Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Za ovo prvo bi trebao bekap go sms-a pretpostavljam, posto nemam messages. Za ovo drugo, jeste tako, to je broj konverzacija a ne poruka.
Edit: Jel prebacivao neko SwiftKey u sistemske aplikacije? Msm jel to izvodljivo i jel ima nekog poboljšanja u brzini?

Ne slusas ti mene. Gore sam ti napisao da se poruke, evidencija poziva i sl. cuvaju u jedinstvenim bazama kojima pristupaju aplikacije. Ako uradis backup go sms-a, ili neke druge aplikacije za poruke neces uraditi backup poruka nego data foldera te aplikacije.

Radi odlicno, i od mene ima 5

Drugari imam apikaciju tapatalk pro instaliranu na wildfire s telefonu, ali kada pokusam da je koristim klikom na link browse izadje mi 1:unknown metod a kada pokusam da koristim search izbaci me iz aplikacije. Jel imao neko slican problem i da li postoji resenje?

Kakav je to tapatalk pro?

Nemam pojma, tu sam uspeo da pronadjem. Btw nasao sam odgovor na moje pitanje wildfire s nije kompatibilan sa aplikacijom tapatalk.... Bar sa ovom verzijom, ako neko ima verziju za mene, neka slobodno posalje. :D

Instaliraj aplikaciju BlackMart.....pa u njoj nadji Tapatalk....gde god sam ga ubacio radi...upravo se javljam sa njega.....telefon Dell Streak 5

Hvala ti druže. Konačno radi tapatalk. :)
Više verzija..:D

Poslednja izmena:
Ima li neko Airdroid 2 beta apk? Ne mogu nigde da ga nađem, pa ako može na PM, bio bih zahvalan :)...

Покрени аirdroid 1, понудиће ти update .

Well, nije... :-( Kaže "this is the latest version" kad proverim.

Postoji li aplikacija pomocu koje mogu da kontrolisem telefon sa kompa dok je na punjacu? Da odgovorim na poruku, pozovem nekog i pricam preko slusalica i mikrofona, napisem preko viber-a whatsapp-a poruku i slicno?

Evo ovako... Citam vec jednu temu dva dana na xda o lagu koji postoji na androidu... E sad... Mnogi likovi prijavljuju da im radi aplikacija i da su konacno dobili android kakav su zeleli. Drugi prijavljuju placebo efekat. Vredi pokusati. Naime treba mi neko ko je malo vise upoznat sa linux-om i androidom (mozda @Kutija da vidis o cemu se radi ili bilo ko vec)

Aplikacija radi na svim androidima od 1.6 pa na dalje. Mada najveci dobitak dobijaju single core i korisnici koji nisu na JB-u ili slabo optimizovani telefoni. Znaci ovo je za lowend i mid range telefone. Naravno da na N7 ili N4 ili na Gnexu necete videti razliku, kad je tu vec cist google android i prosto ce vam trebati razni testovi da bi otkrili da uopste pomaze.

Kao sto kazem, vredi pokusati, a evo linka do aplikacije http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032

A voleo bih i da cujem ostale nesto na ovu temu.

Upravo sam probao i na mom Nexusu S sa ICS Rremix ROM-om, razlika u "glatkoci" je prilicno vidljiva.

Kako da namestim da u Google Talku budem offline? Imam Nexus 7, Andorid 4.2.1

Za offline, ides na sign out :D Ako si mislio na invisible, kliknes na svoj profil u listi kontakata, tu se menja status.

poz ekipa, pitanjce.. letos sam negde nabunario smemo aplikaciju koja je radila na CM9, sad ne mogu da je nadjem nigde. Ima li ko neki hint ili link pls?
(N7000, CM10.1)

Koja je dobra aplikacija za Youtube, ali da moze da radi u pozadini i da ima catch?

Ubacih ovu betu camera360 v.4.0 i stvarno je odlična, dosta brža ali vuče bateriju i kad se ne koristi. Ne briše mi se ali... :p

Nazad
Vrh Dno