Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Jesu li ti ugašene notifikacije?
Ili ništa ne stiže? Ako ništa ne stiže da nije blokiran nečim?
Jesu li ti ugašene notifikacije?
Uradio vec 4 puta i isto.Reinstaliraj je.
Imaš li možda htc telefon? Od kada sam dobio 4.4.3 apdejt nemam više tu opciju.Može li Fullhd YouTube u nekoj app?
Ja je jedva (ako uopšte!) primećujem i na 42" LG TVuA brate na fonu se ni ne primećuje razlika između 720 i 1080p
Pa moze u ovoj zvanicnoj, za ostale ne znam.
Zvanična...
Previše ti je nov OS.Ček bre što ja ovo nemam?
@drmare Nexus 5
A brate na fonu se ni ne primećuje razlika između 720 i 1080p
da li mislis na reprodukciju (film, video...) ili sam ekran?
presao sa fhd na hd telefon i razlika je jasna. naravno da se to ne vidi u menijima i browseru toliko, ali cim upalim neku igru ili uporedim jednu sliku na oba telefona, razlika je vrlo jasna.
Heh, i mene to izluđuje (Samsung Galaxy S Advance, Android 2.3.6). Nije mi jasno koja je logika iza ovoga... ili su jednostavno zaboravili da to srede malo bolje?Posle svakog apdejta neke aplikacije, njena ikonica se pomeri na poslednju stranu ostavljajuci prazno mesto za sobom. Pa tako, sa 4 nepune strane aplikacija, posle par apdejtova zavrsim sa 5-6 strana gde je samo poslednja puna a sve prethodne poluprazne.
1 imaš opcije za sortiranje, klikni meni dugme kad uđeš u drawer
Jel to "šala mala"?Novi update za swype je baš optimizovan. Skoro da uopšte ne zauzima ram...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari