Greenify je bio problemOd skoro (par dana) SwiftKey neće da ostane default keyboard. Uvek mi vrati na Samsungovu. Note 2 sa arhd 31
Još neko?
Ja koristim ovaj već duže vremena i vrlo sam zadovoljan:Preporuka za call recorder? (Brz, jednostavan)
Dajte preporuku za neku aplikaciju koja ima widget za usage plan, da prikazuje iskorišćene minute, SMSove i MB u trenutnom mesecu.
Dajte preporuku za neku aplikaciju koja ima widget za usage plan, da prikazuje iskorišćene minute, SMSove i MB u trenutnom mesecu.
aplikacija moj VIP radi i na wi-fi
aplikacija moj VIP radi i na wi-fi nego jel moze neko ko je na telenoru ili mts-u da proveri radi li mu busplus aplikacija dok je na 3g, meni na vipovom 3g ucita mapu ali nece da prikaze polozaje buseva dok na wi-fi radi normalno.
Jel postoji neki način da se ne instalira Facebook messenger da bi mogle da se otvaraju poruke na FB u?
Ja kupio, hvala za kôd![]()
Postoji li program koji ne dozvoljava slanje poruka bez znanja korisnika
MOže preporuka za neki Player za muziku? Što jednostavniji da bude.
Shuttle mi se baš svideo, hvala.PlayerPro, Shuttle+
Ja već dugo koristim Music Folder Player FreeMOže preporuka za neki Player za muziku? Što jednostavniji da bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari