Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@-V-O-Y-A-G-E-R- , hvala puno!

Preporučite mi neke call screen-ove pošto mi se ovaj default na mom mobilnom ne sviđa???

Nije nikakva ta mailbox aplikacija, jos jedna prehajpovana samo zato sto je bila iOS ekskluziva.
Za gmail nema bolje aplikacije od guglove, jos kada sam video da stavlja obavestenja preko status bara, momentalno brisanje.

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li su iste na iOS i ovde po opcijama ali ova je gola, nema nista. Em je 100% port.

Ja se bas obradovao kad sam video jer je drug na iphoneu veoma dugo cekao da je skine(bio neki "red" za cekanje da se skine) i dobra je app, al posto kazete da je gmail bolji onda ostaje on..

Probao i zakljucio da gmail mnogo bolje radi i bolje je organizovan... Ima ono za promocije, drustvene mreze i obican inbox odvojeno lepo. A na ovom je sve zgurano na istom mestu.. bolji gmail...

Ma klasika, uvek tako na kraju zavrsi. Deluje kao dete da ju je pravilo i izgledom i opcijama.

Super su im opcije za odlaganje čitanja mailova i one liste, jer ih ja ne pravim po inerciji, pa se borim posle sa mailom ima koji su mi za čitanje, A nisu obavezno štivo.

Ali je dizajn suviše ajfonolik, A nema ni labela, tako da sam je samo obrisao :)

uh, pa ako nema label-a, džaba su krečili.
ako vam treba dodatna mail aplikacija, probajte molto, mymail, solmail. Nisam ih koristio (ostala mi je navika da sve koristim iz gmaila + outlook), ali hvale ih podosta.

SolMail probao, prešminkan. Ne sećam se tačno još nekih zamerki, napisao sam im pri ocenjivanju. Nekome će se svideti što u njemu nema konverzacija, već su single mailovi.

i dalje nema wi fi, tako da 1 ostaje :)

inače, baš im je lepa prosečna ocena :)

Da li postoji neki nacin/aplikacija preko koga mogu da se izvuku/bekapuju svi username/password-i preko kojih je neko na telefonu ulogovan (facebook, instagram...)?

uh, pa ako nema label-a, džaba su krečili.
ako vam treba dodatna mail aplikacija, probajte molto, mymail, solmail. Nisam ih koristio (ostala mi je navika da sve koristim iz gmaila + outlook), ali hvale ih podosta.

Treba mi nesto lijepo, pregledno i brzo a da podrzava Exchange pa sam se ponadao da Mailbox moze da ispuni sve to medjutim trt....

Probao sam onih 2-3 najpopularnije app sa PS-a ali mi se nisu svidjele.

Da li postoji neki nacin/aplikacija preko koga mogu da se izvuku/bekapuju svi username/password-i preko kojih je neko na telefonu ulogovan (facebook, instagram...)?

Hahaha, imaš one spy aplikacije ako hoćeš da špijuniraš devojku :D za aplikaciju koja izvlači passworde ne znam

Dsploit??

Ne može to preko DSploita ni u snovima. :)

Ukratko, dobiti čiste passworde za navedene stavke je nemoguće.

Neki predlog za zvucne profile?
Koristim Antutu Smart profiles, da li ima nesto bolje?

SolMail probao, prešminkan. Ne sećam se tačno još nekih zamerki, napisao sam im pri ocenjivanju. Nekome će se svideti što u njemu nema konverzacija, već su single mailovi.

Setih se šta je najgora stvar bila kod SolMaila. Nije uopšte prikazivao linkove kao linkove, već kao tekst :)

Probao sam i Molto i myMail.

Molto ima zanimljivu ideju, da mailove tretira kao news feed, ali pretera u tome gotovo uvek, jer mi nečiji grafički potpis gura kao sliku vrednu prikaza i insistira na tome da svaki mail ima zaglavlje nalik na FB ili G+ header, što je potpuno nepotrebno, pogotovo na mobilnim telefonima. Takođe ne podržava konverzacije. Sve su pojedinačni mailovi.

myMail je na drugu stranu više spartanski, ali u negativnom. Onaj ajfonoliki interfejs, samo umesto dominantnih plavih šarica su sada kao crvene, ali opet nema konverzacija, nema kao ni u Moltou podrške za labels, nema opcije da posle brisanja maila se vratiš u inbox, već prelaziš na idući mail, A opet između mailova se moraš kretati pomoću strelica "gore/dole", a ne pomoću svajpa levo/desno...

Gmail i dalje mama :)

Kako da instaliram sa store aplikaciju koja je za ostatak sveta, pošto je meni nalog na usa. Američka verzija nema ni 30% mangi

Nazad
Vrh Dno