Napisah nekoliko puta, dok sam bio na stock 2.3.4 rom-u koristio sam no lock aplikaciju. Radila mi je posao i na zte razr II tako da je nisam menjao. Normalno sam palio fon sa volume i power dugmicima. Sad na cm7 ima opcija da se iskljuci lock screen bez naknadne aplikacije te je ne koristim ali ako se ikad vratim na stock ponovo cu je koristiti bez razmisljanja. Pozz ekipa....
Meka aplikacija kao Notes? Da zapisem neke podatke i kad mi zatrebaju samo otvorim i procitam...
Imaš color notes ja je koristim i super je. A imaš i ever notes koja je malo popularnija.
probaj i GNotes - Sync Notes with GmailMeka aplikacija kao Notes? Da zapisem neke podatke i kad mi zatrebaju samo otvorim i procitam...
Neka preporuka za aplikaciju za snimanje razgovora, bez beep tona nakon nekog vremena..
Meka aplikacija kao Notes? Da zapisem neke podatke i kad mi zatrebaju samo otvorim i procitam...
Jedini koji vredi je CallRecorder. Ukoliko imaš HTC i custom kernel odlično radi two way call recording. Odlično me je služio na HD2, sad na Note-u nema šanse da proradi.
Powered by Galaxy Note
Ever je čista šminka. Color radi sav posao za 5.
Da li postoji igrica crash racing,kao sto je na sony 1 postojala?
Voznja sa raznim pomocima (tipa postavljanje banana drugim protivnicima,barijera,ispaljivaje raketa)
Da li postoji igrica crash racing,kao sto je na sony 1 postojala?
Voznja sa raznim pomocima (tipa postavljanje banana drugim protivnicima,barijera,ispaljivaje raketa)
ovo je bas ok, svidja mi se sto i ova ap ima sinhronizaciju, thnx!Meka aplikacija kao Notes? Da zapisem neke podatke i kad mi zatrebaju samo otvorim i procitam...
Pored ovih pomenutih probaj i Catch Notes
Aj predlozite neku aplikaciju koja moze da prikaze podatke o duzini trajanja razgovora, broju poslatih/primljenih sms poruka.. ili sam lud ili default sony ics nema te brojace.
ssLauncher, vrhunski, neverovatno šta je sve developer uspeo da spakuje u samo 1mb. Evo kako sam ja skockao telefon pomoću njega: link
Ja ne znam da droidstats može da isključi net kad potrošiš mb. Samo me obavesti kad sam blizu limita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari