Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I kad se pomeri onda radi kako treba ?

Navodno.. nisam licno pokusao, ali sam procitao da ne moze bez tog 'trika', pa se nisam ni cimao..

Kolko ja vidim treba samo 2x kliknuti power off i onda unlocovati i radi :)
Nije da je neki mukotrpan proces da bi odustao od jedne od najboljih igara

Predlog za app pomocu koje mogu hvatati stream sa komp-a....da li postoji tako nesto uopste?

VLC sam pokusavao da namjestim ali nisam uspio....

Da li programi poput Handcenta i Go SMS-a znacajnije trose bateriju? Jako mi se svidjaju neke fore u GO SMS-u i drzao bi ga, ali kao da mi brze ide baterija.. mozda i umisljam.

Kako SMS aplikacija moze vise da trosi bateriju? o_O

@Uros Novakovic:
Probaj VLC S&C Free. Lako se podešava i poprilično lepo radi.

da li ste probali neku aplikaciju u kojoj mogu da se prave sopstveni profili (znaci dodatni uz fabricke silent mod i flight mod), koji mogu automatski da se menjaju u odredjeno vreme (npr. od 9-14 prvi, pa od 14-18h drugi, 18-22 treci itd.)

Kako SMS aplikacija moze vise da trosi bateriju? o_O

Pa radi zajedno sa default aplikacijom, ne mislim sad da trosi kao GPS :) ali sigurno nesto trosi :p Mada evo posle dva dana mi je dosta slicna potrosnja kao kad nije bila instalirana..

da li ste probali neku aplikaciju u kojoj mogu da se prave sopstveni profili (znaci dodatni uz fabricke silent mod i flight mod), koji mogu automatski da se menjaju u odredjeno vreme (npr. od 9-14 prvi, pa od 14-18h drugi, 18-22 treci itd.)

Locale aplikacija nudi to i mnogo vise.

Sta preporucujete od programa da se srede contacts ? Ne svidja mi se kako je na Google Contacts uradenjeno. Neki program za win ?

Sta preporucujete od programa da se srede contacts ? Ne svidja mi se kako je na Google Contacts uradenjeno. Neki program za win ?

MS Office Outlook. Exportujes kontakte u vcf ili kako vec ide extenzija, import u Outlook, lijepo ih sredis i vratis nazad. Sa google-a sam ih potpuno obrisao jer se ni meni ne svidja kako ih sortira. Takodje u telefonu ostavis samo phone contact ne i google.

@Uros Novakovic:
Probaj VLC S&C Free. Lako se podešava i poprilično lepo radi.

Taj sam i probao samo ne free vec paid app. Pokaze mi na telefonu ime fajla koji se strimuje ali ne i sliku i ton.....

Izabereš RTSP mod plejera, na kompu dodaš web interface. Poigraj se malo sa podešavanjima kodeka u VLC plejeru na telefonu.

Moze li se promeniti search na Sense-u, da ne bude Google search, vec generalno pretraga celog telefona... poruke, imenik, aplikacije itd?

Izabereš RTSP mod plejera, na kompu dodaš web interface. Poigraj se malo sa podešavanjima kodeka u VLC plejeru na telefonu.

Ma nema teorije da ga pokrenem. Probao i RTSP i HTTP i sa podesavanjima codec-a i h.264 i h.263 ma kakvi. Imam "kontrolu" nad plejerom na kompu ali nece da pusti sliku nikako. Cak i zvuk na kompu prestane u trenutku pocetka striminga ali nista.

Ma nema teorije da ga pokrenem. Probao i RTSP i HTTP i sa podesavanjima codec-a i h.264 i h.263 ma kakvi. Imam "kontrolu" nad plejerom na kompu ali nece da pusti sliku nikako. Cak i zvuk na kompu prestane u trenutku pocetka striminga ali nista.

Trazio sam temu, ali ne mogu da nadjem (ili search i dalje ne radi kako treba).. predlozite neki dobar program za pregled slika, primetio sam da ova default aplikacija zesce zamucuje slike u 'best fit', cim malo zumiras onda je normalno...

Nisam siguran sta tebi treba, ali ja sam film sa kompa otvarao preko es file managera, namestis neki folder sa kompa da je shared, i samo ga otvoris sa telefona, ja sam tako radio i nije bilo problema. Ovako mozes da otvoris bilo koji fajl sa kompa.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Trazio sam temu, ali ne mogu da nadjem (ili search i dalje ne radi kako treba).. predlozite neki dobar program za pregled slika, primetio sam da ova default aplikacija zesce zamucuje slike u 'best fit', cim malo zumiras onda je normalno...

JustPictures!

Nisam siguran sta tebi treba, ali ja sam film sa kompa otvarao preko es file managera, namestis neki folder sa kompa da je shared, i samo ga otvoris sa telefona, ja sam tako radio i nije bilo problema. Ovako mozes da otvoris bilo koji fajl sa kompa.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ako ima stariji telefon, onda neće moći da pusti neki mkv fajl ili slično.

@daxyco
Hocu da na vlc playeru napravim play listu a strimujem na telefon.
Problem je sto ne mogu da pustim na telefonu sliku i zvuk iako imam kontrolu nad playeru na kompu.

@ivan
Imam Desire HD

Update:

Dajte predlog za dobar program preko kog mogu nadgledati kamere postavljene u Bg-u.

molim vas dajte neki player za gledanje divx i sta vec klipova, ovaj vplayer nema sanse da instaliram..

jel koristi neko fency widget pro na galaksiju. vecina clock skinova mi ne funkcionise uopste. kad promenim clock skin na widgetu se promeni samo boja brojki. svi skinovi koji imaju belu pozadinu kao npr. h7c, miui, oxygen, silverglass ne rade kako treba. :smash:

Ja koristim fancy widget pro na galaxyju i sve nabrojano radi najnormalnije.

jel koristi neko fency widget pro na galaksiju. vecina clock skinova mi ne funkcionise uopste. kad promenim clock skin na widgetu se promeni samo boja brojki. svi skinovi koji imaju belu pozadinu kao npr. h7c, miui, oxygen, silverglass ne rade kako treba. :smash:

U podesenjima moras da promenis tip sata iz digital u flipclock :wave:

Nazad
Vrh Dno