Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Odes u security (ja mislim, ne mogu tacno da se setim) tamo imas opciju (verovatno pise negde slide) stavi na None.

Dodol garant izabrao posto lici na iOS :p

Kada je ugasen mob ili je u offline rezimu i po paljenju stigne poruka evidentira slanje trenutka kada je stigla poruka. Ne moze da se zna kada je tacno poslata pa da to vreme i napise? Koristim go sms a mob je S2.

zigic
Naravno da radi. Koja bi mu svrha bila? Evo koristim sad na mts3g. 2g je naravno prespor.

Svrha je da radi ali meni ne radi. Sada sam proverio na drugom VIP broju i sve radi normalno znaci problem je do mene, naime na wi-fi busplus aplikacija radi normalno a na 3g nece ni da se instalira, prijavljuje gresku, kada je instaliram preko wi-fi i prebacim samo na 3g onda ucitava mapu ali nece pozicije buseva, sta bi mogao da bude problem? Sve druge aplikacije na telefonu rade bez problema a i taj busplus je radio do pre mesec-dva.
Koristim Motorolu moto g, stock 4.4.3, vip.

Poslednja izmena:
Kada je ugasen mob ili je u offline rezimu i po paljenju stigne poruka evidentira slanje trenutka kada je stigla poruka. Ne moze da se zna kada je tacno poslata pa da to vreme i napise? Koristim go sms a mob je S2.

Ne znam kako je kod Go SMS, ali vreme kada je poruka poslata možeš saznati tako što zadržiš prst na poruci i odabereš "Details" tj. "Detaljnije". Pisaće kada je poruka poslata, a kada je poruka primljena.

Jeste, hvala. To je kao na dumb telefonima. Samo ne znam zasto go sms (ne znam za druge aplikacije) neiscitaju vreme slanja nego belezi vreme prispeca poruke. Pogledacu u setting-u ali znam da se ne secam da je tako nesto bilo.

Naravno da prikazuje vreme prispeća, jer je to uglavnom važnije. Tako je oduvek, i kod dumb i kod smart telefona. Kada te zanima vreme slanja, pogledaš na gore navedeni način. :)

Svrha je da radi ali meni ne radi. Sada sam proverio na drugom VIP broju i sve radi normalno znaci problem je do mene, naime na wi-fi busplus aplikacija radi normalno a na 3g nece ni da se instalira, prijavljuje gresku, kada je instaliram preko wi-fi i prebacim samo na 3g onda ucitava mapu ali nece pozicije buseva, sta bi mogao da bude problem? Sve druge aplikacije na telefonu rade bez problema a i taj busplus je radio do pre mesec-dva.
Koristim Motorolu moto g, stock 4.4.3, vip.

To sa ucitavanjem mapa, ali bez prikazivanja prevoza se uvek desava kada se vraca backupovana aplikacija u telefon. Onda mora da se izbrise cash (i sa njim odlaze i sve "omiljene" stanice) pa ce raditi.

Ajde probaj da obrises cach i data, uradi to rucno. Onda iscisti telefon nekim programom (ako ga imas, ako ne onda nista). Resetuj telefon, pa onda instaliraj ponovo aplikaciju. Pa javi da li radi :)

To sa ucitavanjem mapa, ali bez prikazivanja prevoza se uvek desava kada se vraca backupovana aplikacija u telefon. Onda mora da se izbrise cash (i sa njim odlaze i sve "omiljene" stanice) pa ce raditi.

Ajde probaj da obrises cach i data, uradi to rucno. Onda iscisti telefon nekim programom (ako ga imas, ako ne onda nista). Resetuj telefon, pa onda instaliraj ponovo aplikaciju. Pa javi da li radi :)
probao sve ali nista, nisam je vracao iz backupa vec je intalirana sa playstorea i radila do skoro, interesantno je da kad je deinstaliram, ne mogu ponovo da je instaliram koristeci 3g, vec samo preko Wi-Fi, odnosno nece da se registruje.

Poslednja izmena:
Vi se žalite na messenger a meni je on pet puta bolji kao aplikacija u odnosu na Facebook

Jel moguće planirati rutu na sport trackeru kao što ima na ride with GPS.

Ima Strava planiranje ruta. Ali može samo preko sajta unaprijed da se unese ruta.

Pa moze u ovoj zvanicnoj, za ostale ne znam.

Zvanična...
2a1ad97a8aac3c3026c477a62f8c5dcd.jpg

Treba mi preporuka za "black list" aplikaciju, tj da odbija pozive (ili izbacuje da sam nedostupan) i da se ne vidi da mi je stigao sms od broja koji ubacim u tu listu.

Pa to ce ti raditi bilo koja blacklist aplikacija :D Sigurnije ti je da pogledas ocene na marketu, nego da se uzdas u jednu ili dve preporuke na forumu.

Ima li negde da se skine avast anti-theft, nezavisan od Google Play. Jer nekako poništava svrhu ako je u listi aplikacija.
Jedino kako sam video da može da se zaobiđe je instalirati avast Security, instalirati kroz njega. Pa onda obrisati Security a anti-theft ostane skriven.
Ili za neki drugi anti-theft preporuka. Samo da nije Google, nemam poverenja u njih za to.

Android Lost se krije lazno identifikujuci se u listi aplikacija kao "Personal Notes", a inace je jedna od boljih aplikacija. Radi promena kartice (salje SMS sa novog broja), radi lokacija telefona, ostalo nisam probao...jedino sto je sve to uzaludno kad lopov stavi prepaid karticu.

Cerberus je takođe ekstra, nema ga u listi aplikacija, već se poziva preko dialera.

Naime iz nekog nepoznatog razloga ne radi mi Viber,jer imam instaliran na kompu i na fonu na kompu radi savrseno,a na fonu nikako,jedini nacin da saznam da me je neko zvao na Viberu ili pustio sms je da pogledam Viber na kompu.
Dok na mobu nece nista da me obavesti u cemu je problem ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno