Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako da instaliram sa store aplikaciju koja je za ostatak sveta, pošto je meni nalog na usa. Američka verzija nema ni 30% mangi

Ili probaj da je sa telefona izgooglaš, pa onda otvori link u PStoreu i normalno instaliraj ili vidi da li Hideman ima Japan na listi proxyja, pa idi preko njega (umesto preko TunnelBeara) ili na kompjuteru idi preko japanskog proxyja, pa instalaciju sa PS pošalji da se instalira na telefon.

Hahaha, imaš one spy aplikacije ako hoćeš da špijuniraš devojku :D za aplikaciju koja izvlači passworde ne znam
Hahhaha
Nije za to :)
Koleginica ima neki HTC i cim se malo optereti pocnu svi procesi da se gase i u nedogled izlaze ona obavestenja o ugasenim procesima. Pa sam hteo da joj odradim factory reset. Medjutim ona ne zna passworde za sve ove mreze koje koristi (zensko khm...) a ja ih ne koristim i ne znam na koji nacin mogu da joj sacuvam te naloge i pasvorde...

Pa pretpostavljam da bi mogao sa Titanium Backup da odrediš čuvanje app data, mada ga nisam koristio :)

Ako su servis poput FB ili nekog maila, sve ih može resetovati preko kompjutera, tako da ni to nije problem na kraju, ako ne bude drugog rešenja :)

Hahhaha
Nije za to :)
Koleginica ima neki HTC i cim se malo optereti pocnu svi procesi da se gase i u nedogled izlaze ona obavestenja o ugasenim procesima. Pa sam hteo da joj odradim factory reset. Medjutim ona ne zna passworde za sve ove mreze koje koristi (zensko khm...) a ja ih ne koristim i ne znam na koji nacin mogu da joj sacuvam te naloge i pasvorde...

Zar gugl ne cuva te informacije i automatski ih vraca nakon reseta? Cini mi se da sam video tu opciju negde u podesavanjima, sada ne znam da li ima na svim romovima ili samo na stock.

edit: sad tek vidim da si ranije napisao da se ovo mreze odnosi na instagram, face, ovo gore napisano se odnosilo na wifi mreze :)

Poslednja izmena:
kad već pokrenuste priču o mail aplikacijama... elem, bila je ona priča da ruski mail.ru daje 1tb cloud prostora, ja sam tad instalirao njihovu mail aplikaciju i napakovao 6 mailova u nju, svima radi push, sve radi korektno. možete da probate, ok je. mailove prikazuje pojedinačno ne kao konverzaciju, da znate.

Ja FB nikad nisam uspeo da vratim sa šifrom

sofascore od novog updejta može da se fura i na androidu 2.3.

Ja FB nikad nisam uspeo da vratim sa šifrom

Tako nekako je i kod mene:
Prvi put kad ga pokreneš posle restore-a radi normalno a sledeći put ce tražiti password.
Tako da backup FB-a ne vredi puno...

Kod mene ne radi ni prvi put :) neće uopšte da se startuje, moram clear data da radim a onda ode i password

Kako da prikaže sat ako je ekran isključen? Da bi ekran prikazivao bilo šta mora da bude uključen :)

Misli na one Nokijine fore na novim modelima :)

Mislim da takvo nešto ne postoji za Android.

Ja često ostavim ručni sat pored isključenog telefona, pa ne osetim da mi nešto nedostaje.

I ja sam hteo da kažem da može samo AMOLED, jer LCD zahteva da se pali osvetljenje da bi se videli pixeli, međutim, Windows Nokije nisu AMOLED. Neke koje sam uzeo kao kontrolni uzorak.

Na Symbianu je to tako da sam imao sat na 6120 koja nije ni čula za amoled... Nube :D

a c a je pitao da li ima neka aplikacija koja prikazuje sat na isključenom ekranu.
A pretpostavljam da je imao na umu da pritom nema penala po trajanje baterije.

Najbliže rešenje je to na amoledima jer su uključeni samo malobrojni pikseli koji prikazuju sat.
Na lcd ekranu mora biti uključen čitav displej čak i ako je rešeno da je pozadinsko osvetljenje isključeno.

Na android telefonu (čak i sa amoledom ekranom) aplikacija koja bi to radila bi imala neželjene efekte po bateriju.

Mada ko zna, možda se i tu nešto izmajstorise u budućnosti, i knock on i slična rešenja su ranije bila nezamisliva bez posledica po bateriju.

Nisu ni svi amoledi isti. Tek od s4 je crna = totalno isključen pixel. Na starijima su ipak mrvicu svetleli.

808 ima AMOLED, ali 520, 630, 1320... imaju LCD.

Nazad
Vrh Dno