Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Uz sve dužno poštovanje, ali ništa što ima oznaku .ru ja ne uzimam niti za ozbiljno, niti za sigurno.

Ccc, zar tako o braći rusima? :D

Ради и код мене. Брате имам преко 30 купљених апликација.

Ja nisam imao problem da mi duplira fotke koje su već bile na Dropbox - u. Da bi isključio upload moraćeš da obrišeš Carousel i da isključiš kroz Dropbox. Dok imaš instaliran Carousel Dropbox sva podešavanja preusmerava na njega a tamo nema opcije da isključiš upload jer se verovatno podrazumeva da koristiš Carousel baš zato što imaš aktivan upload... Meni je baš ok app i malo je pregledniji prikaz fotki, ima i timeline...

Nije mi uključen ni u dropboxu :)

Nije mi uključen ni u dropboxu :)

Pa nemam pojma... Pretpostavljam da si obrisao Carousel kad možeš da vidiš camera upload settings. Samim tim si valjda rešio auto upload problem :) Ja Carousel i dalje koristim, kod mene je u Dropbox-u ovakva situacija:
6uba5a3a.jpg

ima i neki kineski servis sa 10tb, al ne znam kineski... meni nije američko go*no slađe, ja koristim ono što mi je bolje...

Ja ***** svakako ne konzumiram, a ti nisi baš shvatio šta želim da kažem. No nebitno, nije tema za to, budi u zabludi.

Da li je moguce ubaciti da kazem neki dodatak za cirilicu u stock samsung tastaturu ili moram da trazim drugu tastaturu koja u sebi ima cirilicu.

Imam 9GAG aplikaciju i svaki put posle koriscenja u galeriji mi se pojave folderi gags, images, gif...sa slikama sa sajta. Imali kakvog resenja za to?

Meni se ne pojavljuju, ali idi u taj folder i napravi .nomedia fajl

Чекај,како сте на крају решили проблем са show boxom?

Pa nemam pojma... Pretpostavljam da si obrisao Carousel kad možeš da vidiš camera upload settings. Samim tim si valjda rešio auto upload problem :) Ja Carousel i dalje koristim, kod mene je u Dropbox-u ovakva situacija:

Nisam ni ulazio u db :) znam da je tamo isključen, preko Dropsynca radim upload.

Kako bi ti sad isključio upload kad bi hteo?

Stock, Sliding SMS (CM Messaging), PowerAmp i QuickPic.

Vidim da svi ostaje pri stock dialer-u :) skoro sam procitao u nekoj temi (htc one ili lg g2) ovde na forumu, gde je neko pitao da li postoji neki dialer gde se moze podesiti da prilikom otvaranja uvek udje u call log, tako nesto, i onda je dobio odgovor za neki dialer koji je bas ishvaljen, ali sam zaboravio o kom dialeru se radi, a i nikako da nadjem taj post.

Inace hvala za ostale preporuke.

Najbolji dialer (koji nije stock:) je ExDialer.

7c dialer fantasticno radi, za sada mi se najbolje pokazao, videcu kako ce raditi kroz par dana

GoSMS? Really? :d

Vrh Dno