Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meka aplikacija kao Notes? Da zapisem neke podatke i kad mi zatrebaju samo otvorim i procitam...

Napisah nekoliko puta, dok sam bio na stock 2.3.4 rom-u koristio sam no lock aplikaciju. Radila mi je posao i na zte razr II tako da je nisam menjao. Normalno sam palio fon sa volume i power dugmicima. Sad na cm7 ima opcija da se iskljuci lock screen bez naknadne aplikacije te je ne koristim ali ako se ikad vratim na stock ponovo cu je koristiti bez razmisljanja. Pozz ekipa....

Hvala i od mene, a hvala i postavljacu pitanja jer stalno zaboravim da sam ovo hteo. ;)

Ever je čista šminka. Color radi sav posao za 5.

Neka preporuka za aplikaciju za snimanje razgovora, bez beep tona nakon nekog vremena..

Jedini koji vredi je CallRecorder. Ukoliko imaš HTC i custom kernel odlično radi two way call recording. Odlično me je služio na HD2, sad na Note-u nema šanse da proradi.

Powered by Galaxy Note

Jedini koji vredi je CallRecorder. Ukoliko imaš HTC i custom kernel odlično radi two way call recording. Odlično me je služio na HD2, sad na Note-u nema šanse da proradi.

Powered by Galaxy Note

Ja probao tu aplikaciju i snima ocaj, sagovornik se skoro uopste ne cuje. Imam Xperia Neo sa CM10 romom

Ever je čista šminka. Color radi sav posao za 5.

Uopšte nije šminka, ja koristim evernote sa telefona, laptopa i kompa na poslu i sinhronizacija je odlična stvar.
Plus, evernote nije samo za običan tekst, već je više za hvatanje beleški sa slikama, zvukom itd.

Inače, danas mi je antennapod pojeo 500mb data protoka, iako je isključeno osvežavanje preko mobile data.
Uopšte mi nije jasno kako, jer sam već bio poskidao te podcastove. Kada sam za nju postpuno isključio background data, playback je stao. Znači, iz nekog razloga je počeo da streamuje audio fajl. Opet, taj fajl je bio 50mb.
Nemam pojma šta se desilo.
Probaću listen up free, jer mi je volksempfanger dosta jeo bateriju. Ako mi se ne svidi vraćam se na pocketcasts, koji je mega ružan i spor. :D

Da li postoji igrica crash racing,kao sto je na sony 1 postojala?

Voznja sa raznim pomocima (tipa postavljanje banana drugim protivnicima,barijera,ispaljivaje raketa)

Ima neka slična, Shrek Kart ili tako nesto. Verovatno ih ima još.

Da li postoji igrica crash racing,kao sto je na sony 1 postojala?

Voznja sa raznim pomocima (tipa postavljanje banana drugim protivnicima,barijera,ispaljivaje raketa)

Pa imaš Sony emulator skini i skineš Sony igrice i igraš... Ja sam jedno vreme igrao crash bandicot i mario kart sa nintenda... Imaš dosta emulatora samo Google u ruke i otvori se prostranstvo :)

Ko koristi FB app, nemojte instalirati ovaj poslednji update, trosi neverovatno puno baterije... Za 15 sati sam imao preko 700 wakelock-ova.

Aj predlozite neku aplikaciju koja moze da prikaze podatke o duzini trajanja razgovora, broju poslatih/primljenih sms poruka.. ili sam lud ili default sony ics nema te brojace.

Ok, hvala :)

Ovo za net znam i podesio sam limit na 700Mb koliko imam u paketu ali sam dosao do granice jos pre 3 dana :d 690Mb.

Ja ne znam da droidstats može da isključi net kad potrošiš mb. Samo me obavesti kad sam blizu limita.

jel' su ovo widget-i koji idu uz njega?

Pogledajte prilog 105394

Mislim da idu, ali moras rucno da ih pravis, odaberes font, velicinu, boju, pozadinu, prored, da li zelis da budu zakrivljena/masna slova, aktivnost koju prikazuju, aktivnost koja se desi prilikom klika na njih... Mozda ces malo da se pomucis, ali rezultati su neverovatni

Ja ne znam da droidstats može da isključi net kad potrošiš mb. Samo me obavesti kad sam blizu limita.

E, mozda si i u pravu, nisam siguran. Ima ona opcija limit, ali nju sam do sada koristio samo za sms, koji nikada nisam prekoracio. To za net sam podesio u samom sistemu, na ics-u je to moguce iz samih podesavanja, ne treba ti posebna aplikacija

u free verziji mogu da se naprave?

Poslednja izmena:
Ljudi imate UCCW mozete da pravite sta god pozelite, 1.864.259 kombinacija!

Да ли постоји апликација, уствари виџет који би ми показивао screen on time???
Хвала

Vrh Dno