Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel postoji neki način da se ne instalira Facebook messenger da bi mogle da se otvaraju poruke na FB u?

^ postoji nacin da instaliras messenger

BusPlus aplikacija mi radi dok je telefon na wi-fi a na VIP-ovom 3G ne radi, nece da ucita pozicije buseva, jel radi nekome na MTS ili Telenor 3G internet?

Dajte preporuku za neku aplikaciju koja ima widget za usage plan, da prikazuje iskorišćene minute, SMSove i MB u trenutnom mesecu.

Za mts postpaid postoji "mts stanje".

Poslednja izmena:
Greška, obrisati.

Gledao sam tenis u Grckoj, Novakov mec konkretno na nekom laptopu. Pitao sam lika preko kog servisa pusta mec - kaze ukucas samo u guglu "tenis uzivo".

Poslednja izmena:
aplikacija moj VIP radi i na wi-fi nego jel moze neko ko je na telenoru ili mts-u da proveri radi li mu busplus aplikacija dok je na 3g, meni na vipovom 3g ucita mapu ali nece da prikaze polozaje buseva dok na wi-fi radi normalno.

Poslednja izmena:
aplikacija moj VIP radi i na wi-fi

Ne radi.
uploadfromtaptalk1408404086207.jpg

Verovatno nisi skontao, ali mora da ti bude upaljen mobile data da bi mogao da proveriš. Fazon je što ti ne vidiš da on povuče mobile data, ali ja uredno vidim da mi se upali mobile data iako je wifi aktivan.

uploadfromtaptalk1408404212997.jpg

Ugasi mobile data, upali wifi. Čekaj da se ugasi mobile data i pokreni aplikaciju.

tacno tako, ne radi kad se iskljuci mobile data ali ja ne vidim da on ukljuci to kad je na wi-fi

aplikacija moj VIP radi i na wi-fi nego jel moze neko ko je na telenoru ili mts-u da proveri radi li mu busplus aplikacija dok je na 3g, meni na vipovom 3g ucita mapu ali nece da prikaze polozaje buseva dok na wi-fi radi normalno.

Naravno da radi. Koja bi mu svrha bila? Evo koristim sad na mts3g. 2g je naravno prespor.

Jel postoji neki način da se ne instalira Facebook messenger da bi mogle da se otvaraju poruke na FB u?

Instaliraš verziju 3.8

Ja kupio, hvala za kôd :)

:zgran:

Za '' ovo ''?

Poslednja izmena od urednika:
Nisu nesto ove aplikacije koje strimuju TV. Odusevljen sam aplikacijom FlashScore, na svakom mecu koji pratim imam recimo opciju watch match koja je zatamljena i ne radi. Pitam se da bi bila omogucena ta usluga ako bih kupio aplikaciju. Aplikacija bi tada bila savrsena :)

Konačno u fb aplikaciji možeš lepo da pratiš komentare, sada su lepo odvojeni odgovori na neki komentar. Sad uradio apdejt.

Flashscore je besplatan, ako mislimo na istu app.

FB Messenger ocena spala sa 4.1 na 4.0 sa tendencijom opadanja. Nadam se da ce dzukele iz fb ukapirati i napraviti jedinstvenu app.

nisam baš razumeo, svi pričaju da se mora instalirati messenger. ja sa novom FB aplikacijom nemam ništa uskraćeno. da li će to tek nastupiti? mada sam se opet vratio na 3.8v :)

Instalirao sam Nova Launcher na telefon i sve podesio kako mi se sviđa. Jedino mi se ne sviđa lock screen i hteo bih da ga promenim. Naiđem na Dodol Locker koji mi se svidi. Instalirao, namestim kako mi se sviđa i sve radi super. Ali kada otključam Dodol, onda moram da otključam i lock screen sa Nove. Kako i da li uopšte mogu da uklonim lock screen nove?

Vrh Dno