- Učlanjen(a)
- 07.05.2002
- Poena
- 1,045
Ali kada otključam Dodol, onda moram da otključam i lock screen sa Nove. Kako i da li uopšte mogu da uklonim lock screen nove?
Zelen sam još uvek. Je l možeš da mi kažeš kako?Nova nema Lockscreen. Isključi sistemski lockscreen i rešićeš problem.
Sredio, hvala.Odes u security (ja mislim, ne mogu tacno da se setim) tamo imas opciju (verovatno pise negde slide) stavi na None.
Dodol garant izabrao posto lici na iOS![]()
zigic
Naravno da radi. Koja bi mu svrha bila? Evo koristim sad na mts3g. 2g je naravno prespor.
Kada je ugasen mob ili je u offline rezimu i po paljenju stigne poruka evidentira slanje trenutka kada je stigla poruka. Ne moze da se zna kada je tacno poslata pa da to vreme i napise? Koristim go sms a mob je S2.
Svrha je da radi ali meni ne radi. Sada sam proverio na drugom VIP broju i sve radi normalno znaci problem je do mene, naime na wi-fi busplus aplikacija radi normalno a na 3g nece ni da se instalira, prijavljuje gresku, kada je instaliram preko wi-fi i prebacim samo na 3g onda ucitava mapu ali nece pozicije buseva, sta bi mogao da bude problem? Sve druge aplikacije na telefonu rade bez problema a i taj busplus je radio do pre mesec-dva.
Koristim Motorolu moto g, stock 4.4.3, vip.
Kada ja saljem važnije mi je vreme prispeca, kada primam vaznije mi je vreme slanja.Naravno da prikazuje vreme prispeća, jer je to uglavnom važnije. Tako je oduvek, i kod dumb i kod smart telefona. Kada te zanima vreme slanja, pogledaš na gore navedeni način.![]()
probao sve ali nista, nisam je vracao iz backupa vec je intalirana sa playstorea i radila do skoro, interesantno je da kad je deinstaliram, ne mogu ponovo da je instaliram koristeci 3g, vec samo preko Wi-Fi, odnosno nece da se registruje.To sa ucitavanjem mapa, ali bez prikazivanja prevoza se uvek desava kada se vraca backupovana aplikacija u telefon. Onda mora da se izbrise cash (i sa njim odlaze i sve "omiljene" stanice) pa ce raditi.
Ajde probaj da obrises cach i data, uradi to rucno. Onda iscisti telefon nekim programom (ako ga imas, ako ne onda nista). Resetuj telefon, pa onda instaliraj ponovo aplikaciju. Pa javi da li radi![]()
Probaj i ovaj:MOže preporuka za neki Player za muziku? Što jednostavniji da bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari