nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Kako to radis LuckyPatcher-om?Ja reklame ubijam LuckyPatcher-om i nemam taj baner. Probaj i ti pa vidi.
Kako to radis LuckyPatcher-om?Ja reklame ubijam LuckyPatcher-om i nemam taj baner. Probaj i ti pa vidi.
Postoji li program koji ne dozvoljava slanje poruka bez znanja korisnika
Na dnu imas razne opcije i opcija skroz desno blokira...Kako to radis LuckyPatcher-om?
Koji app koristite za prebacivanje fajlova preko LAN-a za 4.4.2 kit kat?
Odkad sam uradio update Airdroid nece da prebacuje vise.
Ima u read more na dnu.Na novom gp bas nigde ne pise velicina aplikacije? Ne svidja mi se to kad ocu da skinem nesto preko 3g a necu da za tako nesto trosim 50+ mb. Onda pokrenem pa ako je previse onda zaustavim, ali nije to to. Mnogo je fensi pa reko mozda ne vidim gde se nalazi, jel video neko?![]()
Jel postoji nesto sto ce raditi i u suprotnom smeru (sa PC-a da pristupa telefonu i tamo kopira/brise/...)?Es File Explorer
Ima u read more na dnu.
Es File Explorer
LAN-a ili WLAN-a?app koji moze da mi osposobi kopiranje fajlova sa PC-a na telefon preko LAN-a na externu memoriju nek javi.
LAN-a ili WLAN-a?
Ako je preko WiFi-a, probaj da li postoji ta opcija u ugrađenom fajl menadžeru. Kod mene (tablet Lenovo A8) to funkcioniše dobro.
Pa ako sistem ne dozvoljava, neće ti onda nijedan pomoći. Moraćeš Root + nameštanje da možeš da prebacuješ na eksternu karticu.Sad sam ga probao. Nazalost ni on ne dozvoljava kopiranje fajlova na externu sd karticu. Tj. to kitkat ne dozvoljava.
Ako neko zna nacin ili app koji moze da mi osposobi kopiranje fajlova sa PC-a na telefon preko LAN-a na externu memoriju nek javi.
Pa, moguće je da nisu "ugradili" tu mogućnostWLAN, ne vidim tu opciju nigde
Sad sam ga probao. Nazalost ni on ne dozvoljava kopiranje fajlova na externu sd karticu. Tj. to kitkat ne dozvoljava.
Ako neko zna nacin ili app koji moze da mi osposobi kopiranje fajlova sa PC-a na telefon preko LAN-a na externu memoriju nek javi.
Pa, moguće je da nisu "ugradili" tu mogućnostKoji tel/tablet?
Kod mene, otvorim ugrađeni fajl mendžer, a u njemu opciju "remote management" - tada se aktivira FTP server, dobijem FTP adresu tableta, pa je na kompu ukucam i tada vidim i internu memoriju i externu SD karticu.
Dok nisam to provalio, koristio sam AirDroid, ali ni sa njime nije moguće bilo šta kopirati na SD karticu. Zato sam najčešće SD karticu iz tableta ubacivao u laptop i tako kopirao![]()
Ako ti je tel rootovan imaš app na stotine za to. Ima i modul za xposed što je i elegantnije rešenje.Sad sam ga probao. Nazalost ni on ne dozvoljava kopiranje fajlova na externu sd karticu. Tj. to kitkat ne dozvoljava.
Ne, ne. Ova aplikacija radi baš ono što sam hteo. Probaj pa ćeš videti.
Sabije celu sliku na wallpaper a ne promeni izgled iste.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.surmin.assistantАјде остави линк до Плеј продавнице за ту коју ти користиш, пошто их има више преко претраге.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari