupe ja koristim google + contactgroupu aplikaciju i prezadovoljan sam
Izabereš RTSP mod plejera, na kompu dodaš web interface. Poigraj se malo sa podešavanjima kodeka u VLC plejeru na telefonu.
Izabereš RTSP mod plejera, na kompu dodaš web interface. Poigraj se malo sa podešavanjima kodeka u VLC plejeru na telefonu.
Ma nema teorije da ga pokrenem. Probao i RTSP i HTTP i sa podesavanjima codec-a i h.264 i h.263 ma kakvi. Imam "kontrolu" nad plejerom na kompu ali nece da pusti sliku nikako. Cak i zvuk na kompu prestane u trenutku pocetka striminga ali nista.
Trazio sam temu, ali ne mogu da nadjem (ili search i dalje ne radi kako treba).. predlozite neki dobar program za pregled slika, primetio sam da ova default aplikacija zesce zamucuje slike u 'best fit', cim malo zumiras onda je normalno...
JustPictures!
Nisam siguran sta tebi treba, ali ja sam film sa kompa otvarao preko es file managera, namestis neki folder sa kompa da je shared, i samo ga otvoris sa telefona, ja sam tako radio i nije bilo problema. Ovako mozes da otvoris bilo koji fajl sa kompa.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Mvideo player i rockplayer.molim vas dajte neki player za gledanje divx i sta vec klipova, ovaj vplayer nema sanse da instaliram..
jel koristi neko fency widget pro na galaksiju. vecina clock skinova mi ne funkcionise uopste. kad promenim clock skin na widgetu se promeni samo boja brojki. svi skinovi koji imaju belu pozadinu kao npr. h7c, miui, oxygen, silverglass ne rade kako treba. :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari