Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jesu li ti ugašene notifikacije?
Ili ništa ne stiže? Ako ništa ne stiže da nije blokiran nečim?

A brate na fonu se ni ne primećuje razlika između 720 i 1080p

Ja je jedva (ako uopšte!) primećujem i na 42" LG TVu :) Obično gledam 1080p filmove, ali ponekad pogledam i neki 720p (ili čak kvalitetniji DVD rip) - razlika je, po mišljenju nas koji to gledamo na ovom TVu, skoro potpuno zanemarljiva.

Ma da. Čist placebo

Treba mi aplikacija nesto kao allcast samo da mogu da puštam youtube klipove sa moba na tv preko mreže jednim potezom?

da li mislis na reprodukciju (film, video...) ili sam ekran?
presao sa fhd na hd telefon i razlika je jasna. naravno da se to ne vidi u menijima i browseru toliko, ali cim upalim neku igru ili uporedim jednu sliku na oba telefona, razlika je vrlo jasna.

Mislio je na razliku u reprodukciji 720p/1080p videa na telefonu.

da li mislis na reprodukciju (film, video...) ili sam ekran?
presao sa fhd na hd telefon i razlika je jasna. naravno da se to ne vidi u menijima i browseru toliko, ali cim upalim neku igru ili uporedim jednu sliku na oba telefona, razlika je vrlo jasna.

Mislim na to kada gledas yt klip. Apsolutno je mizerna razlika.. Npr ja imam 1080p ekran i kada gledam 1080 i 720p klip vrlo je mala razlika, ako je uopste i primecujem.. Da nisam video da nema 1080 ne bih ni znao da nije ukljucen.

Apsolutno se slažem.

Uglavnom sam primećivao tu razliku kada u videu ima dosta sitnog teksta ( na primer kada gledam neki LoL meč pa se onda imena igrača slabije vide). Inače na ostalim mestima u videu nema razlike.

Dva pitanja oko rasporeda ikonica aplikacija u app draweru:
1. Da li postoji neki laksi nacin da se rasporede aplikacije ili mora rucno jedna po jedna?
2. Kako da zakljucam poziciju aplikacija kada ih rasporedim kako mi odgovara?

-Posle svakog apdejta neke aplikacije, njena ikonica se pomeri na poslednju stranu ostavljajuci prazno mesto za sobom. Pa tako, sa 4 nepune strane aplikacija, posle par apdejtova zavrsim sa 5-6 strana gde je samo poslednja puna a sve prethodne poluprazne. Pa opet moram rucno da podesavam... sizifov posao...

Ajde neko da baci pasulj da vidimo koju verziju Androida koristi Nemanja, ili mozda koristi i neki launcher.

Posle svakog apdejta neke aplikacije, njena ikonica se pomeri na poslednju stranu ostavljajuci prazno mesto za sobom. Pa tako, sa 4 nepune strane aplikacija, posle par apdejtova zavrsim sa 5-6 strana gde je samo poslednja puna a sve prethodne poluprazne.
Heh, i mene to izluđuje (Samsung Galaxy S Advance, Android 2.3.6). Nije mi jasno koja je logika iza ovoga... ili su jednostavno zaboravili da to srede malo bolje?

1 imaš opcije za sortiranje, klikni meni dugme kad uđeš u drawer

Novi update za swype je baš optimizovan. Skoro da uopšte ne zauzima ram...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1408625128761.jpg
    uploadfromtaptalk1408625128761.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 310
Vrh Dno